bulistir kulawarga

Dangukeun barudak kalayan ati-ati

Pikeun ngahubung sareng barudak perlu diajar ngadangukeun aranjeunna kalayan haté. Tapi pikeun ngalakukeun ieu, anjeun mimitina kudu sadar diri.

déprési kakandungan

Déprési postpartum

Déprési postpartum mangrupikeun kanyataan pikeun seueur awéwé saatos ngalahirkeun. Mangrupikeun kanyataan anu kasar anu kedah diidentipikasi pikeun milari jalan kaluarna.

awéwé hamil ku cocooan

Minggu ka-29 kakandungan

Minggu 29 kakandungan: beuteung Ibu ngahontal dada, orok terus tumuh. Awak sareng pikiran anjeun siapkeun pikeun dinten ageung.

mojang sareng awéwé hamil

Minggu ka-28 kakandungan

Minggu 28 kakandungan: otak orok parantos asak sareng tiasa ngendalikeun gerakan pernapasan; indungna angkat ka kelas prepartum

awéwé hamil posing

Minggu ka-27 kakandungan

Minggu ka 27 kakandungan: linea alba anjeun bakal katingali coklat, sareng anjeun bakal ngaraos langkung seueur titajong orok. Tong hariwang ngeunaan perubahan suasana haté

anak ku kasieun

7 kasieunan anu paling sering pikeun budak

Aya seueur kasieunan dina murangkalih alit, urang wartoskeun ka 7 anu paling umum sareng naon anu kedah dilakukeun pikeun ngabantosan budak anjeun ngungkulan rasa cinta anu teu aya saratna.

minggu ka 26 kakandungan

Minggu ka-26 kakandungan

Minggu ka-26 kakandungan: anjeun tiasa ningali garis Alba sareng orokna henteu sapertos kukutut. Dina hal prematuritas éta bakal salamet.

Minggu ka-25 kakandungan

Minggu ka 25 kakandungan: tumuhna teu kaampeuh, sareng ogé fitur sapertos rambut atanapi warna panon anu diperhatoskeun. Rambut anjeun bakal katingali sutra sareng ngagurilap.

Gebeg nyekelan kembang

Ari subur janten reuneuh

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha terang dinten subur dina urutan pikeun ngitung kumaha hamil nalika dinten anu subur

indung hamil nyabak beuteung na

Minggu ka-24 kakandungan

Minggu 24: Bidan bakal nyungkeun tés getih anyar sareng mesen spidol toksoplasmosis. Orok janten akrab sareng bau sareng selera.

kolotna helikopter

Naon gaya kolotna helikopter

Upami anjeun kantos nguping istilah 'kolot helikopter' tapi henteu terang naon éta, mungkin waktuna parantos sumping nalika anjeun terang sakedik deui.

Fetus jam 23 minggu

Minggu ka-23 kakandungan

Minggu ka 23 kakandungan: anjeun badé ngeureunkeun trimester kadua sareng anjeun langkung-langkung ningal orok. Kulit orok anjeun mimiti kéngingkeun pigmén.

ngaleungitkeun

Naon Omifin

Upami anjeun henteu terang naon Omifin sareng naon éta dianggo, lebetkeun ka dieu upami anjeun hoyong hamil. Naon pangaruh sékundér?

tés kakandungan

Tés kakandungan di bumi

Pilarian terang upami anjeun hamil ku tés kakandungan di bumi ieu anu tiasa anjeun laksanakeun di bumi sareng henteu nganggo uji kakandungan apoték.

haté jalma hamil

Minggu ka-22 kakandungan

Minggu 22 kakandungan: rahim parantos ngahontal tingkat bujal. Anjeun tiasa ngamimitian komunikasi sareng orok anjeun ku nyarios sareng ngusapan anjeunna.

minggu ka 21 kakandungan

Kakandungan Minggu 21

Anjeun terang naha éta bakal janten budak lalaki atanapi awéwé! Indung kedah ngurus pisan dirina sareng peryogi baju mitoha. Gerak fétus sacara lengkep katénjo.

Kolot dina panangan. Mawa aman

Mawa tiasa dianggap cara alami pikeun ngangkut orok, tapi dina kaseueuran kasus éta terus dikritik. Urang badé diajar nyandak aman

Minggu ka-20 kakandungan

Minggu ka 20 kakandungan. Dokter bakal ngalakukeun trimester kadua atanapi ultrasound morfologis. Orok anjeun gerak sareng tiasa nguping sora luar.

awéwé 19 minggu hamil

Minggu ka-19 kakandungan

Minggu ka 19 kakandungan: anjeun tiasa ngamimitian perhatoskeun gerak orok anjeun sareng janten beuki katingalina yén anjeun hamil.

maca ka barudak

Carita ngarobih otak barudak

Carita, maca ... robih uteuk barudak. Maca perlu dina kahirupan unggal jalma tapi penting pisan dina kahirupan barudak.

