éksprési awak

Naon bahasa tubuh?

Ekspresi awak ngarujuk kana éksprési manusa ngalangkungan awakna, sadar atanapi teu sadar.

Naon diajar dumasar-proyék

Pembelajaran berbasis proyék (PBL) mangrupikeun stratégi metodologis. Éta dumasarkeun kana milarian, milih, ngabahas, ngalarapkeun, ngabenerkeun, latihan.

Kartun 90an

Kartun 90an

Upami anjeun resep ngadamel panginget sakedik taun 90an urang salawasna tiasa niténan sakedik sejarah sareng anu ...

Kung Fu pikeun murangkalih

Kung Fu mangrupikeun seni beladiri anu paling lengkep sareng terkenal, upami putra atanapi putri anjeun langkung ti 4 taun sareng hoyong latihan, ajak aranjeunna!

Naon metodeu kontraséptip

Métode kontraséptip nyaéta metode anu nyegah endog tina dibuahan ku spérma. Kami ngawartosan anjeun sabaraha jinisna.

kaulinan kémping

Jinis kemah barudak

Urang nyarioskeun jinis kubu barudak, perkotaan sareng padesaan, dimana murangkalih anjeun, nalika diajar, bersosialisasi sareng barudak sanés.

Lapisan ozon ngajelaskeun ka barudak

Urang kedah ngajelaskeun ka barudak naon anu aya hubunganana sareng lapisan ozon, pentingna, masalah, sareng naon anu tiasa urang lakukeun pikeun nutup liangna.

sosialisasi

Naon ari sosialisasi?

 Sosialisasi mangrupikeun prosés adaptasi sosial, dimana jalma-jalma kedah hirup babarengan dina norma sareng nilai-nilai anu tangtu.

buku rumaja

7 buku rumaja anu kedah aya

Kami nawiskeun pilihan buku pikeun nonoman, anu paling sering dibaca sareng anu paling dipikaresep ayeuna sareng generasi.

Diajar kolaborasi

Naon anu diajar kolaborasi

Pembelajaran kolaboratif mangrupikeun alat anu épéktip pikeun mempermudah komunikasi, kerjasama sareng kaasup murid.

literasi

Pentingna melek dina budak

Kalayan aksés kana literasi nalika budak, tahap anyar kahirupan budak dimimitian, hiji aspék penting pikeun kamekaran séhat na.

Kacerdasan intrapersonal

Naon kecerdasan intrapersonal?

Kecerdasan intrapersonal dihartikeun salaku salah sahiji kamampuan méntal karakter urang sareng masihan kami kamampuan pikeun berinteraksi

Sindrom nonoman normal

Sindrom nonoman normal diwangun ku sababaraha paripolah anu bakal dipiboga ku nonoman dina tahapan hirupna ieu.

orok siam

Ciri-ciri orok Siam

Orok siam mangrupikeun lanceuk kembar anu, saatos ngalahirkeun, tetep napel dina sababaraha bagéan awakna. Pilarian terang kunaon éta kajantenan.

panas reuneuh

Kumaha pangaruh panas ka ibu hamil?

Parobihan hormonal dina ibu hamil ngajantenkeun anjeun langkung panas. Kami masihan anjeun sababaraha tips supados gelombang panas langkung kabebeng.

Poé Kasuburan Dunya

Naon umur kandungan

Nyaho umur kehamilan dina kakandungan langkung penting tibatan sigana mimitina.

Gagasan anu pikaresepeun ku bola gim

Gagasan anu pikaresepeun ku bola gim

Bola atanapi gim nganggo bola sacara praktis mangrupikeun kaulinan anu dipikaresep ku barudak. Kami ngajukeun sababaraha ideu anu pikaresepeun ku bola gim

Manias di budak lalaki jeung awéwé

Manias di budak lalaki sareng budak awéwé sering, bahkan perlu dina prosés épolusi, kusabab komponén ngabebaskeun tina kahariwang. Aranjeunna masihan kaamanan,

Lies di barudak

Naha barudak ngabohong

Nyarios bohong mangrupikeun hal anu henteu leres, tapi dina kasus murangkalih tiasa hartosna pamekaran optimal dina tingkat kognitif.

poto pikeun orok asli

Naon amnesia budak leutik?

Normal yén teu aya anu tiasa gaduh émut ti mimiti budak leutik, khususna ti saprak lahir dugi ka umur tilu taun.

résiko endog beku

Résiko endog katirisan

Seueur anu nyarioskeun ngeunaan telat ka indung sanaos sakedik ngeunaan résiko endog katirisan. Sanaos aranjeunna minimal, langkung saé terang aranjeunna. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Mangpaat ngojay di ibu hamil

Ngojay mangrupikeun olahraga kalayan kauntungan fisik sareng psikologis anu gedé pisan pikeun ibu hamil. Kami ngawartosan anjeun sababaraha diantarana, sapertos kabébasan gerak.

téhnik diajar

Naha sadayana téhnik diajar sami?

