mojang motor olahraga

Naon olahraga anu pangsaéna pikeun barudak?

Olahraga sareng murangkalih kedah janten pasangan anu teu tiasa dipisahkeun, tapi kamuflase sakumaha pikaresepeun. Kami ngarékoméndasikeun olahraga anu paling pas numutkeun umur sareng selera na.

Ucup ka murangkalih

Naha saé nyium barudak?

Méré ciuman ka barudak mangrupikeun hal anu bawaan anu kaluar ti urang kusabab urang resep sareng urang masihan cinta urang. Pilarian terang upami masihan seueur ciuman mangrupikeun pilihan anu saé.

gagah

Wani atawa wani ngajar barudak

Wani sareng kawani kedah diajarkeun ka murangkalih supados suksés dina kahirupan. Éta langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun!

Gagasan tuangeun séhat pikeun murangkalih

Pikeun tuangeun janten séhat, bergizi sareng pikaresepeun urang kedah terang naon anu didahar ku barudak dinten éta. Kami masihan anjeun ideu pikeun ngareuwaskeun aranjeunna.

karakter orok

Tret watek alus di barudak

Karakter anu hadé pikeun barudak henteu diciptakeun nyalira ... aranjeunna peryogi panutan salaku kolot sareng guru pikeun niron sareng ngainternalisasina.

nak maén

Dolanan kanggo murangkalih 8 bulan

Kami ngajukeun pilihan cocooan pikeun barudak umur 8 bulan supados aranjeunna tiasa berinteraksi sareng aranjeunna ku cara praktis sareng ngembangkeun indra.

Panasaran nalika kakandungan

Gebeg dina waktos Coronavirus

Upami anjeun reuneuh dina waktos Coronavirus normal yén anjeun ngaraos prihatin kalayan kunjungan anjeun ka dokter, naon anu anjeun kedah perhatoskeun?

Poé Teater Dunya: Kualitas barudak anu dipiara

Barudak henteu ngalakukeun téater, ogé henteu diajar téater, tapi langkung saéna aranjeunna maén dina nyiptakeun, nyiptakeun. Aranjeunna diajar ilubiung, nyarios sareng ngupingkeun, dina kecap: kolaborasi.

Nada beuteung saatos kakandungan

Tips pikeun pamulihan postpartum

Upami anjeun badé ngamimitian pamulihan postpartum anjeun, aya sababaraha hal anu kedah diémutan. Entong buru-buru, nikmati panggung anyar ieu mimiti sareng penting.

Kaunggulan catur pikeun barudak

Catur ka murangkalih ningkatkeun ingetan, konsentrasi, kréativitas, logika, ngamajukeun kayakinan sareng kontrol. Sareng masih ngagaduhan kaunggulan langkung seueur.

Terapi musik di murangkalih cacad

Naon anu disebrang dina lateral barudak

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun pasualan-lateralitas barudak sareng kasusah anu tiasa dilakukeun dina diajar aranjeunna. Kami ogé nunjukkeun kumaha cara ngadeteksi na.

Gebeg katingali kanggo usum panas

Nyandung dina usum panas tiasa pisan teu raoseun, éta sababna kami nawiskeun tip gaya ieu pikeun ngahontal penampilan anu hamil pikeun usum panas.

Rahasia pikeun orok bobo

Rahasia pikeun orok bobo

Aya rusiah pikeun orok bobo, urang tiasa waé ngagunakeun taktik anu pangsaéna, supados tiasa bobo leres. Di dieu kami nunjukkeun yén mana anu pangsaéna.

Bobo sareng murangkalih

Bobo sareng orok, naon anu anjeun kedah terang?

Kami henteu terang naha bobo sareng orok mangrupikeun hal anu diperyogikeun atanapi henteu pikeun épolusi na. Di dieu urang ngajelaskeun ka anjeun naon jinis akibat ieu pikeun kolot sareng budak.

kontraksi tanaga gawé

Naon kontraksi tanaga gawé?

Kontraksi kuli mangrupikeun indikasi yén orok panginten bakal lahir. Dina Ibu-ibu Dinten ieu kami ngajelaskeun kumaha ngabédakeun aranjeunna sepanjang waktos.

