katresna maén

Jenis kaulinan sareng klasifikasi

Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun sababaraha jinis kaulinan anu aya kumaha masing-masing diklasifikasikeun numutkeun unggal daérah diajar.

Indungna ngageroan anakna

10 frasa anu nganyenyeri budak anjeun

Ati-ati pisan kana kalimat ieu ... Anjeun tiasa nyariosna teu dihaja atanapi tanpa niat jahat, tapi nyatana aranjeunna tiasa ngabahayakeun pisan ka murangkalih anjeun.

Conto kaulinan dinamis

Dinamika grup

Dina tulisan ieu kami masihan anjeun sababaraha kiat ngeunaan pentingna dinamika kelompok di jaman budak, manpaat pikeun pamekaran sareng diajar na.

Pentingna gizi nalika kakandungan

Pentingna gizi prenatal

Naha anjeun terang pentingna nutrisi prenatal pikeun anjeun sareng orok anjeun? Urang ngabejaan ka maneh sagalana nu peryogi kauninga.

Alexithymia

Naha anjeun terang naon alexithymia? Naha anjeun teu tiasa ngakuan émosi? Di dieu kami ngabejaan Anjeun naon éta sarta kumaha carana ngubaran eta.

Naha Aquarius tiasa mabok nalika kakandungan?

Naha anjeun hoyong terang upami anjeun tiasa nginum Aquarius nalika kakandungan? Éta mangrupikeun patarosan anu seueur dibahas sareng di dieu kami bakal ngajawab éta supados anjeun henteu ragu.

Naon plasénta diselapkeun normal

Naon plasénta diselapkeun normal

Naha anjeun hoyong terang naon nomoinserta plasénta? Urang jéntré naon jenis plasénta ieu, dimana eta ayana sarta lamun aya masalah.

Pribadi

Pentingna individuality di barudak

Barudak sareng saha waé ngagaduhan kapribadian sorangan sareng kedah ngamajukeun ieu tibatan ngabandingkeun aranjeunna atanapi diri urang sareng batur.

Sindrom Williams

Sindrom Williams

Dina tulisan ieu kami bade masihan inpormasi ngeunaan salah sahiji sindrom anu kurang kajadian dina barudak, sindrom Williams.

Tugas émosional barudak ka kolot

Tugas émosional barudak ka kolot

kolot anjeun geus ngurus anjeun sarta diawaskeun leuwih anjeun. Tapi anjeun, salaku murangkalih, ogé ngagaduhan sababaraha kawajiban anu kedah dilaksanakeun sareng aranjeunna.

mammography kakandungan

Mamografi sareng kakandungan

Dina artikel ieu kami baris masihan anjeun informasi iraha bade ngalakukeun mammogram nalika kakandungan. Kusabab éta penting?

Sabaraha biaya gaduh ultrasound 3D?

Sabaraha biaya gaduh ultrasound 3D?

Kami nawiskeun anjeun sadaya detil ngeunaan sabaraha biaya ultrasound 3D sareng sadaya kauntungan anu dibawa pikeun ngalaksanakeunana nalika kakandungan.

bako jeung kakandungan

Naha anjeun terang kumaha ngabahayakeun roko nalika kakandungan? Di dieu kami ngabejaan Anjeun masalah nu orok Anjeun bisa ngamekarkeun salaku hasilna.

Naon cacad intelektual

Naha anjeun terang naon cacad intelektual? Di dieu kami ngabejaan Anjeun naon éta, tanda-tanda idéntifikasi sareng upami mungkin pikeun nyegahna.

Naon zigot

Naha anjeun terang naon zigot? Éta kabentuk dina tahap mimiti kakandungan sareng mekar dugi ka fétus kabentuk.

kumaha ngalakukeun tes kakandungan

Kumaha ngalakukeun tés kakandungan

Naha anjeun terang kumaha ngalakukeun tés kakandungan? Tranquility saderhana pisan sareng kami ngajelaskeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun.

naha orok jadi konéng

naha orok jadi konéng

Naha orok jadi konéng? cukang lantaranana nyaeta alam, tapi pikeun sakabéh mamang urang netelakeun sagala titik recovery na.

nalika nempatkeun sapatu dina orok

Nalika nempatkeun sapatu dina orok

Naha anjeun terang nalika nempatkeun sapatu dina orok? Upami jawabanna henteu, dina ieu publikasi kami bakal ngabéréskeun ragu-ragu ngeunaan éta.