Téhnik diajar mangrupikeun metode pengajaran sareng sumber pikeun maham sareng ngasimilasi élmu, nilai, atanapi kéngingkeun katerampilan sareng kamampuan.

pamikiran kritis

Kaulinan mikir kritis

Upami anjeun hoyong ningkatkeun pamikiran kritis pikeun murangkalih ieu tilu gim anu saé pikeun ngahontal éta, tong éléh jéntré!

Gagasan kaulinan pikeun murangkalih

Gagasan kaulinan pikeun murangkalih

Kaulinan kanggo murangkalih mangrupikeun usulan anu pangsaéna, éta nguatkeun seueur nilai sapertos silaturahim, solidaritas sareng gawé babarengan. Pilarian sababaraha diantarana.

kumaha ngadamel gymkhana di bumi

Kumaha carana ngadamel gymkhana di bumi

Gymkhana mangrupikeun gim klasik anu ngagaduhan seueur versi. Dinten ieu kami ngabantosan anjeun ngadamel gymkhana di bumi ku tilu ideu anu pikaresepeun. Anjeun wani?

masalah di resés sakola

Pemberontakan dina umur saumuran

Upami anjeun ngagaduhan putra atanapi putri antara umur 9 sareng 13 taun sareng anjeun mimiti perhatoskeun sikap pemberontak, anjeun kedah terang naon anu urang carioskeun salajengna ...

Koktail pikeun barudak tanpa alkohol

Koktail pikeun barudak tanpa alkohol

Dinten ieu kami ngajukeun rupa-rupa koktail pikeun barudak tanpa alkohol sahingga anjeun tiasa ngahirupkeun sareng ngajantenkeun rapat sareng pésta pikaresepeun.

Naon beurat idéal pikeun barudak

Persentil ngamungkinkeun terang kana kurva tumuhna supados terang naon beurat idéal pikeun murangkalih. Naha anjeun hoyong diajar maca tabel?

Kaulinan pendidikan pikeun umur 5 taun

Ti umur 5 taun, barudak ngaraos otonom, aranjeunna hoyong berinteraksi sareng réréncanganna, sareng aranjeunna resep nyandak tantangan. Kaulinan atikan aya di dieu!

Orok abdi ngagores raray

Aya murangkalih anu ngagaru raray kolot atanapi dulur-dulurna. Éta mangrupikeun hal anu umum sareng khas pikeun prosés pangwangunan. Kumaha ngajar aranjeunna pikeun ngontrol diri?

Kumaha jangkungna putra abdi?

Sakumaha jangkung anak kuring?

Sakumaha jangkung anak kuring bakal janten salah sahiji patarosan anu tiasa timbul dina mamang urang salaku kolot. Di dieu kami ngajawab sababaraha patarosan anjeun.

Iraha ngalakukeun tés reuneuh

Tes kakandungan mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling dipercaya pikeun terang naha anjeun hamil, tapi penting pikeun ngalakukeun tés kalayan leres.

Nyerna

Naon pencernaan

Pencernaan mangrupikeun bagian mendasar tina kasalametan manusa. Pendakan kumaha kajadian anu matak pikaresepeun dina jero awak urang.

Kaulinan luar anu pikaresepeun

Kaulinan luar pikeun barudak tanpa bahan

Kaulinan luar ngamungkinkeun barudak pikeun ningkatkeun kreativitas, imajinasina sareng nyiptakeun kaulinan anu pikaresepeun kanggo dibagi sareng murangkalih anu sanés.

Tip nyusu

Naon refleks primitif

Refleks Primitif, primér, atanapi kuno mangrupakeun runtuyan gerakan naluri anu sadayana orok ngadamel salaku réspon kana input indrawi.

jinis kulawarga

Parenting kolot di barudak

Kolot anu nuturkeun jinis kolot ieu ngupayakeun murangkalihna ngagaduhan pendidikan anu pangsaéna sareng tiasa hasil dina kahirupan. .

trik sulap pikeun barudak

3 trik sulap pikeun murangkalih

Dina Mothers On kami parantos ngajantenkeun anjeun sakedik pilihan tina tilu trik sulap pikeun murangkalih supados aranjeunna diajar ngaraosan dunya kreativitas alit ieu.

musica

Musik sareng otak: manpaat musik

Musik raket patalina sareng pamekaran otak pikeun déwasa sareng murangkalih, manpaatna ageung pisan! Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Abdi hamil

Abdi reuneuh, naon anu kuring lakukeun?

