Jinis pentil, kumaha pangaruhna nyusu

Bagian penting tina dada pikeun mimiti laktasi nyaéta puting. Kalayan sagala jinis puting urang tiasa nyusu, sanaos sababaraha langkung pikaresepeun.

Minggu ka-20 kakandungan

Minggu ka 20 kakandungan. Dokter bakal ngalakukeun trimester kadua atanapi ultrasound morfologis. Orok anjeun gerak sareng tiasa nguping sora luar.

Awéwé anu kakandungan ectopic

Kakandungan Ectopic

Pitunjuk pikeun kakandungan ectopic, masalah anu urang carioskeun ngeunaan gejala, pangobatan, panyabab anu nyababkeunana sareng nalika éta dideteksi. Nyingkahan kakandungan ectopic

suku datar

Suku datar di murangkalih

Kaki alas kaki di murangkalih mangrupikeun kaayaan anu cukup umum sareng perlu dipikanyaho naon éta sareng gejala naon anu dipilampah pikeun milari perlakuan anu pas.

Napas bau di barudak

Huntu pasti di murangkalih

Huntu primér penting, tapi huntu permanén ogé prosés anu penting pikeun sadayana anu dimimitian dina umur 6 taun.

Tuang séhat ogé dina usum panas

Usum panas mangrupikeun waktos pikeun liburan sareng istirahat, masak sareng ngajaga pola dahar anu séhat sesah. Penting pikeun jaga diét dina usum panas.

Ngasuh orok: tong campur gaul sareng gizi

Ngasuh orok: tong campur gaul sareng gizi

Kami masihan anjeun kiat pikeun ningkatkeun hubungan barudak anjeun sareng tuangeun, atanapi paling henteu supados anjeun langkung ngartos langkung henteu nganggo tekanan.

Nyusuan campuran: kamungkinan sanés

Nyusuan campuran mangrupikeun kamungkinan pikeun tuang orok urang bari ngajaga nyusuan. Sanaos bentuk panyusuan ieu henteu teras-terasan dipikahartos.

hariwang dina murangkalih

Kahariwang sakola di murangkalih

Kahariwang sakola langkung umum tibatan anu anjeun bayangkeun, tapi pikeun milari jalan kaluarna, anjeun kedah langkung ngartos éta.

Mastitis, musuh jempé tina nyusuan

Mastitis mangrupikeun musuh anu hébat tina nyusuan, sanaos nyusuan henteu kedah dieureunkeun sababaraha kali nyeri maksakeun ibu-ibu pikeun ngagantungkeun tuangeun.

Budak awéwé sindrom subuh

Naon kalainan kromosom?

Nalika hamil, robahan kromosom tiasa lumangsung anu nyababkeun komplikasi dina fétus nalika kakandungan. Kanggo naon ieu?

Huntu sareng cangkéng orok

Caries mangrupikeun masalah anu penting ogé nalika budak, Huntu orok henteu dijagaan tina masalah, perlu jaga-jaga

Cageur deui inohong saatos janten indung

Cageur tokoh saatos ngalahirkeun

Turutan tip ieu pikeun meunangkeun deui inohong anjeun saatos pangiriman. Kumaha carana supados beuteung anjeun ngaleungit sareng awak anjeun normal deui? Pendakan!

Pébruari 4 Poé Kanker Dunya

Kanker mangrupikeun panyakit anu nyababkeun rébuan maot sataun, tapi tiasa dicegah. Nalika kakandungan urang henteu kedah nurunkeun hansip urang. Hayu urang ngalakukeun pencegahan

Masalah lisan nalika kakandungan

Masalah lisan nalika kakandungan sering sareng akibat tina parobahan hormon, tapi ogé kabiasaan goréng. Dinten ieu kami diajar ngajauhan aranjeunna.

Kontraséptif sareng nyusu

"Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kontraséptip aman dina postpartum sareng nyusu. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan metode kontraséptif saatos ngagaduhan orok"

Gadis tuang sadayana

Kadaharan pikeun barudak ti 2 dugi ka 3 taun

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan tuangeun pikeun barudak ti umur 2 dugi ka 3 taun. Pendakan tip-tip anu kudu diémutan supados murangkalih tuang sadayana sareng tumuh séhat

Budak awéwé muriang sareng gondong

Mitos sareng bebeneran mumps

Kami ngawartosan anjeun gejala mumps ogé mitos sareng kebenaran panyakit ieu anu mangaruhan barudak sareng déwasa anu henteu kantos katépaan.

