Kegel latihan

Naon latihan Kegel sareng kanggo naon?

Pasti anjeun kantos nguping latihan kegel anu terkenal, tapi kanggo naon sareng naon pikeun aranjeunna? Kami nyaritakeun manpaatna pikeun kaséhatan sareng seksualitas

Ngaleungitkeun rambut nalika kakandungan

Seueur awéwé gaduh masalah anu aya hubunganana sareng waxing dina kakandungan. Naha aman? Naha kuring kedah ngapungkeun pubis? Kalayan produk naon? Sadaya waleran

Bingah awéwé hamil

Jenis kakandungan

Kami ngawartosan anjeun jinis-jinis kakandungan anu tiasa berkembang dina waktos kehamilan sahingga anjeun tiasa ngaidentipikasi mana anu anjeun alami.

Pasangan rumaja

Nyegah kakandungan rumaja

Kakandungan rumaja mangrupikeun résiko kaséhatan pikeun indung sareng orok. Kakandungan rumaja ngagaduhan akibat psikososial anu serius.

rahim orok

Posisi orok kanggo kiriman, mana anu optimal?

Dina ahir kakandungan orok anjeun panginten aya dina posisi anu sanés. Pilarian terang anu optimal pikeun kalahiran sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun pikaresepeun éta.

Puting peureup

Itchiness puting nalika kakandungan cukup umum. Gatal-gatal ieu tiasa ngaganggu, mendakan alesan na kumaha meringankeun masalah ieu.

Naon gejala anu anéh nalika kakandungan?

Nalika anjeun reuneuh anjeun mimiti ngaraos sababaraha gejala kakandungan anu anéh dina sababaraha dinten munggaran. Upami anjeun terang kami, anjeun tiasa sieun. Pilarian terang naon éta

Budak awéwé babarengan

Diajar ngabagi

Naha urang kedah ngajarkeun aranjeunna pikeun ngabagi? Upami urang henteu, naha anjeunna bakal égois? Naha urang hoyong kamurahan lahir ka anjeunna atanapi ngajantenkeun éta imposisi atikan?

Orok ulin leutak

Naha goréng maén sareng leutak?

Barudak resep maén sareng kotor dina leutak. Kami nyaritakeun sababaraha manpaat, sacara fisik boh sacara émosional, anu dimiliki ku kaulinan ieu.

Kakandungan dina karantina

Upami anjeun hoyong terang naha séhat hubungan séks atanapi kakandungan dina karantina, lebetkeun sareng mendakan résiko anu disababkeun pikeun awéwé éta

Nonton pilem sareng kulawarga

Pilem Barudak

Naha anjeun hoyong terang mana pilem barudak anu pangsaéna? Pendakan pilihan pilem urang pikeun barudak anu bakal aranjeunna resep. Naha anjeun parantos ningal sadayana?

Sindrom sayang

Naha Sindrom Sarang leres-leres aya?

Upami anjeun reuneuh sareng ngaraos dorongan tetep tetep bersih sareng rapih, anjeun ngalaman sindrom sayang. Naha anjeun hoyong terang naon diwangunna?

Orok tapak suku ngembangkeun suku langkung saé

Orok tataranjang suku, orok bagja!

Barudak tataranjang suku ngagaduhan manpaat anu teu aya tungtungna. Urang kedah ngantepkeun alas kaki aranjeunna salami mungkin pikeun ngamajukeun pangwangunanna.

Kaulinan mancing

Pakem Pancing Peppa Babi

Dina pidéo Little Toys ieu kami bakal diajar maén sareng alat mancing Peppa Babi sareng pancing anu pikaresepeun pisan.

reuneuh olahraga ku bal

Minggu ka-33 kakandungan

Minggu ka-33 kakandungan: ngobrol sareng bidan ngeunaan kadar beusi anjeun, sareng tingali kumaha payudara anjeun nuju siap nyusuan

pasangan hamil

Minggu ka-32 kakandungan

Minggu 32 kakandungan: orok anjeun parantos disimpen dina posisi cephalic anterior, sareng beuteung indung janten langkung voluminous.

