cocooan barudak autis

Dolanan pikeun barudak autis

Naon anu kedah dipasihkeun ka anak autis? Kami nyaritakeun mana anu cocooan anu pangsaéna pikeun barudak autis sahingga ngabantosan anjeun dina pilihan anjeun.

barudak ngagorowok

Jerit ka barudak, kumaha pangaruhna

Sababaraha kolot ngagaduhan anu ngagorowok normal, tapi anjeun terang kumaha ngagorowok mangaruhan barudak? Nah dinten ieu urang nyarioskeun akibat na.

kakandungan bako

Roko nalika kakandungan

Urang sadayana terang pangaruh anu ngabahayakeun tina bako. Dinten ieu kami bakal nyaritakeun kumaha roko nalika kakandungan mangaruhan awak sareng orok anjeun.

Gebeg leumpang ngalangkungan taman.

Latihan hamil: iraha éta bahaya

Nalika kakandungan, awéwé éta tiasa nuturkeun rutinitas latihan hamil, sasuai sareng rekomendasi anu tangtu sareng henteu neraskeun nalika aya komplikasi.

kulawarga nonton tv babarengan

Tipi tiasa janten alat diajar

Naha saur anjeun yén sadaya waktos anu disayogikeun ku barudak di payuneun layar diséépkeun? Dipaké ogé, éta tiasa janten alat diajar anu saé.

kakandungan ectopic kronis

Kakandungan ectopic kronis

Hanjakalna henteu sadayana kakandungan nuturkeun jalan alami na. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan kakandungan ectopic kronis sareng naon diwangunna.

ngarangsang nyarios putra

Kumaha ngabantosan anak anjeun nyarios

Unggal murangkalih gaduh tingkat diajar pidato masing-masing. Dinten ieu kami ngawartosan anjeun kumaha ngabantosan murangkalih anjeun nyarios pikeun ngarangsang pembelajaranana.

payudara kakandungan

Parobihan payudara dina kakandungan

Dada kami dimana sateuacan anjeun tiasa ningali parobihan anu kakandungan nalika kakandungan. Dinten ieu kami nyaritakeun ngeunaan parobihan payudara dina kakandungan.

Gebeg ku nyeri sirah

Ngabandungan nalika kakandungan

Nyababkeun anu béda tiasa nyababkeun pingsan dina kakandungan, parobihan hormonal mangrupikeun panyabab utama, tapi aya alesan anu sanés

ngajar ngorondang

Kumaha cara ngajar orok ngorondang

Aya barudak anu diajar ngorondang mimiti sareng anu sanésna langkung lami. Dinten ayeuna urang nyarioskeun kumaha cara ngajar orok ngorondang.

Budak nunjukkeun rupa anu reuwas sareng gugup saatos ngabohong.

Kumaha terang yén anak anjeun ngabohong ka anjeun

Barudak murni kasucian, utamina dina taun-taun mimiti hirupna. Kana waktosna aranjeunna robih, mekar, nyerep sareng niron polah sareng tingkah laku anu Tanda Tangtu tiasa ngabantosan nalika murangkalih bohong.

Orok nempatkeun ramo dina sungutna sangsara ku nyeri kusabab munculna waos.

Kumaha ngawartosan upami orok abdi ngagaru

Janten kolot orok ngakibatkeun ngadeteksi ngarareunah yén anjeunna teu tiasa mupus. Salah sahiji tahapan anu paling disepikeun ku kolot nyaéta tétéh. Dina Tangtu gejala sareng paripolah orok nunjukkeun yén anjeunna ngarareunah atanapi guligah kusabab munculna huntu kahijina.

ajak maca barudak

Kumaha motivasi budak pikeun maca

Kabiasaan anu saé anu urang tiasa ngajarkeun murangkalih urang nyaéta dunya maca. Kami ngawartosan anjeun kumaha memotivasi budak pikeun maca.

Awéwé hamil napas bari noél beuteungna.