Abdi reuneuh sareng ayeuna naon anu kuring lakukeun? Ieu anu paling seueur awéwé sering naroskeun ka diri sorangan nalika aranjeunna mendakan uji kakandungan anu positip.

Pendidikan barudak buta-buta

Pendidikan barudak buta-buta

Barudak pireu ngagaduhan sababaraha cacad anu nyababkeun aya watesan anu hébat dina rasa paningal sareng pangrungu. Pendidikan anjeun paling penting.

Pilem Barudak dina Netflix

Barudak klasik Disney resep pisan

Ieu mangrupikeun klasik Disney anu paling dipikaresep ku déwasa sareng murangkalih. Daptar pilem anu tiasa diraosan dinten ayeuna sareng kulawarga.

ngarangsang panasaran ka barudak

Kumaha ngarangsang panasaran ka barudak

Panasaran di murangkalih téh hoyong terang, mendakan sareng mendakan hal-hal. Anjeun kedah terang kumaha mendakan naon manpaatna sareng kumaha ningkatkeunna.

hipertensi

Kontrol hiperténsi gestational

Upami anjeun reuneuh penting pisan pikeun ngontrol hiperténsi kehamilan sabab ku cara éta anjeun tiasa nyegah panyakit anu béda.

rumaja ambek

Kumaha bernegosiasi sareng putra rumaja

Negosiasi sareng nonoman henteu gampang. Kami ngawartosan sababaraha téknik negosiasi anu tiasa manpaat pikeun anjeun, tapi anu utami nyaéta kapercayaan anu anjeun saling percanten.

séri rumaja

Tonggong pangwangunan nonoman

Dina nonoman, parobihan émosional, fisik sareng méntal anu hébat dialaman, tapi henteu sadayana kajadian dina waktos anu sami. Kami ngajelaskeun tonggak sareng tahapan na.

mendakan cinta

Anjeun teu tiasa maksa cinta

Ngajarkeun murangkalih anjeun yén nalika aranjeunna déwasa upami aranjeunna terang kumaha mikaresep hirup aranjeunna bakal tiasa mendakan cinta, tanpa milari éta! Aranjeunna ngan ukur kedah ngaraosanana.

Kumaha Anger Nganyenyeri Ka Barudak

Serangan ambek ngalibetkeun réaksi dina uteuk, sareng sakujur awak. Kami ngawartosan anjeun sababaraha akibat fisik sareng méntal upami anjeun henteu ngendalikeun émosina ieu.

Perdarahan perdarahan

Kumaha nyandung mimitina

Nyandak hamil anu munggaran henteu mustahil, sanaos kedah nuturkeun sababaraha tungtunan pikeun ningkatkeun kamungkinan kakandungan gancang.

Ajar barudak anjeun ngokolakeun kebon kahijina

Kalayan kasabaran sareng sumanget anjeun tiasa ngajar murangkalih anjeun ngokolakeun kebon kahijina. Upami pikeun anjeun éta dunya anu teu dikenal, kami bakal nyaritakeun naon anu paling penting.

Kumaha cara milih cocooan kanggo orok

Kami hoyong masihan anjeun sababaraha tip pikeun milih cocooan pikeun orok, anu pangpayunna nyaéta terang kumaha memotivasi aranjeunna. Unggal orok ngagaduhan kapribadian sareng fase na.

Bebe

Naon orok simbut?

Orok dina simbut mangrupikeun kalahiran anu khusus sareng aya anu nangtoskeun salaku unik sareng magis, mendakan kunaon kajadian ieu kajantenan.

ngabuahan

Dimana pembuahan lumangsung

Kami bakal ngajawab anjeun dimana pembuahan lumangsung, iraha wayah anu pangsaéna, prosés, mékanisme, waktos saatos hubungan sareng patarosan anu sanés.

ngarangsang uteuk budak

Kumaha ngarangsang otak budak

Aya sababaraha cara sareng cara anu teu kaétang pikeun ngarangsang otak budak, di dieu urang parantos nyusun poin anu paling penting.

barudak antibiotik

Kumaha cara masihan ubar ka murangkalih

Anjeun kedah gaduh seueur strategi supados tiasa masihan ubar pikeun murangkalih anjeun. Pendakan cara sareng cara kumaha anjeun tiasa masihan ka anjeunna tanpa masalah.

naon pelestarian kasuburan

Naon anu janten kolot?