Iraha anjeun badé ngaraosan orok anjeun?

Iraha anjeun badé ngaraosan orok anjeun?

Ngaraoskeun orok anjeun anu munggaran nyaéta sensasi anu unik sareng pikaresepeun. Pilarian terang iraha pertama kalina anjeun tiasa ngaraosan dina jero beuteung anjeun.

Panasaran nalika kakandungan

Naha aya dinten nalika orok abdi ngalih kirang?

Aya dinten nalika anjeun perhatoskeun yén orok anjeun kirang gerak, éta panginten kusabab anjeunna langkung santai, sabab babaran caket atanapi kusabab alesan anu sanés. Kami ngajelaskeun anu mana.

sistem réproduktif awéwé

Bagéan sistem réproduktif awéwé

Sistem réproduktif awéwé mangrupikeun bagian anu penting pikeun tiasa masihan kahirupan sareng turunan ka manusa. Di dieu urang ngajelaskeun naon bagian na.

Sakumaha orok bobo?

Sakumaha orok bobo?

Orok anu dilahirkeun sacara praktis 24 jam sapoé. Orok masih peryogi waktos kanggo nyaluyukeun siang sareng wengi komo ka lingkunganana.

Inféksi kiih nalika kakandungan

Kumaha orok dilahirkeun

Lahirna orok panjang sareng nyeri pikeun indung kusabab orok kedah ngantunkeun rahim sareng ngalangkungan heunceut dugi ka luar.

Kaulinan orok pikeun senang pisan sadayana

Nalika orok linggih

Anu normal sareng anu paling umum nyaéta orok nyobian badé angkat tina yuswa tilu bulan, sanaos anjeun pasti terang, unggal murangkalihna béda-béda.

Gaduh ucing saé kanggo kulawarga

Gaduh ucing saé kanggo kulawarga

Gaduh ucing di bumi salaku piaraan ngagaduhan manpaat kaséhatan anu hébat. Sanaos sigana henteu sapertos kitu, urang tiasa ngurilingan diri ku gerakan anu pikasieuneun sareng purr na

ngarareunah kakandungan

Capé nalika kakandungan

Kacapean mangrupikeun gejala anu cukup normal sareng umum nalika kakandungan janten teu kedah hariwang teuing.

Sindrom Asperger anu dibahas ku sadayana

Greta Thunberg, awéwé ngora Swédia anu mingpin protés ngalawan perubahan iklim, ku sindrom Asperger, parantos ngapopulerkeun karusuhan éta, naha saé atanapi henteu?

Kumaha carana abdi tiasa hamil gancang

Nyaho dinten anu subur anjeun atanapi ningkatkeun pola tuang anjeun tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kasuburan anjeun sahingga hamil langkung gancang.

Sabaraha yuswa budak awéwé tumuh?

Sabaraha yuswa budak awéwé tumuh?

Mangrupikeun salah sahiji mamang anu urang teraskeun. Éta kantos dikaitkeun, dina yuswa budak awéwé tumuh, éta henteu diragukeun perdebatan anu hébat

Inféksi kiih nalika kakandungan

Inféksi kiih nalika kakandungan

Nalika kakandungan, perobihan lumangsung dina awak anu ngabantosan ngahasilkeun inféksi cikiih. Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun perawatan anu pas.

kelir

Kaulinan pikeun diajar warna

Orok nalika dilahirkeun henteu tiasa ngabedakeun warna sareng umurna dugi ka 18 bulan nalika mimiti ngabédakeunana

melek budak leutik

Lembar kerja diajar maca

Diajar maca rada petualangan dina tahap diajar. Sababaraha barudak panginten sesah ngalaksanakeun inisiatif ieu, ieu kami ngabantosan anjeun nganggo kartu indéks.

sabaraha minggu kakandungan awét

Sabaraha minggu teu kakandungan

Naha anjeun hoyong terang sabaraha minggu kakandungan lilana? Entong sono panjelasan saderhana ieu anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya mamang anjeun.

prosés diajar

Masalah barudak hadiah

Istilah kado dipaké pikeun ngarujuk ka jalma-jalma anu ngagaduhan intél langkung luhur tibatan rata-rata batur.