Kumaha terang upami kuring nuju damel

Salah sahiji patarosan anu paling umum anu nyerang pikiran awéwé hamil, nyaéta terang nalika anjeunna nuju padamelan. Dina tulisan ieu sababaraha bakal dipasihkeun. Aya indikasi anu tangtu anu ngamungkinkeun urang terang yén awéwé éta nuju padamelan.

sapédah warna-warni

Sapédah munggaran

Sapédah anu munggaran tiasa nandaan budak leutik urang. Diajar ngeunaan manpaat bersepeda didieu sareng pentingna sapédah munggaran anjeun.

barudak maén sareng tablet

Naha perlu "nyétan" layar?

Naha goréng pisan pikeun barudak pikeun nyéépkeun waktos ningali layar? Sakumaha seueur sareng sabaraha sakedik? Pendakan sababaraha indikasi ngeunaan ieu.

barudak silaturahim

Nilai babaturan di indung

Kami ngajelaskeun pentingna ngajaga babaturan anjeun salami tahap keibuan, aranjeunna pituduh anjeun, perusahaan pangsaéna nalika teu aya lampu.

makalah bapak kakandungan

Peran bapak nalika kakandungan

Salami kakandungan sadaya perawatan sareng perhatian diarahkeun ka indung. Hayu urang tingali kumaha ngalibatkeun peran bapak nalika kakandungan.

ngimpina di indung

Bédana nightmares sareng night terror

Kadang-kadang urang sesah ngabédakeun antara impian buruk sareng gangguan sapertos wengi pikasieuneun, dinten ieu kami ngajelaskeun bédana antara aranjeunna sareng masihan anjeun pedoman pikeun ngatur éta.

Nyusuan

Nyusu sareng bobo, tandem anu sampurna

Nyusuan langkung resep kana sésa indung sareng orok. Naha anjeun hoyong terang kumaha? Kami nyaritakeun ngeunaan éta dina tulisan ieu ngeunaan nyusu sareng bobo

urut nyandung

Pijat pikeun ibu hamil

Kakandungan mangrupikeun waktos magis tapi setrés pisan dina tingkat fisik sareng émosional. Kami nyaritakeun manpaatna pijatan pikeun ibu hamil.

ngeureunkeun kekerasan gender

Awéwé jeung nyiksa; pangaruh pendidikan sexist

Pendidikan sexis mangrupikeun anu ngabédakeun alesan jinis atanapi jinis. Kami ngawartosan anjeun ngeunaan hubunganana sareng naékna tingkat kekerasan gender sareng pentingna murangkalih anjeun tumuh dina pendidikan anu ngadukung kabébasan sareng persamaan.

eling kakandungan

Mangpaat émutan nalika kakandungan

Seueur anu nyarios sareng sakedik kanyaho ngeunaan émutan. Dinten ieu kami nyaritakeun naon éta sareng naon manpaat émut nalika kakandungan.

Panéwak ngimpi

Cageur idéntitas anjeun saatos keibuan

Jadi indung ngarobih anjeun, aya tanggel waler anyar, anjeun kedah adaptasi. Kami ngajelaskeun naha perlu pikeun anjeun kéngingkeun idéntitas anjeun sareng nyanghareupan parobihan.

carita cinta baraya

Nilai lanceuk

Henteu janten masalah kumaha anjeun gaduh perdebatan sareng lanceuk anjeun, éta mangrupikeun salah sahiji kabeungharan anu paling hébat dina kahirupan urang. Pendakan sareng kami nilai nyata anu ngagaduhan sadérék dina kahirupan.

Buku pikeun ibu hamil

5 buku anu pangsaéna pikeun ibu hamil

Buku-buku pikeun ibu hamil bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun seueur mamang anu anjeun pasti bakal gaduh. Wawaranana lega pisan maka didieu anjeun ngagaduhan pilihan

Katresna diwangun sanggeus ngalukis wajah.