Ngadidik ngalawan kekerasan gender mungkin sareng diperyogikeun

Jinis akibat pendidikan numutkeun umur

Perkara teu sabaraha umur barudak anjeun, anjeun sok dina waktosna pikeun ngadidik aranjeunna ngalangkungan akibat sareng sanés ngalantarankeun hukuman. Pilarian terang kumaha.

Video cocooan Playmobil

Aman ti Playmobil 1,2,3

Entong sono pidéo cocooan ieu dina basa Spanyol anu urang buka dina Safari sareng bonéka PLAYMOBIL.

orok nonton tv

Hindarkeun tipi ka orok di handapeun 18 bulan

Pilarian terang kunaon anjeun kedah nyegah anak anjeun dina 18 bulan ti nonton televisi. Naha henteu mangrupakeun ide anu hadé pikeun aranjeunna nyéépkeun waktos di payuneun layar?

Video Peppa Babi

Peppa Babi nuju boling

Gabung sareng Peppa Babi dina video kaulinan anyar ieu dimana urang angkat ka boling pikeun marios nomer sareng ngabina silaturahmi sareng babaturanana. Dupi anjeun sumping?

anak ku kasieun

Perawatan sénsitip sareng budak lalaki

Naha budak lalaki ngagaduhan pendidikan anu béda dina cara ngabina ngeunaan budak awéwé? Upami kitu, naha anjeun kedah gaduh perawatan tambahan anu langkung sénsitip?

barudak kreativitas bawaan

Naon sareng naon henteu maén gratis

Penting pisan pikeun ngabédakeun naon sareng naon anu henteu dimaénkeun gratis di murangkalih, ngan ku cara ieu tiasa tumuh imajinasi sareng kreativitasna dihormat.

awéwé hamil ku dokter

Minggu ka-31 kakandungan

Minggu ka-31 kakandungan: orok tetep kedah beurat awak sareng bayah na bakal asak sakedik. Anjeun tiasa ngalaman Sindrom Sarang

Peppa babi di kebon binatang

Peppa Babi angkat ka kebon binatang

Peppa Babi ngadatangan kebon binatang sareng ngajarkeun murangkalih urang ngeunaan paripolah anu kedah diturut nalika minuhan sadaya sato, tong sono!

breastfeeding

Krisis laktasi dina 2 taun

Aya seueur manpaat panyusuan anu berkepanjangan, janten penting pikeun diwartosan ngeunaan krisis anu dialamkeun dina éta

nangkeup beuteung hamil

Minggu ka-30 kakandungan

Minggu 30 kakandungan orok terus tumuh rahim anjeun ukuran sakitar 30 cm. ti symphysis pubis Sistem pencernaan anjeun parantos disampurnakeun,

Kakandungan saatos 35 taun

Upami anjeun mikirkeun hamil saatos umur 35, tong sono kana sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan éta. Éta henteu gampang, tapi henteu mustahil.

bulistir kulawarga

Dangukeun barudak kalayan ati-ati

Pikeun ngahubung sareng barudak perlu diajar ngadangukeun aranjeunna kalayan haté. Tapi pikeun ngalakukeun ieu, anjeun mimitina kudu sadar diri.

déprési kakandungan

Déprési postpartum

Déprési postpartum mangrupikeun kanyataan pikeun seueur awéwé saatos ngalahirkeun. Mangrupikeun kanyataan anu kasar anu kedah diidentipikasi pikeun milari jalan kaluarna.

awéwé hamil ku cocooan

Minggu ka-29 kakandungan

Minggu 29 kakandungan: beuteung Ibu ngahontal dada, orok terus tumuh. Awak sareng pikiran anjeun siapkeun pikeun dinten ageung.