Minggu ka-18 kakandungan

Minggu ka-18 kakandungan: indungna asa beuki beurat sareng tiasa sangsara ku kabebeng; orok asak tangkorak na sareng parobihan anu sanés.

Awéwé anu kakandungan ectopic

Kakandungan Ectopic

Pitunjuk pikeun kakandungan ectopic, masalah anu urang carioskeun ngeunaan gejala, pangobatan, panyabab anu nyababkeunana sareng nalika éta dideteksi. Nyingkahan kakandungan ectopic

kulawarga ngupingkeun aktip

Pangajaran moral di barudak

Ngajarkeun moral budak penting pisan, tapi kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta supaya aranjeunna janten internal sareng janten jalma anu tanggung jawab kana kalakuan na?

Minggu ka-17 kakandungan

Minggu ka 17 kakandungan: fétus henteu lirén tumuh sareng salian ti kulitna katingali keputihan, fitur wajah anu leres pisan ditetepkeun.

Minggu ka-16 kakandungan

Kumaha orok berkembang sareng naon parobihan awéwé hamil dina minggu ka-16 kakandungan, kami nyaritakeun anjeun sacara rinci.

ngumbara di luar negeri hamil

Ngumbara di luar negeri hamil

Upami anjeun hoyong angkat ka luar negeri nalika hamil, anjeun kedah tumut kana sababaraha hal pikeun mastikeun karaharjaan anjeun.

Minggu ka-11 kakandungan

Minggu ka-11 kakandungan

Minggu ka 11 kakandungan. Dina orok, perpanjangan beuheung sareng produksi cikiih menonjol; dina indung leungitna sababaraha gangguan.

Beuteung dina minggu 9 kakandungan

Minggu ka-9 kakandungan

Minggu 9 kakandungan: ossifikasi ngagancangkeun spésialisasi tina rongkah. Di sisi anu sanésna, penting pikeun milih janji pikeun tindak lanjut.

Embrio dina minggu ka 8 kakandungan

Minggu ka-8 kakandungan

Minggu ka 8 kakandungan: anjeun kedah terang yén dina minggu ieu kematangan organ internal terus, sareng bentuk émbrionana robih.

rumaja diajar

Kumaha motivasi budak ngora anjeun pikeun diajar

Para nonoman pikeun diajar kedah ngaraos yén éta saé pikeun aranjeunna sareng éta sababna aranjeunna henteu kedah pikir yén éta mangrupikeun hal anu matak pikaboseneun atanapi aranjeunna henteu hoyong ngalaksanakeunana.

Budak awéwé dina minggu ka 7 kakandungan

Minggu ka-7 kakandungan

Minggu ka-7 kakandungan. Pasti anjeun parantos mimiti perhatoskeun gejalana. Kami ngawartosan naon anu anjeun kedah terang ngeunaan tuangeun sareng kadali.

Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka 6 kakandungan: cikal bakal gerak pisan tapi indungna henteu diperhatoskeun, sareng seueur parobihan anu kajantenan di jero dirina. Pilarian terang naon éta

Mastitis, musuh jempé tina nyusuan

Mastitis mangrupikeun musuh anu hébat tina nyusuan, sanaos nyusuan henteu kedah dieureunkeun sababaraha kali nyeri maksakeun ibu-ibu pikeun ngagantungkeun tuangeun.

Awéwé dina minggu ka-5 kakandungan

Minggu ka-5 kakandungan

Dina minggu ka 5 kakandungan, cikal anu ditanem diwangun ku tilu lapisan sél sareng sistem saraf sareng tabung saraf mimiti kabentuk.

Minggu ka-4 kakandungan

Minggu ka-4 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 4 kakandungan: fase émbrionik dimimitian sareng rahim bakal nempatkeun mahluk anyar. Embrio implants dirina dinten ayeuna. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Minggu ka-3 kakandungan

Minggu ka-3 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 3 kakandungan: pembuahan sapertos "perjalanan" anu urang jelaskeun saléngkah-saléngkah.

Partybot, robot anu jogét kana musik

Partybot mangrupikeun robot anu jogét kana wirahma musik sareng aplikasi mobile. Maénkeun sareng jogét supados budak anjeun seuri. Panggihan robot ieu pikeun barudak.

Minggu ka-2 kakandungan

Minggu ka-2 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 2 kakandungan: endog dileupaskeun tina ovarium sareng parobihan anu munggaran mimiti lumangsung dina awak anjeun.