Pangwangunan orok umur 5 bulan

Pangwangunan orok umur 5 bulan

Tahap umur 5 bulan mangrupikeun jaman alit sanés anu anjeun henteu kedah sono nalika anak anjeun tumuh, aranjeunna maju dina kamampuanana.

Coklat nalika kakandungan, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

Kumaha ngitung minggu kakandungan

Nyaho sabaraha minggu anjeun hamil nyaéta salah sahiji patarosan anu ageung pikeun awéwé hamil. Kami ngajukeun anjeun gerakan online atanapi sacara manual.

kreativitas anak

Peran kreativitas dina budak

Peran kreativitas di jaman budak penting pisan pikeun ngamajukeun kamekaran anu hadé pikeun sadaya murangkalih ... kréativitas tiasa diajar!

carita

Carita waktu saré barudak

Jarang pisan budak anu henteu resep nalika maca carita sareng aranjeunna ngabantosan budak leutik ngagunakeun imajinasina

Badut dina TV

Badut dina TV

Los Payasos de la Tele mangrupikeun perusahaan sirkus show anu parantos ngiringan seueur urang Spanyol abad ka tukang dina kamekaran urang.

Kumaha kasabaran sareng murangkalih

Ngasuh murangkalih sanés tugas anu saderhana sareng gampang sareng aya kalan-kalan anjeun kedah nyayogikeun diri ku seueur kasabaran supados henteu tungtungna nunggang Kristus.

Ngerjakeun PR

Naon ari budak?

Budak leutik mangrupikeun tahapan kahirupan anu mimiti ti saprak lahir orok dugi ka kedewasaan murangkalih nyalira anu janten nonoman.

Kaulinan pikeun ngagarap Hak Anak

PBB mikawanoh Hak Anak, anu tiasa diringkeskeun yén budak ngagaduhan hak janten murangkalih. Kami ngajarkeun anjeun kumaha damel ku maénkeun nilai-nilai ieu.

gosip awéwé

Henteu ngritik ka ibu-ibu sanés

Indung awéwé awéwé ku sabab kitu urang gaduh seueur kamiripan. Penting pikeun urang sadar kana hal ieu pikeun ngadukung diri tibatan ngancurkeun diri.

Lahir alami di bumi

Lahir alami di bumi

Sababaraha indung ka hareup mutuskeun pikeun nyoko kana ukuran ngalahirkeun di bumi ku alesan khusus, aranjeunna langkung resep ngagaduhan lingkungan anu haneut sareng akrab.

kakandungan di natal

Kaunggulan hamil nalika Natal

Kakandungan dina Natal tiasa gaduh kaunggulan pikeun anjeun, kami bakal nyaritakeun sababaraha di antawisna supados anjeun tiasa ngaraosan liburan ieu bahkan langkung kulawarga!

huff

Naon ari egoncentrism anak?

Egosentrisitas budak leutik lumangsung sakitar dua atanapi tilu taun yuswa sareng kusabab éta, budak dipercaya janten puseur sagala hal.

Hiasan panto Natal

Gagasan pikeun ngahias panto nalika Natal

Ngahias panto nalika Natal bakal janten cara anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos sareng murangkalih anjeun, tong sono ideu éndah ieu anu bakal dipuja ku barudak

Lies di barudak

Kumaha cara mendakan kabohongan barudak

Nalika murangkalih ageung, aranjeunna kéngingkeun katerampilan anu ngabantosan aranjeunna pikeun nalar ideu na langkung saé, ku sabab éta aranjeunna ngagaduhan kamampuan ngabohong.

Terapi musik di murangkalih cacad

Terapi musik di murangkalih cacad

Mangrupikeun terapi dumasar kana panggunaan musik pikeun digunakeun pikeun nguntungkeun kaséhatan méntal sareng fisik barudak cacat.

Poto kulawarga

Gagasan poto kulawarga

Poto kulawarga mangrupikeun panginget anu penting ngeunaan kumaha kulawarga barobah sareng tumuh ti jaman ka jaman. Utamana dina ...

Janten donor endog sareng spérma pikeun ngabantuan batur ngamimitian kulawarga

Dasar-dasar panggunaan pacifier

Naha orok nganggo pacifier? Sanaos henteu sadayana orok nganggo éta, seuseueurna seueur. Kami ngawartosan anjeun naha éta nguntungkeun dina sababaraha kasus.