mojang sareng awéwé hamil

Minggu ka-28 kakandungan

Minggu 28 kakandungan: otak orok parantos asak sareng tiasa ngendalikeun gerakan pernapasan; indungna angkat ka kelas prepartum

awéwé hamil posing

Minggu ka-27 kakandungan

Minggu ka 27 kakandungan: linea alba anjeun bakal katingali coklat, sareng anjeun bakal ngaraos langkung seueur titajong orok. Tong hariwang ngeunaan perubahan suasana haté

anak ku kasieun

7 kasieunan anu paling sering pikeun budak

Aya seueur kasieunan dina murangkalih alit, urang wartoskeun ka 7 anu paling umum sareng naon anu kedah dilakukeun pikeun ngabantosan budak anjeun ngungkulan rasa cinta anu teu aya saratna.

minggu ka 26 kakandungan

Minggu ka-26 kakandungan

Minggu ka-26 kakandungan: anjeun tiasa ningali garis Alba sareng orokna henteu sapertos kukutut. Dina hal prematuritas éta bakal salamet.

Minggu ka-25 kakandungan

Minggu ka 25 kakandungan: tumuhna teu kaampeuh, sareng ogé fitur sapertos rambut atanapi warna panon anu diperhatoskeun. Rambut anjeun bakal katingali sutra sareng ngagurilap.

Gebeg nyekelan kembang

Ari subur janten reuneuh

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha terang dinten subur dina urutan pikeun ngitung kumaha hamil nalika dinten anu subur

indung hamil nyabak beuteung na

Minggu ka-24 kakandungan

Minggu 24: Bidan bakal nyungkeun tés getih anyar sareng mesen spidol toksoplasmosis. Orok janten akrab sareng bau sareng selera.

kolotna helikopter

Naon gaya kolotna helikopter

Upami anjeun kantos nguping istilah 'kolot helikopter' tapi henteu terang naon éta, mungkin waktuna parantos sumping nalika anjeun terang sakedik deui.

Fetus jam 23 minggu

Minggu ka-23 kakandungan

Minggu ka 23 kakandungan: anjeun badé ngeureunkeun trimester kadua sareng anjeun langkung-langkung ningal orok. Kulit orok anjeun mimiti kéngingkeun pigmén.

ngaleungitkeun

Naon Omifin

Upami anjeun henteu terang naon Omifin sareng naon éta dianggo, lebetkeun ka dieu upami anjeun hoyong hamil. Naon pangaruh sékundér?

tés kakandungan

Tés kakandungan di bumi

Pilarian terang upami anjeun hamil ku tés kakandungan di bumi ieu anu tiasa anjeun laksanakeun di bumi sareng henteu nganggo uji kakandungan apoték.

haté jalma hamil

Minggu ka-22 kakandungan

Minggu 22 kakandungan: rahim parantos ngahontal tingkat bujal. Anjeun tiasa ngamimitian komunikasi sareng orok anjeun ku nyarios sareng ngusapan anjeunna.

minggu ka 21 kakandungan

Kakandungan Minggu 21

Anjeun terang naha éta bakal janten budak lalaki atanapi awéwé! Indung kedah ngurus pisan dirina sareng peryogi baju mitoha. Gerak fétus sacara lengkep katénjo.

Kolot dina panangan. Mawa aman

Mawa tiasa dianggap cara alami pikeun ngangkut orok, tapi dina kaseueuran kasus éta terus dikritik. Urang badé diajar nyandak aman

Minggu ka-20 kakandungan

Minggu ka 20 kakandungan. Dokter bakal ngalakukeun trimester kadua atanapi ultrasound morfologis. Orok anjeun gerak sareng tiasa nguping sora luar.

awéwé 19 minggu hamil

Minggu ka-19 kakandungan

Minggu ka 19 kakandungan: anjeun tiasa ngamimitian perhatoskeun gerak orok anjeun sareng janten beuki katingalina yén anjeun hamil.

maca ka barudak

Carita ngarobih otak barudak

Carita, maca ... robih uteuk barudak. Maca perlu dina kahirupan unggal jalma tapi penting pisan dina kahirupan barudak.