Pesta barudak pikeun karnaval

Barudak resep dandan sareng jogét, nyanyi. Ngagaduhan waktos anu saé mangrupikeun prioritas, janten aranjeunna bahagia upami sadaya kagiatan ieu ngahiji. The At karnaval anjeun tiasa ngahadiran atanapi ngatur pésta murangkalih dimana kolot sareng murangkalih resep sareng ngalaksanakeun sababaraha kagiatan.

dina tahap kasuburan vitro

Fase pembuahan in vitro

Langkung seueur pasangan kedah ngaksés téhnik réproduktif dibantuan. Dinten ieu kami nyaritakeun fase pupuk in vitro.

pembuahan

Pembuahan léngkah-léngkah

Kami ningali éta normal pisan yén kami henteu sadar kana kaajaiban anu lumangsung dina unggal kakandungan. Hayu urang tingali pembuahan step by step.

orok anu leumpang

Orok anjeun mimiti leumpang!

Upami orok anjeun mimiti jalan, normal pikeun anjeun ngaraos bagja sareng bungah, tapi hariwang ogé tiasa dimimitian ...

sesela nilarkeun barudak

Saatos ditinggalkeun di budak

Ditinggalkeun di budak leutik ngahasilkeun runtuyan konsékuansi anu teu tiasa dileungitkeun di murangkalih. Hayu urang tingali naon aranjeunna sareng naon pangaruhna kana kamekaranana.

Awéwé hamil nyiapkeun jus

3 resep jus buah séhat pikeun ibu hamil

Kakandungan mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngurus diri, megatkeun sababaraha kabiasaan henteu séhat, sareng ngenalkeun kabiasaan anu hadé. Hurung ...

valentine hamil

Kado Poé Valentine pikeun Awéwé hamil

14 Pébruari caket sareng anjeun panginten henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ka pamajikan anu hamil. Kami masihan anjeun ideu kado Valentine pikeun ibu hamil.

Indung ku orok anu bagja

Waktos mikir ... pikeun kolot

Bapa sareng ibu ogé peryogi waktos kanggo mikir ... pikeun nyambungkeun sareng sambungkeun sareng diri sorangan ... Penting pikeun parenting anu hadé!

reureuh reuneuh

Ngungkulan Sésana Nalika Kakandungan

Istirahat nalika kakandungan tiasa matak pikaboseneun sareng hariwang. Kami mamatahan anjeun ngeunaan kumaha cara ngungkulan istirahat nalika kakandungan.

pendidikan pilar

Tihang atikan barudak

Dinten ayeuna tanggal 24 Januari, Dinten Pendidikan Internasional. Ngamangpaatkeun dinten ayeuna urang bakal nyarioskeun pilar pendidikan pikeun murangkalih.

kaulinan waktos

Sabaraha lami barudak kedah maén

Barudak kedah maénkeun pikeun pamekaran anu saé. Di dieu urang tinggalkeun anjeun sabaraha lami barudak kedah maénkeun numutkeun yuswa na.

mimiti gejala kakandungan

Gejala mimiti kakandungan

Unggal awéwé ngalaman unggal kakandungan ku cara anu béda. Kami ngantepkeun anjeun gejala mimiti kehamilan anu paling umum anu biasana di awéwé.

ngaruksak barudak

Résiko ngarusak barudak

Masihan murangkalih urang sadayana dina unggal waktos ngaraoskeun aranjeunna. Entong sono résiko ngarusak barudak sareng naon hasilna.

kembar atanapi kakandungan kakandungan

Kakandungan kembar atanapi kembar

Dua orok datang! Kakandungan sareng kembar atanapi kembar mangrupikeun ilusi dobel. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha rinci anu pikaresepeun ngeunaan kakandungan ieu.

Bapana ngora maca carita Natal ka putrina

Carita Natal pikeun barudak

Natal mangrupikeun usum anu pikaresepeun sareng kulawarga, khususna sareng murangkalih, anu janten bintang dina liburan ieu ....

résiko kakandungan

Naon anu kakandungan résiko?

Gaduh kakandungan anu résiko pikasieuneun. Kami ngajelaskeun yén éta mangrupikeun kakandungan résiko sareng ngabédakeun éta tina kakandungan normal.

orok

Naon orok éta?