Naon kecerdasan emosi

Naon kecerdasan emosi

Urang rinci ngeunaan sagala hal anu patali jeung kecerdasan emosi, kumaha eta dicirikeun na naon titik analisa pikeun ngembangkeun éta.

pamikiran kritis

Kaulinan mikir kritis

Upami anjeun hoyong ningkatkeun pamikiran kritis pikeun murangkalih ieu tilu gim anu saé pikeun ngahontal éta, tong éléh jéntré!

Nalika orok nahan sirahna

Nalika orok nahan sirahna

Naha anjeun terang nalika orok nahan sirahna? Kami nyarioskeun ka anjeun unggal bulan supados anjeun tiasa ningali parobihan anu dijalanan.

kumaha ngalegaan gancang nalika ngalahirkeun

Kumaha Dilate Gancang dina Buruh

Kami mawa anjeun sababaraha latihan anu bakal ngabantosan anjeun terang kumaha ngalegaan langkung gancang nalika ngalahirkeun, sateuacan sareng saatos épidural.

nalika orok seuri

nalika orok seuri

Naha anjeun hoyong terang nalika orok seuri? Kami nyarioskeun ka anjeun nalika seuri munggaran anjeun kajantenan sareng naon anu bakal kajadian upami éta henteu sumping.

Iraha preadolescence dimimitian?

Naha anjeun terang iraha preadolescence dimimitian? Di dieu urang ngabejaan Anjeun tentang parobahan nu budak jeung katresna ngalaman salila tahap ieu.

Nalika kelamin orok geus dipikawanoh

Naha anjeun hoyong terang iraha jinis orokna dipikanyaho? Kami nunjukkeun anjeun sadaya kamungkinan pikeun pendak sareng anjeunna nalika kakandungan.

ngembangkeun orok

Naon anu dilakukeun ku orok umur 9 bulan

Naha anjeun hoyong terang naon anu dilakukeun ku orok umur 9 bulan? Aranjeunna asup kana tahap anu langkung panasaran, kecap-kecap anu munggaran sareng seueur deui.

Kumaha miceun mukus tina tikoro

Kumaha miceun mukus tina tikoro

Kami nganalisis pangobatan anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun mukus tina tikoro. Kalayan trik ieu anjeun tiasa ngagentos teu ngarareunah anu hébat dina orok sareng murangkalih.

iraha rumaja tamat

Naha anjeun terang iraha rumaja tamat? Tungtung rumaja mangrupikeun periode anu rumit pikeun sadaya nonoman.

iraha orok mimiti ngaléos

Iraha orok mimiti ngababuk?

Patarosan anu timbul diantara sepuh anyar nyaéta, nalika orok mimiti ngabarakatak, dina ieu publikasi kami ngajelaskeun sadayana.

Saha millennials

Saha millennials?

Saha millennials? Kumaha generasi ieu béda ti nu séjén? Dina pos ieu urang ngobrol ngeunaan sakabéh ieu.

kumaha carana boga kembar

Naha anjeun hoyong gaduh kembar sareng henteu terang kumaha? Di dieu urang ngobrol ngeunaan faktor anu bakal ningkatkeun kasempetan Anjeun.

Pentingna harga diri di barudak

Pentingna harga diri di barudak

Naha anjeun terang pentingna harga diri? Urang ngobrol ngeunaan pentingna harga diri di barudak jeung kumaha carana ningkatkeun eta.

Ngahindarkeun rancor di barudak

Kumaha carana ulah ambek-ambekan di barudak

Naha anjeun terang kumaha carana nyegah ambek-ambekan di barudak? Kami ngantepkeun anjeun sababaraha léngkah pikeun ngahontal éta sareng ngaleungitkeun sagala parasaan négatip

Naon ngembangkeun kognitif

Naha anjeun terang naon pamekaran kognitif? Di dieu kami ngabejaan ka maneh naon eta diwangun ku jeung kumaha tahapan béda pembelajaran dimekarkeun.