Iraha urang tiasa masihan coklat orok?

Ieu patarosan anu matak sadayana ibu naros ka diri urang sorangan. Upami anjeun hoyong masihan coklat ka orok sareng anjeun henteu terang ti sabaraha umur disarankeun ... lebetkeun ka dieu!

muriang beureum, gejala sareng pangobatan

Muriang Scarlet, kumaha sumebar?

Gejala sareng pangobatan demam beureum, mendakan naon éta sareng kumaha cara mendakanana. Kami ngawartosan anjeun kumaha ngubaran muriang beureum dina déwasa atanapi murangkalih sareng hindarkeun katépaan

Kukupu atanapi panyakit kulit kristal, Epidermolysis bullosa

Kulit kukupu

Kulit kukupu: sabab, gejala sareng épék Epidermolysis bullosa, mangrupikeun panyakit genetik anu mangaruhan kulit ku ngabentuk lepuh sakedik sakedik

Pencegahan diphtheria

Diphtheria mangrupikeun panyakit anu tiasa dicegah, tapi pikeun ieu urang kedah waspada nyabak sadayana urang.

Fungsi kabel pusat

Pilarian terang naon ari pusar na kanggo naon. Kagum alam anu ngahijikeun orok sareng indung sareng ngamungkinkeun aranjeunna tuang.

Pentingna kosmétik alam

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun pentingna ngagunakeun kosmétik alami sareng kumaha ngabédakeunana sareng anu henteu alami.

ibu-ibu saatos 40an

Gebeg saatos 40

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun sababaraha kaunggulan hamil saatos opat puluh taun.

pamariksaan heunceut

Pamariksaan heunceut

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun ngeunaan prosés anu dilakukeun ka awéwé hamil sateuacan ngalahirkeun. Pamariksaan heunceut ngumpulkeun sadaya inpormasi awéwé hamil.

Pijet beuteung

Pijet beuteung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha jinis pijet supados murangkalih henteu kaganggu nalika ngajaga gas sareng colic.

Leucorrhea

Naon leucorrhea?

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun leucorrhea, kaleuwihan dina ngaluarkeun heunceut, masalah sering di kalangan awéwé, urang ngajelaskeun naon éta sareng sababaraha tip.

Pentingna nyaah ka dokter kandungan

Pentingna nyaah ka dokter kandungan

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun kumaha pentingna pikeun buka dokter kandungan pikeun pamariksaan rutin, sahingga nyingkahan résiko naon waé.

Leuleus orok

Naon Lépéy?

Dina tulisan ieu kami bade masihan inpormasi ngeunaan Lethargy, kaayaan rasa ngantuk anu mangaruhan barudak leutik.

Kasakit sering di usum salju

Kasakit sering di Autumn-Winter

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun panyakit anu paling sering kajadian dina waktos taun ieu, kumargi tiis pisan ngabahayakeun pikeun murangkalih sareng sepuh.

Pelat kai pikeun barudak

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun sababaraha piring kai anu matak pikeun anu leutik. Dina bentuk rupa sato, waktos tuangeun bakal pikaresepeun pisan.

Helm orthopedic pikeun orok

Dina tulisan ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha helm orthopedic dihias ku Paula Strawn, anu hoyong ngabantosan orok sindrom sirah datar.

Bak Pop Pop Up pikeun Pancuran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun bak mandi anu megah pikeun orok anu napel dina pancuran déwasa, sahingga mandi orok langkung raoseun.

Taneuh fisiologis dina orok

Sérum fisiologis

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun hiji unsur anu teu tiasa leungit dina kabersihan budak leutik, uyah fisiologis, saé kanggo ngaleungitkeun sisina orok.

Barang orok

Barang penting pikeun bayi

Dina tulisan ieu kami nyerat anjeun sadaya tulisan penting anu diperyogikeun ku bayi dina 6 minggu kahiji.

Asak masak kanggo murangkalih

Asak masak pikeun murangkalih

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha piring anu didamel di dapur supados barudak tiasa gampil tuang ku cara anu lucu sareng lucu.