Minggu ka-1 kakandungan

Minggu ka-1 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 1 kakandungan: sateuacan konsepsi disarankeun nganjang ka bidan atanapi gynecologist.

Pikeun naon pijatan perineal, éta penting?

Ngalaksanakeun pijet perineal mangpaat pisan pikeun ngalahirkeun, tapi penting pikeun terang kumaha ngalaksanakeunana, tina waktos naon pikeun ngalakukeun éta sareng dina cara naon.

Kolot lalaunan, kolot alon

 Kolot lalaunan mangrupikeun gerakan sosial anu ngamajukeun perluna "memperlambat laju masarakat ayeuna." Kami ngajak anjeun muhasabah deui.

Pébruari 4 Poé Kanker Dunya

Kanker mangrupikeun panyakit anu nyababkeun rébuan maot sataun, tapi tiasa dicegah. Nalika kakandungan urang henteu kedah nurunkeun hansip urang. Hayu urang ngalakukeun pencegahan

Masalah lisan nalika kakandungan

Masalah lisan nalika kakandungan sering sareng akibat tina parobahan hormon, tapi ogé kabiasaan goréng. Dinten ieu kami diajar ngajauhan aranjeunna.

Naon colokan mukosa?

Kami ngajawab sadaya keraguan anjeun ngeunaan colokan mukosa: Naon éta, pikeun naon éta, naon anu lumangsung nalika diusir

Téhnik pernapasan pikeun ngalahirkeun

Kami bade ngajelaskeun naon téhnik pernapasan pikeun ngalahirkeun, naon tujuanana, kumaha ngalaksanakeunana sareng iraha. Kitu ogé naon anu urang tiasa ngahontal sareng aranjeunna

Budak anu tunduh

Tip penting pikeun ngatur tantrums

Upami anak anjeun kasurupan sareng anjeun henteu terang kumaha ngendalikeunana, baca tip ieu pikeun milarian sahenteuna hiji cara pikeun ngartos budak leutik anjeun sareng kéngingkeunana.

Duka saatos ngalahirkeun, naha normal?

Kasedihan postpartum normal, urang ngajelaskeun naon anu tiasa urang anggap normal sareng kumaha cara ngungkulanana supados mood anjeun langsung dinormalisasi.

Pentingna konsultasi prasangka

Sadayana anu anjeun kedah terang pikeun nyiapkeun awak sareng pikiran anjeun pikeun kakandungan sareng pentingna konsultasi prasangka.

sareuri

Naha anak anjeun sepuh teuing ka bobo?

Naha anak anjeun kedah napsu atanapi anjeun pikir anjeunna sepuh teuing? Naha anjeun leres terang kumaha terang naha anjeun henteu kedah ngalaksanakeunana?

Kontraséptif sareng nyusu

"Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kontraséptip aman dina postpartum sareng nyusu. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan metode kontraséptif saatos ngagaduhan orok"

Kitu jeung saterusna di pantai

Senang-seneng sareng Fulanitos

Pendakan Fulanitos terasrasakeun sareng orok anjeun gambar-gambar didaktik anu pikaresepeun anu bakal ngabantosan murangkalih anjeun diajar bari senang.

vaksin

Waspada batuk saha waé Naha?

Kami ngajelaskeun naon éta sareng kumaha carana nyegah batuk kokolot. Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kaamanan vaksin dina ibu hamil

Kaseueuran stres pikeun tweens

7 faktor anu paling neken pikeun tweens

Ngadeteksi faktor anu memicu setrés sareng kahariwang dina murangkalih nalika ngamimitian tahap pra-rumaja penting pisan pikeun ngabantosan aranjeunna dina tahap ieu.

Ngaran pikeun budak lalaki

Tren ngaran orok pikeun 2015

Janten nami orok asli sareng narik ati. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun nami anu nyababkeun tren pikeun taun 2015 ieu.

Tip penting pikeun sadaya ibu hamil

Awéwé hamil bujang kedah nyanghareupan kakandungan tanpa pasangan tapi éta henteu hartosna yén aranjeunna henteu sanggup ngalakukeunana, jauh tina éta!

Kostum karnaval

Kostum karnaval

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun séri kostum karnaval pikeun barudak. Ku cara kieu, anjeun tiasa kéngingkeun ideu pikeun karnaval anyar 2015 ieu.