Maénkeun adonan sareng tip kabersihan

Naha anjeun hoyong maén sareng liat? Mangrupikeun kagiatan anu saé pikeun barudak sareng déwasa sareng bahan anu mulya pikeun senang-senang tanpa ngadamel seueur kokotor di bumi.

orok ninggali pacifier

Ngaleupaskeun pacifier laun

Upami anjeun hoyong orok anjeun laun diajar nempatkeun dot, lakukeun pageuh tapi sacara alami. Kami ngawartosan anjeun kumaha ...

Kunaon anak kuring miceun popok na

Kunaon anak kuring nyandak popok? Naha anjeun siap nempatkeun popok? Aya sababaraha indikator anu tiasa ngabantosan ngungkabkeun jawabanana.

pos aborsi

Kumaha carana meunang aborsi

Ngungkulan aborsi henteu gampang sareng lumrah pikeun ngalangkungan sababaraha tahap dimana pasangan kedah nampi yén aranjeunna parantos kaleungitan orokna.

Kabutuhan empati ti budak

Ngembangkeun empati dipikabutuh pikeun saha waé murangkalih sareng déwasa. Penting pikeun hirup babarengan anu saé diantara masarakat di masarakat.

Humility: pentingna ngajarkeun ka barudak

Humility: pentingna ngajarkeun ka barudak

Humility mangrupikeun kahadéan anu lahir tina nyalira, mangrupikeun kahadéan anu dialaman anu lahir tina sikep masing-masing, éta dirasa sareng dipikir kalayan jero anu langkung ageung.

séri rumaja

5 séri pangsaéna pikeun nonoman

Nonton séri mangrupikeun tantangan pikeun nungkulan nonoman sapertos momen filosofis sapertos kitu, aranjeunna ngabantosan aranjeunna ngartos jinis masarakat urang langkung saé.

frasa motivasi pikeun nonoman

17 frasa motivasi pikeun nonoman

Frasa anu motivasi pikeun nonoman tiasa janten bagian konci pikeun ngamimitian jalur anyar sareng netepkeun tujuan dina kahirupan aranjeunna, aranjeunna bakal ngabantosan aranjeunna langkung raos.

Kumaha carana ngalatih budak kuring

Kumaha carana ngajar murangkalih abdi ka kamar mandi? Patarosan anu seueur ibu sareng bapak naroskeun ka diri nyalira sareng anu urang masihan waleran dinten ayeuna pikeun terang prosésna.

Peran nini-nini saatos ngalahirkeun

Peran nini-nini saatos ngalahirkeun

Peran nini-nini gaduh nilai anu saé sabab masihan naséhat anu berharga pisan. Peran aranjeunna penting pisan supados aranjeunna gaduh émutan anu resep ka aranjeunna.

Parobihan ti orok ka primér

Parobihan ti orok ka primér

Parobihan ti Orok ka Primér mangrupakeun tantangan anu hébat. Kanggo sababaraha kolot parobihan éta bakal henteu diperhatoskeun tapi anjeun kedah nyanghareupan parobihan ieu dina cara anu déwasa.

Ninggalkeun botolna

Iraha ngeureunkeun botolna

Aya barudak anu terang kumaha nginum tina gelas tapi aranjeunna tetep neraskeun sareng botolna. Aya sababaraha faktor anu tiasa diterapkeun pikeun ngaleungitkeunana sareng anjeun kedah mendakanana.

gagap

Latihan pikeun menerkeun gagap budak di bumi

Gagap mangrupikeun gangguan komunikasi sanés gangguan basa. Kami ngajelaskeun sababaraha latihan anu anjeun tiasa latihan sareng murangkalih anjeun di bumi pikeun ngabantosan anjeunna.

Kutil nalika kakandungan

Kutil nalika kakandungan

Nalika kakandungan kulit awéwé tiasa kapangaruhan sareng tingkah polah na némbongan kutil anu henteu dipikahayang.