Jenis ngalahirkeun

Aya sabaraha jenis ngalahirkeun?

Aya sababaraha jinis ngalahirkeun sareng terang aranjeunna bakal ngabantosan anjeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun, iraha waé kaayaan ngamungkinkeun.

Nalika anjeun ngarasa orok

Nalika anjeun ngarasa orok

Naha anjeun hoyong terang iraha orok linggih? Kami nunjukkeun ka anjeun kalayan sagala fase sareng momen supados orok anjeun tumbuh séhat dina kamekaranana.

Naon kantétan avoidant

Naha anjeun terang naon kantétan anu ngahindarkeun? Di dieu kami ngabejaan Anjeun naon éta, naha éta kajadian jeung kumaha carana ngubaran eta ku kituna anjeun bisa ngaronjatkeun kahirupan sapopoé Anjeun.

Nalika pubertas mungkas di lalaki?

Nalika pubertas mungkas di lalaki?

Nalika pubertas mungkas di lalaki? Kami nganalisis sadaya data sareng mamang dina bagian kami ngeunaan murangkalih dina transisi ka rumaja.

Naon virginity di rumaja

Naha anjeun terang kumaha pentingna parawan dina rumaja? Eureun keur parawan mangrupakeun hambalan badag nu sooner atanapi engké ends up dicokot.

Kaulinan budak leutik

Prinsip maén barudak

Prinsip kaulinan barudak, kaunggulan jeung tahapan eta. Kumaha polah anu leres nalika netepkeun standar. Anjeun bakal terang naha éta penting pisan!

naon anu lahir dijilbab

Naon téh kalahiran veiled

Panggihan naha kalahiran dijilbab lumangsung sareng kumaha akibatna. Kami bakal masihan sadaya konci naha éta jarang kajadian.

tés kakandungan

Sabaraha biaya tés kakandungan?

Naha anjeun henteu terang sabaraha biaya tés kakandungan atanapi jinis-jinis anu aya? Kami nempatkeun solusi pikeun ieu sareng ngabéréskeun mamang anjeun.

Sungut-leungeun-suku di déwasa

Sungut-leungeun-suku di déwasa

Kasakit leungeun-suku-na-sungut di déwasa jarang, tapi contagiousness bisa lumangsung. Urang netelakeun sagala titik sarta konsékuansi.

Naon ari korpus luteum

Naon ari korpus luteum

Sababaraha urang geus uninga ngeunaan corpus luteum. Éta mangrupikeun bagian tina siklus menstruasi kakandungan sareng pikeun ieu kami bakal jéntré naon eusina.

Pubalgia nalika kakandungan

Pubalgia nalika kakandungan

Naha anjeun terang naon pubalgia nalika kakandungan? Di dieu urang rinci alesan pikeun nyeri ieu sareng pangobatan pikeun ngaleungitkeunana.

Naon pubertas precocious

Naha anjeun terang naon pubertas prekocious? Di dieu kami ngabejaan ka maneh naon éta, gejala na mungkin sabab ku kituna anjeun bisa ngadeteksi eta.

Kumaha ngubaran orok hiperaktif

Kumaha ngubaran orok hiperaktif

Kami nunjukkeun anjeun sadaya tip supados anjeun tiasa terang kumaha ngubaran orok hiperaktif kalayan hormat sareng sadaya cinta di dunya.

kaulinan orok 3 bulan

kaulinan pikeun orok 3 bulan

Kami mawa anjeun pilihan sababaraha kaulinan pikeun orok 3-bulan-lami, ambéh maranéhanana bisa senang, diajar sarta manggihan dunya anyar.

Naon dysphoria gender

Naha anjeun terang naon dysphoria gender? Di dieu urang tingali naon Patologi ieu diwangun jeung kumaha eta bisa manifest sorangan dina jalma.

Kagiatan migawé kasedih di barudak

Naha anjeun terang kumaha damel sedih di barudak? Di dieu kami masihan anjeun sababaraha tip pikeun tiasa nyanghareupan momen anu paling hese.