Minggu ka-18 kakandungan

Minggu ka-18 kakandungan: indungna asa beuki beurat sareng tiasa sangsara ku kabebeng; orok asak tangkorak na sareng parobihan anu sanés.

Awéwé anu kakandungan ectopic

Kakandungan Ectopic

Pitunjuk pikeun kakandungan ectopic, masalah anu urang carioskeun ngeunaan gejala, pangobatan, panyabab anu nyababkeunana sareng nalika éta dideteksi. Nyingkahan kakandungan ectopic

kulawarga ngupingkeun aktip

Pangajaran moral di barudak

Ngajarkeun moral budak penting pisan, tapi kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta supaya aranjeunna janten internal sareng janten jalma anu tanggung jawab kana kalakuan na?

Minggu ka-17 kakandungan

Minggu ka 17 kakandungan: fétus henteu lirén tumuh sareng salian ti kulitna katingali keputihan, fitur wajah anu leres pisan ditetepkeun.

Minggu ka-16 kakandungan

Kumaha orok berkembang sareng naon parobihan awéwé hamil dina minggu ka-16 kakandungan, kami nyaritakeun anjeun sacara rinci.

ngumbara di luar negeri hamil

Ngumbara di luar negeri hamil

Upami anjeun hoyong angkat ka luar negeri nalika hamil, anjeun kedah tumut kana sababaraha hal pikeun mastikeun karaharjaan anjeun.

Minggu ka-11 kakandungan

Minggu ka-11 kakandungan

Minggu ka 11 kakandungan. Dina orok, perpanjangan beuheung sareng produksi cikiih menonjol; dina indung leungitna sababaraha gangguan.

Beuteung dina minggu 9 kakandungan

Minggu ka-9 kakandungan

Minggu 9 kakandungan: ossifikasi ngagancangkeun spésialisasi tina rongkah. Di sisi anu sanésna, penting pikeun milih janji pikeun tindak lanjut.

Embrio dina minggu ka 8 kakandungan

Minggu ka-8 kakandungan

Minggu ka 8 kakandungan: anjeun kedah terang yén dina minggu ieu kematangan organ internal terus, sareng bentuk émbrionana robih.

rumaja diajar

Kumaha motivasi budak ngora anjeun pikeun diajar

Para nonoman pikeun diajar kedah ngaraos yén éta saé pikeun aranjeunna sareng éta sababna aranjeunna henteu kedah pikir yén éta mangrupikeun hal anu matak pikaboseneun atanapi aranjeunna henteu hoyong ngalaksanakeunana.

Budak awéwé dina minggu ka 7 kakandungan

Minggu ka-7 kakandungan

Minggu ka-7 kakandungan. Pasti anjeun parantos mimiti perhatoskeun gejalana. Kami ngawartosan naon anu anjeun kedah terang ngeunaan tuangeun sareng kadali.

Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka 6 kakandungan: cikal bakal gerak pisan tapi indungna henteu diperhatoskeun, sareng seueur parobihan anu kajantenan di jero dirina. Pilarian terang naon éta

Mastitis, musuh jempé tina nyusuan

Mastitis mangrupikeun musuh anu hébat tina nyusuan, sanaos nyusuan henteu kedah dieureunkeun sababaraha kali nyeri maksakeun ibu-ibu pikeun ngagantungkeun tuangeun.

Awéwé dina minggu ka-5 kakandungan

Minggu ka-5 kakandungan

Dina minggu ka 5 kakandungan, cikal anu ditanem diwangun ku tilu lapisan sél sareng sistem saraf sareng tabung saraf mimiti kabentuk.