Naon anu urang kahartos ku sepuh, naon tugas sareng hakna, aya sababaraha jinis kolot. Kami ngabantosan anjeun pikeun méréskeun patarosan ieu.

péér

Didik di bumi tanpa kaleungitan tiis anjeun

Ayeuna aya seueur kulawarga anu kedah ngadidik murangkalihna di bumi ... Kumaha carana aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana tanpa kaleungitan kalem sareng murangkalih diajar hadé?

asup talak

Transformasi saatos cerai

Upami anjeun nembé cerai, cerai éta panginten tiasa nandaan anjeun sacara émosional. Bisi wae, anu penting nyaéta ngarobah anjeun!

Budak anu déprési kabeurangan sareng setrés.

Konci pikeun ngadeteksi nyiksa budak

Kami ngabédakeun sababaraha jinis panyiksa budak, sareng kusabab éta béda-béda tingkah laku budak leutik, tapi kami nunjukkeun sababaraha indikator ieu,

kasuburan tiroid

Cadangan ovarium pikeun awéwé

Nyaho cadangan ieu dina cara anu tepat tiasa ngabantosan awéwé pikeun terang dina umur naon dina hirupna anjeunna paling subur sareng ngandung paling seueur oosit.

Naon memori eidetic sareng kanggo naon?

Memori éidétik nyaéta kamampuan pikeun nginget-nginget pidangan kalayan sagala rupa detil sareng ayana pisan di murangkalih. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis anjeunna?

Naon tonggong pangwangunan barudak anjeun?

Tonggak pangwangunan mangrupikeun tindakan atanapi katerampilan anu tangtu anu dilakukeun ku barudak atanapi kedah diraih pikeun kamekaranana dina waktos anu parantos ditangtoskeun.

kasadaran fonologis

Naon kasadaran fonologi?

Kasadaran fonologis ngalebetkeun yén kamampuan anu urang kedah kéngingkeun ti saprak urang diajar nyarios, terang kumaha terang basa urang.

cocooan pikeun umur 6 taun

Hadiah pikeun budak umur 6 taun

Hadiah pikeun barudak umur 6 taun mangrupikeun cara épolusi anu sanés pikeun ngembangkeun kamekaranana. Méré cocooan anu sampurna bakal ngabantosan prosés ieu.

Kelas prepartum

Kelas persiapan ngalahirkeun

Di kelas ngalahirkeun anjeun bakal diajar hal-hal penting sapertos ngendalikeun napas anjeun atanapi mikawanoh iraha badé ka rumah sakit.

maca ka barudak

Mangpaat maca banter ka barudak

Maca banter ka barudak mangrupikeun kagiatan anu saé dilakukeun salaku kulawarga sareng anu tiasa nyayogikeun seueur manpaat pikeun anu alit di bumi.

pangiriman prématur

Pagawean prématur: gejala sareng akibat

Kanggo indung anu pikahareupeun, saé anjeunna yén anjeunna terang kumaha diagnosa naon gejala kalahiran prématur. Diajar terang kumaha terang pikeun ngabédakeun aranjeunna.

ngadamel liat

Resep Clay Clraft No-Panggang

Entong sono kana resep anu gampang ieu sahingga anjeun tiasa ngadamel artisan liat tanpa dibakar, anjeun sareng murangkalih bakal resep pisan ku ieu!

kreativitas anak

Kaulinan logika pikeun murangkalih

Ngalangkungan kaulinan logika, budak bungsu kéngingkeun paham ngeunaan susuratan, sériasi sareng klasifikasi. Ieu konci pikeun kamekaranana.

cocooan pikeun umur 3 taun

Hadiah pikeun budak umur 3 taun

Hadiah pikeun budak umur 3 taun langkung istiméwa. Di dieu evolusi psikomotor sareng kognitifna maju pisan sareng anjeun kedah terang kumaha milih.

Déprési dina kakandungan

Seueur awéwé hamil kakurangan tina déprési sapanjang prosés kehamilan sareng saatos ngalahirkeun orokna.

seni ngupingkeun

Ajar barudak anjeun seni ngupingkeun

Ajar barudak anjeun seni ngupingkeun sareng pentingna dina hubungan antarpribadi. Anjeun kedah janten conto anu pangsaéna pikeun aranjeunna sepanjang waktos!

Peran nini indung nalika kakandungan

Peran nini indung nalika kakandungan

Peran nini indung nalika kakandungan ngajantenkeun anjeunna janten dukungan sosial anu penting pisan pikeun putrina nyalira sareng orok pikahareupeun.

rumaja

Rumaja: padoman ngeunaan karusiahan anjeun

Budak ngora anjeun panginten hoyong langkung privasi dina hirupna, tapi iraha anjeun kedah ngantepkeun sareng iraha anjeun henteu kedah? Kami masihan anjeun sababaraha padoman.