Kembar: Panasaran

Naon anu anjeun terang ngeunaan sadulur kembar? Di dieu kami ngabejaan Anjeun curiosities paling keuna ti baraya aneh ieu.

Kaulinan kanggo murangkalih

Kaulinan barudak 3-4 taun

Ieu mangrupikeun sababaraha ide kaulinan sareng kagiatan pikeun murangkalih umur 3 dugi ka 4 taun dimana aranjeunna tiasa diajar bari senang-senang.

Kagiatan ekstrakurikuler

Kagiatan ekstrakurikuler: conto

Kiwari aya seueur kagiatan ekstrakurikuler anu tiasa urang mendakan pikeun murangkalih. Kami masihan anjeun conto anu pangsaéna.

Kakandungan dina 45 taun

Kakandungan dina 45 taun

Kakandungan di 45 mungkin salami awéwé terus ovulate, sanajan resiko anu leuwih gede dibandingkeun kakandungan séjén.

Nyababkeun kagagalan sakola

Nyababkeun kagagalan sakola

Anjeun terang panyabab gagal sakola anu mangaruhan ampir 18% murid di nagara urang. Mampuh ngahindarkeun éta penting pisan.

Sabaraha lami kanggo cervix efface

Sabaraha lami kanggo cervix efface

Lamun hayang nyaho sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun mupus cervix, urang nunjukkeun sagala tungtunan nuturkeun sarta nyaho sagala tanda na.

poop bodas di barudak

Kotoran bodas di barudak

Dina pos ieu, kami ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan naha barudak mimiti pooping bodas.

2000s runtuyan barudak

2000s runtuyan barudak

Urang bakal nginget budak leutik urang ku kompilasi ieu sababaraha séri barudak pangalusna taun 2000an.

kaulinan cai pikeun murangkalih

Kaulinan cai pikeun barudak

Usum panas di dieu dina waktu anu singget, sarta éta naha urang mawa Anjeun pilihan kaulinan cai pikeun barudak keur senang jeung.

kaulinan tradisional barudak

Kaulinan tradisional pikeun barudak

Lamun Anjeun keur pilari kaulinan tradisional pikeun barudak, dina ieu publikasi kami mawa anjeun pilihan 5 tina kaulinan pangalusna pikeun latihan.

Naon eunteung cufflinks

Naon eunteung cufflinks

Aya pregnancies panasaran sarta sanajan urang terang naon kembar éta, dina tulisan ieu kami nganalisis naon kembar eunteung jeung ciri maranéhanana.

Iraha orok cium?

Iraha orok cium?

Naha anjeun terang nalika orok cium? Mimiti aranjeunna bakal ngalungkeun aranjeunna ku panangan teras waktos anu paling ditunggu-tunggu bakal sumping nalika aranjeunna masihan aranjeunna sareng kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan éta.

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Lamun perlu nyaho kumaha carana nyoco orok 6-bulan-lami, kami bakal ngabejaan Anjeun kadaharan pangalusna sarta maranéhanana anu dilarang.

kakandungan molar

Naon kakandungan molar

Dina artikel ieu anjeun bakal bisa manggihan sagala informasi nu peryogi dina subyek kakandungan molar; jenis jeung gejala.

Landau refleks

Naha anjeun terang naon refleks Landau dina orok? Di dieu urang ngajelaskeun kumaha tés ieu dilakukeun sareng alesan kunaon éta henteu jalan.

Chamomile nalika kakandungan

Chamomile nalika kakandungan

Chamomile nalika kakandungan tiasa gaduh seueur épék mangpaat, sabab éta santai sareng gaduh pangaruh pencernaan.

orok kuring ngajerit pisan

orok kuring ngajerit pisan

Kami ngajelaskeun tip sareng pangubaran anu pangsaéna pikeun ngontrol waktos éta nalika orok anjeun ngajerit pisan.

rasa logam nalika kakandungan

rasa logam nalika kakandungan

Rasa logam nalika kakandungan tiasa nyiptakeun ngarareunah. Pikeun langkung seueur ngeunaan naha éta lumangsung di dieu kami nunjukkeun sacara rinci.