Hayam Turuleca

Hayam Turuleca

Hayam bikangna, Turuleca, édan pisan …… Saha anu teu émut kana lirik lagu ieu? Hayam Turuleca mangrupikeun bagian tina ...

ambek ka barudak

Anger, masalah pikeun saréréa

Anger mangrupikeun émosi. Éta manifests dirina di sadaya jalma sareng khususna barudak. Diajar nganalisis sabab-musababna sareng kumaha ngungkulanana.

Awéwé hamil ngurus gaya hirupna.

Kolesterol tinggi dina ibu hamil

Kolesterol penting pikeun kaséhatan, tapi nalika kakandungan diperyogikeun pikeun ngendalikeun kadarna pikeun nyingkahan masalah indung sareng budak.

kakandungan anémia

Anémia nalika kakandungan

Anémia nalika kakandungan umum pisan. Kami ngawartosan anjeun naon gejalana, kunaon éta kajadian, balukarna sareng naon pangobatanana.

beuteung reuneuh

Entong keuna beuteung abdi hamil

Upami anjeun reuneuh, anjeun henteu kedah ngantep saha waé némpél beuteung anjeun. Anjeun ngagaduhan hak di dunya pikeun nolak upami anjeun henteu hoyong aranjeunna.

Orok tataranjang suku di pantai.

Suku datar dina orok

Orok dilahirkeun nganggo suku anu rata, tanpa lengkungan plantar, tapi perlu dititénan sareng ditaksir naha éta dirobah atanapi, sabalikna, perlakuan bakal diperyogikeun.

Pilem Rumaja

Pilem Rumaja

Pilem pikeun nonoman pikeun resep sési pilem sareng kulawarga. Tilu judul ayeuna, dimana topik anu penting pisan diungkulan

Awéwé hamil ku teu ngarareunah.

Kista pilonidal di awéwé hamil

Awéwé hamil tiasa gaduh kista pilonidal, sabab éta diperyogikeun pikeun milarian pangobatan anu pas supados henteu ngarugikeun indung atanapi pun anak.

frasa positip barudak

Frasa positip pikeun barudak

Kecap ngagaduhan seueur beurat sareng kakuatan dina diri urang, sareng seueur deui pikeun anu alit. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha conto frasa positip pikeun murangkalih.

bosen barudak

Bosen budak: bosen teu goréng

Dina jaman téknologi anyar, sigana anu bosen goréng, nalika éta tibalik. Kami ngawartosan anjeun kaunggulan bosen di barudak.

kakandungan kembar

Kembar kakandungan minggu ka minggu

Nalika anjeun terang yén dua murangkalih bakal sumping, haté anjeun bakal raheut. Henteu ngan ukur anjeun bakal ngagaduhan orok ...! Tapi…

dewan kaulinan barudak

Kaulinan dewan pikeun murangkalih

Barudak diajar langkung saé ku maén. Dinten ieu kami nyarioskeun ngeunaan kaulinan papan anu pangsaéna pikeun barudak sareng naon anu bakal aranjeunna pelajari sareng aranjeunna.

Embah sareng incu nginum susu

Ibu janten sepuh ogé

Ibu ogé yuswa ... unggal mahluk hirup umur sareng murangkalih kedah ngartos lumrahna siklus kahirupan supados aranjeunna henteu sieun ku jalanna waktos.

tés kakandungan

Iraha ngalakukeun tés kakandungan

Tés kakandungan bakal ngabantosan urang terang naha urang hamil atanapi henteu saatos reureuh. Kami ngawartosan naon anu aranjeunna ukur, sareng iraha sareng kumaha carana ngalaksanakeunana.

Mémbran ovér nalika kakandungan

Naon mémbran ovular

Mémbran ovular diwangun ku amnion, anu ngandung cairan amniotik sareng imah fétus nalika kakandungan sareng korion.

mojang kénca

Panasaran ngeunaan barudak kénca

Dinten ayeuna 13 Agustus mangrupikeun Poé Internasional Kénca. Ngamangpaatkeun dinten ieu kami nyaritakeun panasaran ngeunaan barudak kénca.

Jalma ngora dina konsér.

Naha dinten nonoman dirayakeun?