Pentingna empati ka barudak

Dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun pentingna empati pikeun barudak sareng sababaraha tungtunan anu nuturkeun pikeun ngadorong éta dina aranjeunna.

ibu-ibu saatos 40an

Gebeg saatos 40

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun sababaraha kaunggulan hamil saatos opat puluh taun.

pamariksaan heunceut

Pamariksaan heunceut

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun ngeunaan prosés anu dilakukeun ka awéwé hamil sateuacan ngalahirkeun. Pamariksaan heunceut ngumpulkeun sadaya inpormasi awéwé hamil.

jam biologis

Jam biologis awéwé

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun perkawis jam biologis awéwé, kumaha leres éta anu dicarioskeun sareng kumaha nyanghareupan éta sosial.

Lambaran ngawarnaan Natal

Lambaran ngawarnaan Natal

Dina tulisan ieu kami ngantepkeun anjeun sababaraha lambar ngawarnaan dimana barudak tiasa senang-senang ngawarnaan liburan Natal ieu.

Kaca ngawarnaan Natal

Gambar Natal anu pangsaéna pikeun warna ku barudak anjeun. Percaya unduh gambar Santa Claus, reindeer, tangkal Natal, bal ... Unduh!

Karajinan Natal pikeun barudak

Karajinan Natal

Dina tulisan ieu kami ngadamel kompilasi karajinan anu tiasa anjeun mendakan sacara online dina acara Natal anu bakal datang.

Naon kuli anu diinduksi?

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ngeunaan tanaga kerja anu diinduksi, salah sahiji prosés dimana indungna ditulungan pikeun nganteurkeun mahluk leutik ka dunya. Kauntungan, Résiko, jsb.

Karajinan Lebaran (V): Bugs Gantung

Kami ngajelaskeun kumaha carana ngadamel karajinan barudak tiasa dianggo pikeun Lebaran: sababaraha kiridit ngagantung lucu kalayan karton warna.

Kaca ngawarnaan Lebaran

Di dieu kami masihan anjeun seueur gambar pikeun barudak pikeun warna dina minggu ieu dimana urang ngagungkeun Lebaran, ngarah bakal senang soré.

Karajinan Lebaran pikeun murangkalih

Karajinan: karakter Lebaran has

Dina Lebaran umum pikeun mendakan labu, tukang sihir, mumia sareng ucing hideung, janten dinten ieu kami nampilkeunana ka anjeun dina bentuk karajinan anu ngagulung kertas.

Boneka Waldorf Modernis

Bonéka Waldorf parantos janten bagian ti budak leutik budak awéwé, ayeuna aranjeunna dimodernisasi berkat panangan indung anu gencar.

adonan uyah buatan sendiri

Adonan uyah warnaan

Dina tulisan ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngadamel adonan uyah sahingga barudak alit tiasa ngadamel karajinan nyalira di bumi.

Karajinan Lebaran pikeun murangkalih

Karajinan Lebaran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun séri karajinan karajinan anu pikaresepeun pisan pikeun nyéépkeun soré anu pikaresepeun sareng murangkalih pikeun mikaresep Lebaran.

Angka kai leutik pikeun murangkalih

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha inohong kai leutik anu murangkalih tiasa cet sareng pakéan ku cara masing-masing janten couturier kahareup.

nyetak daun

Nyetak daun

Dina tulisan ieu kami bade nunjukkeun kumaha ngadamel pola anu saé sareng daun tangkal alami.

Utensil pikeun ngawangun pinggel

Barudak resep kana pinggel sareng langkung-langkung anu aranjeunna ngadamel ku panangan nyalira. Janten, dinten ieu kami nampilkeun alat pikeun ngabentukna gancang-gancang.

Mesin pikeun ngalereskeun anu alit

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun cocooan anu saé pikeun mékanika bumi alit éta. Kalayan motor ieu aranjeunna tiasa leres-leres mikaresep maén sareng bapak.

tanggung jawab

Tanggung jawab di barudak

Dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun sababaraha tip ngeunaan kumaha ngadorong tanggung jawab ka barudak.

Karajinan cocooan boling

Karajinan barudak: buruan boling

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun cocooan bowling anu pikaresepeun pikeun murangkalih supados aranjeunna tiasa senang-senang dina cara saderhana sareng didamel ku panangan nyalira.

Mangpaat pantai pikeun barudak

Pantai mangrupikeun tempat anu penting pikeun liburan usum panas. Ku alatan éta, dinten ieu urang nyarankeun ka anjeun ngeunaan manpaat anu dikandung pikeun barudak.

kaos luntur

Kaos oblong hippie

Dina tulisan ieu kami badé ngajarkeun anjeun kumaha pikeun ngalelepkeun kaos gaya hippie supados anu alit tiasa diajar.

Sindrom Williams

Sindrom Williams

Dina tulisan ieu kami bade masihan inpormasi ngeunaan salah sahiji sindrom anu kurang kajadian dina barudak, sindrom Williams.