Ménu orok

Menu mingguan pikeun orok ti 9 bulan (Minggu 1)

Naha anjeun henteu terang naon anu kedah dipasak pikeun orok anjeun? Di Ibu dinten ayeuna kami masihan anjeun ménu mingguan diadaptasi pikeun orok anjeun kalayan ngenalkeun progresif katuangan énggal.

Suppositori dina Orok

Supositoria, leres atanapi lepat?

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ngeunaan prakték sering aplikasi tina supositoria antara orok, netelakeun naha éta nguntungkeun atanapi ngabahayakeun.

Urat dina popok

Kristal urat dina popok orok

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun kristal urat anu has dina popok orok, sabab anjeunna henteu nginum susu anu diperyogikeun.

Hives dina kulit orok

Hives dina kulit orok tina panas

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun késang atanapi hives dina kulit orok, anu disababkeun ku panas sareng teu kedah bingung sareng cacar air.

Gangguan motor

Gangguan motor nalika budak

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha gangguan motor anu lumangsung dina budak. Di éta anjeun tiasa mendakan gejala sareng panyababna.

Sirop bawang

Sirup batuk alam

Upami orok anjeun batuk sareng anjeun langkung resep masihan anjeunna anu alami tibatan ubar, tong luput resep sirop alami ieu. Gampang tur épéktip.

orok

Tanda lahir beureum dina beuheung atanapi raray

Kaséhatan orok mangrupikeun perhatian anu paling ageung pikeun unggal indung, ku alatan éta, bintik-bintik dina kulit biasana ngareuwaskeun urang. Dina Ibu ayeuna urang nyaritakeun langkung seueur ngeunaan topik ieu.

Sal

Ubar alami mersihan mukus tina tikoro

Lendir dina tikoro nyababkeun batuk anu teu dihoyongkeun anu ngaganggu pisan barudak, tapi ti Ibu-ibu dinten ayeuna kami masihan anjeun jalan kaluarna pikeun ngéarakeunana.

Miel

Madu sareng jeruk nipis pikeun meredih batuk

Upami orok anjeun parantos tiis sareng parantos masihan batuk, tong hariwang, dina Ibu-ibu dinten ayeuna kami nyaritakeun ubar alami anu épéktip pisan pikeun ngébréhkeun batuk.

Kantong saré

Kantong saré Naha aman pikeun orok?

Kantong bobo kanggo orok mangrupikeun pilihan anu saé, tapi urang teras-terasan ragu. Aman? Naha kuring kedah nutupan anjeun? Dina Ibu ayeuna urang ngungkulanana.

Jati bak mandi-orok

Salah sahiji momen anu pikaresepeun dina kahirupan sareng kamekaran orok nyaéta nalika urang bagikeun sareng waktos anu dibangkitkeun ...

ngaran orok

Sindrom sirah datar

Sirah datar atanapi plagiocephaly posisional atanapi sindrom sirah datar diwangun ku deformasi kranial orok kusabab ...

Ngobrol ngeunaan ubar ku barudak

Isu ubar-ubaran pikeun difokuskeun murangkalih, mangrupikeun hal anu rumit, tapi penting pisan pikeun aranjeunna terang, ogé henteu ...

Atur waktos budak

Penting pisan pikeun ngatur waktos luang barudak, sabab sering, urang ningali éta di hareup tipi atanapi ...

Carjer orok

Ayeuna aya seueur jinis carjer orok. Dina pengertian ieu, tricot-slen mangrupikeun carjer atanapi carrier orok ...

Gunting kuku pikeun orok

Aya gunting kuku énggal pikeun orok anu bakal mempermudah tugas rumit pikeun motong kuku barudak anjeun

Gerbang kaamanan orok

Gerbang kaamanan anak, layar atanapi gerbang dirancang pikeun nyumponan kabutuhan khusus. Éta kedah dibayar khusus upami ...

Hernia hélikis orok

Hernia uterus nyaéta tonjolan kaluar tina lapisan beuteung atanapi bagéan organ beuteung ngalangkungan ...

Ngasuh orok: peran daging

Barudak urang yuswa ageung sareng éta sababna urang kedah ati-ati pisan diétna pikeun mastikeun yén aranjeunna sadayana ngagaduhan ...