Tanggal 12 Agustus, Poé Pamuda Internasional dirayakeun, pikeun ngadukung hiji penduduk anu berjuang anu tiasa masihan sumbangan seueur, sareng pantes dijaga.

salam barudak

Kumaha cara ngajar murangkalih salam

Salam nyaéta kaparigelan sosial anu ngagaduhan fungsina di masarakat. Dinten ieu kami nyaritakeun kumaha ngajar murangkalih pikeun ngucapkeun salam batur.

Keukeuh indung

Naon ari ngaganti?

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun téhnik réproduksi anu nimbulkeun seueur kontropérsi: kabiasaan Kami nyarioskeun sadayana ngeunaan dirina.

kaulinan kosa kata

Kaulinan kecap pikeun murangkalih

Kosakata penting pisan dina diajar barudak. Kami ngawartosan anjeun kaulinan kecap pikeun murangkalih pikeun ningkatkeun kosa kecapna.

Awéwé anu kakandungan ectopic

Jenis kakandungan ectopic

Éktopik atanapi kakandungan extrauterine mangrupikeun anu kasanggakeun diluar rongga rahim. Nyaéta, nalika kakandungan ...

Suplemén nalika kakandungan: tardyferon

Tardyferon sareng kakandungan

Tardyferon mangrupikeun suplemén beusi anu kedah dicandak ku seueur awéwé nalika kakandungan, biasana nalika aranjeunna ngagaduhan anémia.

panonpoé hamil

Panonpoé Tilelep hamil: tungtunan nuturkeun

Salah sahiji mamang upami urang kedah ngalaman kakandungan dina usum panas nyaéta lamun urang tiasa sunbathe hamil. Dinten ieu kami ngawartosan anjeun lamun tiasa atanapi henteu.

Gebeg bungah sareng gugup.

Tips pikeun nyegah diabetes kehamilan

Salami kakandungan penting pikeun urang jaga kaséhatan urang langkung-langkung. Dinten ieu kami ngawartosan anjeun sababaraha tips pikeun nyegah diabetes kehamilan.

Nyusuan

Sikep nyusu, mana anu pangsaéna?

Kami ngawartosan anjeun sababaraha sikep pikeun nyusuan, sabab teu aya posisi tunggal pikeun sadaya pasangan indung-anak. Sadayana kedah adaptasi.

barudak jawab

Ajar barudak anjeun pikeun tanggung jawab

Tanggung jawab mangrupikeun salah sahiji nilai anu paling penting pikeun dipupuk dina barudak. Kami ngawartosan anjeun kumaha cara ngajar barudak anjeun pikeun tanggung jawab.

Rapi kamar budak awéwé.

Ajar budak anjeun supaya tertib

Ngajar murangkalih anjeun janten tertib bakal ngabantosan anjeun supaya tetep rapih sareng teratur sareng ngajantenkeun gaya hirup ka hareup anu langkung stabil sareng kirang kacau.

pilates hamil

Naha anjeun tiasa olahraga nalika hamil?

Dupi abdi tiasa olahraga nalika hamil? Dinten ieu kami netelakeun keraguan anjeun ngeunaan naha anjeun tiasa olahraga di nagara anjeun sareng mana anu pangsaéna.

hukuman psikologi di barudak

Pikeun netepkeun wates teu kedah ngahukum

Upami anjeun mikir yén pikeun nempatkeun wates pikeun murangkalih anjeun kedah ngahukum aranjeunna, naha éta bener pilihan pendidikan anu saé? Kami mupus mamang ieu pikeun anjeun.

beurat kakandungan

Beurat dina kakandungan: nalika hariwang

Beurat dina kakandungan mangrupikeun hal anu matak pikahariwangeun seueur awéwé. Kami nyaritakeun sabaraha normal pikeun nambahan beurat sareng nalika hariwang.

camp usum panas

Ngarasakeun kubu usum panas

Upami anjeun parantos gaduh tanggal anu direncanakeun pikeun anak anjeun pikeun kémping, naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun anjeunna pikaresepeun bahkan sateuacan ngamimitian perjalanan?

gadis surly

Barudak kasar atanapi teu cinta

Cinta teu gaduh hiji basa. Dinten ieu kami nyarioskeun perkawis barudak anu henteu marahmay atanapi henteu cinta, kumaha urang kedah ngubaran aranjeunna sareng naon anu tiasa disababkeun.