Naon nyebutkeun Métode Estivill

gejala autisme di barudak

Naha anjeun terang kumaha autisme tiasa dideteksi dina orok? Di dieu kami masihan anjeun konci pikeun tiasa gaduh diagnosis awal.

pangajaran pangalaman

Naha anjeun terang naon pangajaran pangalaman? Di dieu urang ngajelaskeun naon éta jeung naon mangpaatna lamun dilarapkeun ti umur ngora.

Dina naon umur barudak nyarita?

Dina naon umur barudak nyarita?

Dina naon umur barudak nyarita? Pasti anjeun parantos naroskeun ka diri patarosan éta sababaraha kali sareng ayeuna anjeun bakal mupus mamang anjeun sabab urang nyarioskeun prosésna.

Sabaraha lami susu naék

Sabaraha lami susu naék

Pikeun sadaya ibu-ibu anu hoyong nyusuan, kami netelakeun sabaraha lami ASI naék saatos ngalahirkeun.

Dinten mimiti sakola

Dinten mimiti sakola

Poé mimiti sakola bisa jadi overwhelming sarta rada hese ngatur lamun barudak teu acan disiapkeun sateuacanna pikeun momen éta.

Karajinan pikeun digawé émosi

Naha anjeun terang kumaha ngagunakeun karajinan pikeun ngerjakeun émosi? Di dieu kami masihan anjeun saran pikeun anjeun gaduh waktos anu saé sareng budak leutik.

Jenis ngalahirkeun

Jenis ngalahirkeun

Aya sababaraha jinis ngalahirkeun anu anjeun gaduh dina pembuangan anjeun. Naha anjeun terang sadayana? Urang daptar aranjeunna sarta ngabejaan Anjeun tentang ciri maranéhanana.

kagiatan orok 1 taun

Kagiatan pikeun umur 1 taun

Dina ieu publikasi urang ngobrol ngeunaan kagiatan béda nu bisa Anjeun pigawé kalayan orok 1 taun heubeul pikeun diajar jeung senang.

Nalika nempatkeun orok dina gim

Nalika nempatkeun orok dina gim

Naha anjeun terang nalika nempatkeun orok di gim? Kami ngajawab ieu sareng seueur deui patarosan anu tiasa timbul ngeunaan karpét ieu.

conto hukuman positif

Upami anjeun masih henteu terang naon téknik hukuman anu positif, dina ieu publikasi kami bakal ngobrol sareng anjeun langkung jero ngeunaan éta.

Naon hartosna plasénta anterior?

Naon hartina plasénta anterior

Upami anjeun ragu naon plasénta anterior, di dieu kami bakal netelakeun sadayana mamang anjeun ngeunaan naon hartosna sareng upami éta ngagaduhan épék ngarugikeun.

évolusi orok babble

Évolusi orok orok

Upami anjeun henteu terang fase anu béda-béda ngalangkungan évolusi orok orok, dina ieu publikasi kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan éta.

Karajinan pikeun barudak sakola dasar

Karajinan pikeun barudak sakola dasar

Upami anjeun henteu resep ngahibur murangkalih anjeun, ieu kami nyayogikeun anjeun lima karajinan pikeun murangkalih sakola dasar anu bakal ngembangkeun imajinasina.

Iraha lanugo ragrag?

Nalika lanugo orok ragrag kaluar?

Anjeun wondering nalika lanugo ragrag kaluar dina newborns. Tong hariwang, dina publikasi ieu kami ngajawab mamang anjeun ngeunaan éta.

Sabaraha lami lalaki tumuwuh?

Sabaraha lami lalaki tumuwuh?

Upami anjeun heran kumaha yuswa lalaki dewasa, kami bakal netelakeun sadayana fakta sareng kaayaan pikeun tiasa ngitung éta.

Kagiatan pikeun digawé graphotricity

Naon kamampuan grafomotor

Naha anjeun terang naon graphotricity? Kami ngobrol ngeunaan éta sareng kagiatan anu anjeun tiasa laksanakeun sareng budak leutik anjeun.

Trik nyabut popok

Trik nyabut popok

Trik ieu pikeun nyabut popok bakal ngabantosan anjeun nalika ngajar barudak ka kamar mandi, kalayan kasabaran sareng katekunan aranjeunna bakal suksés.