Babymoon mangrupikeun mode anu parantos tetep. Entong sono kana sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan babymoon.

tonggong orok

Tonggong orok ageung

Orok tumuh gancang pisan, sareng unggal prestasi ageung sakedik dipayunkeun. Hayu urang tingali naon tonggong anu hébat orok.

ngadidik nilai barudak

Pentingna ngadidik nilai-nilai

Ngadidik langkung seueur tibatan diajar sareng ngapalkeun pelajaran. Dinten ieu kami nunjukkeun pentingna ngadidik nilai-nilai sareng kumaha cara ngahontalna.

Ngerjakeun HAM di bumi

Penting pikeun kolot anu ngadidik murangkalihna ti leuleutik dina nilai-nilai anu ngajantenkeun ciri-ciri insan mulya anu empati sareng ngabantosan nalika ngagarap hak asasi manusa sareng murangkalih kedah mimitian ti bumi ku tindakan sapopoé ti kolot, carita kalayan moral sareng conto dipindahkeun ka dunya anjeun.

Budak leutik cacad

Pangasupan murangkalih cacat

Inklusi mangrupikeun padika anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun budak kana masarakat jamak, tanpa labél anu ngabédakeun aranjeunna kusabab kaistimewaanana

Orok indung HIV

Pangiriman HIV ti indung ka orok

Kaseueuran murangkalih HIV ngagaduhan éta ti indungna. Hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa nyegah panularan HIV ti indung ka orok.

Indung sareng putri maénkeun carita sareng nonton.

Naha lumrah pikeun anak kuring henteu maén nyalira?

Seueur sepuh anu milari momen anu nyalira atanapi sesah sesah sesah sareng budak di imah, utamina upami henteu maén nyalira. Budak anu milari rencang pikeun Anak kedah maénkeun sareng kolotna, nanging perlu pikeun ngamajukeun otonomi sareng memotivasi anjeunna kanggo maén nyalira.

Awéwé hamil siap ngalahirkeun

Naon kuli anu diinduksi?

Buruh anu diinduksi dilakukeun dina kaayaan anu béda-béda pikeun nyegah orok tina résiko upami buburuh henteu lumangsung sacara spontan

Budak lieur ku maén ku ubin warna anu béda.

6 kagiatan pikeun ningkatkeun memori barudak

Memori henteu ngan ukur penting pikeun émut kana matéri ulikan, éta ogé penting pikeun kahirupan sapopoe. Nalika murangkalih ageung, kamampuan na nyayogikeun sareng Émutan murangkalih penting pikeun diajar sadidinten di sakola sareng di bumi. Penting pikeun ngamajukeun mémori sareng kagiatan sareng gim.

Barudak maénkeun, kalayan baju seragamna anu béda, di sakola.

Henteu ka rok sakola wajib di Galicia

  Sababaraha dinten ka pengker proposal ku grup En Marea di Galicia disatujuan sapuk yén ngalarang kawajiban nganggo rok di sakola Usul anu henteu wajib nganggo rok pikeun mojang awéwé di pusat pendidikan pikeun taun 2018-1019 disatujuan di Galicia.

tipi kulawarga

Barudak alit sareng televisi

Tiasa waé hiji poé anjeun bakal nganggo tipi salaku babysitter ... Ti jaman ka jaman éta normal, tapi kudu ati-ati nganggo teuing ... barudak anjeun peryogi anjeun!

Télévisi sareng kulawarga

Tipi kadang janten anggota inti kulawarga. Télévisi ogé nempokeun sareng nitah, langkung merenah pikeun terang kumaha nonton Televisi mangrupikeun instrumen anu kulawarga kedah terang kumaha ngagunakeunana. Éta tiasa pikaresepeun sareng ngajar, tapi ogé nganyenyeri nalika anjeun henteu tiasa narjamahkeun.

hak barudak

10 hak dasar barudak

PBB dina 1959 ngumumkeun Pernyataan Universal ngeunaan Hak-hak Barudak. Kami ngalaan anjeun 10 hak dasar utama pikeun barudak.