Pentingna gizi prenatal

Naha anjeun terang yén nutrisi penting khususna nalika période prenatal? Tapi naha? Nutrisi matéral nyaéta ...

Disterilkeun botol bumi

Salila bulan-bulan mimiti orok anjeun penting pisan urang sterilkeun botol anu dianggo ku orok, ku cara éta ...

Model bibs pikeun didahar

Bibs ayeuna mangrupikeun barang desainer. Aranjeunna henteu deui anduk polos Palasik sareng plastik anu ...

Naon mastoiditis?

Mastoiditis mangrupikeun peradangan atanapi inféksi tina tulang mastoid, bagian tina tulang temporal, ayana di tukangeun ...

Naon ari anofthalmia?

Anofthalmia mangrupikeun cacat bawaan atanapi anomali dimana orok dilahirkeun tanpa bola panon na. Anofthalmia tiasa ...

Naon refleks dina orok? (II)

Sakumaha urang nyarioskeun dina artikel sateuacanna, réfléks mangrupikeun réaksi otot sacara teu dihaja sareng éta lumangsung dina sababaraha jinis ...

Kista dina dada sareng lactation

Di Bezzia.com kami parantos nyarios ngeunaan kista payudara. Upami dokter kandungan anjeun parantos mendakan hal ieu, entong panik. Kista ...

Naon Oxiuriasis?

Pinworm mangrupikeun panyakit parasit anu umum di barudak. Pikeun ibu-ibu anu henteu terang naon anu kedah ...

Menu mingguan pikeun barudak sakola

Pasti anjeun bakal ngagaduhan salah sahiji murangkalih anjeun di sakola sareng anjeun kedah leres-leres mikirkeun naon anu kedah tuangeun aranjeunna (duanana di ...

Cacing peujit

Panularan cacing anu ngaganggu (pinworms) lumangsung dina lingkungan anu seueur barudak nalika aranjeunna nyabak objék (potlot, ...

Naon anu disapih?

Nyapih mangrupikeun prosés anu anjeun mimiti liréneun nyusu pikeun ngamimitian masihan ...

Naon kuriling sirah?

Lingkaran sirah mangrupikeun pangukuran anu dilaksanakeun nalika ngukur sirah orok tina bagian anu paling lega, atanapi ...

Mangpaat sabuk postpartum

Saatos nganteurkeun urang gaduh seueur formula pikeun meunangkeun deui inohong sareng beuratna sateuacan kakandungan. Ti saprak…

Naon ari bidan?

Ngojay pikeun orok dihartikeun salaku kagiatan maén, kasenangan, stimulasi sareng pangalaman afektif. Naon anu urang sebut ngojay ...

Kulit garing

Kulit garing mangrupikeun keluhan universal sareng jalma-jalma anu cicing di iklim garing atanapi anu ngagaduhan riwayat ...

Naon ari padamelan?

Buruh mangrupikeun sapasang kajadian anu lumangsung pikeun ngamungkinkeun kalahiran orok anjeun. Wétan…

Operasi anu paling umum di budak

Appendicitis, tonsillitis, vegetations ... mangrupikeun panyakit anu paling sering nalika budak. Kami ngajelaskeun ku cara umum kumaha ...

Naon ari Fontanelles?

Fontanél mangrupikeun sela-sela sela liang dina tangkorak orok. Éta penting sabab ngagampangkeun pikeun ...

Alergi pikeun serangga

Sering kali urang perhatosan sababaraha jinis welts dina awak orok sareng urang henteu terang pisan naon ...

Shantala: Pijat Orok (Bagian II)

Dinten ieu kami badé ngajarkeun anjeun kumaha cara ngadamel pijet Shantala pikeun orok anjeun. Pikeun ngamimitian anjeun peryogi rohangan anu sepi, sareng ...

Agalactia, masalah laktat

Agalactia atanapi hypogalactia mangrupikeun istilah anu aya hubunganana sareng murangkalih postpartum sareng nyusu. Abdi terang…

Wilujeng popok !!!

Latihan toilét mangrupikeun prosés budaya anu kedah dialajar ku budak. Peran kolot ...

Naon mastitis?

Nalika nyusuan, seueur ibu anu ngalaman masalah dina payu, anu tiasa diubaran sareng Mastitis. Anu…