rasa logam nalika kakandungan

rasa logam nalika kakandungan

Rasa logam nalika kakandungan tiasa nyiptakeun ngarareunah. Pikeun langkung seueur ngeunaan naha éta lumangsung di dieu kami nunjukkeun sacara rinci.

Sabaraha lami susu naék

Sabaraha lami susu naék

Pikeun sadaya ibu-ibu anu hoyong nyusuan, kami netelakeun sabaraha lami ASI naék saatos ngalahirkeun.

Jenis ngalahirkeun

Jenis ngalahirkeun

Aya sababaraha jinis ngalahirkeun anu anjeun gaduh dina pembuangan anjeun. Naha anjeun terang sadayana? Urang daptar aranjeunna sarta ngabejaan Anjeun tentang ciri maranéhanana.

Naon hartosna plasénta anterior?

Naon hartina plasénta anterior

Upami anjeun ragu naon plasénta anterior, di dieu kami bakal netelakeun sadayana mamang anjeun ngeunaan naon hartosna sareng upami éta ngagaduhan épék ngarugikeun.

Minggu naon biasana gilts ngalahirkeun?

Minggu naon biasana gilts ngalahirkeun?

Naha anjeun hoyong terang minggu naon anu biasana ngalahirkeun gilts? Upami anjeun caket kana tanggal tanggal anjeun, anjeun kedah maca sadayana anu kami nyarioskeun ka anjeun.

Naon sésana relatif?

Naon sésana relatif kakandungan

Naha anjeun terang naon sésana rélatif nalika kakandungan diwangun? Kami nyarioskeun ka anjeun ngeunaan éta sareng ogé kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun langkung lumayan.

Naon dystocia

Naon dystocia

Kami nawiskeun anjeun sadaya jawaban kana sadaya anu anjeun hoyong terang ngeunaan dystocia, naha éta lumangsung sareng kumaha cara ngabéréskeunana.

Résiko gaduh murangkalih umur 40

Naha anjeun terang yén gaduh murangkalih dina yuswa 40 tiasa gaduh résiko? Urang bakal ningali kauntungan sareng résiko gaduh murangkalih dina yuswa 40 taun

perhatikeun orok

Trik perhatikeun orok

Kalayan tip sareng trik ieu anjeun tiasa ngarangsang fétus pikeun perhatikeun orok, salah sahiji pangalaman anu paling gaib nalika kakandungan.

Hadiah ka kolot anyar

Naon masihan ka kolot anyar

Méré kolot anyar jeung meunang eta bener mangrupakeun tugas rada kompleks, sabab lolobana jalma biasana méré hal anu sarua.

Ngimpi yén kuring hamil

Ngimpi yén kuring hamil

Aya awéwé anu ngalaman kahayang pikeun ngadegkeun kulawarga. Ngimpi yén anjeun hamil tiasa masihan indikasi naon anu anjeun pikirkeun.

Kumaha aborsi kasampak kawas

Kumaha aborsi kasampak kawas

Aborsi téh nyeri, sedih, jeung pajeulit pikeun ngatur dina kalolobaan kasus. Sanajan éta kénéh kaayaan pisan umum.

Umbi Montgomery

Umbi Montgomery

Panggihan naon umbi Montgomery sareng kunaon aranjeunna kaluar nalika kakandungan awéwé. Anjeun bakal manggihan yén maranéhna boga fungsi penting.

Kakandungan jeung anjing

Kakandungan jeung anjing

Nalika kakandungan, mamang tiasa timbul, kalebet tiasa ngurus sababaraha jinis piaraan atanapi anjing. Di dieu urang ngajawab sakabéh ieu.

Naon téh bagian cesarean

Naon téh bagian cesarean

Pangiriman caesaréan umum pisan, kanyataanna, 1 tina 4 murangkalih dilahirkeun ku operasi caesarean. Ieu mangrupikeun fase-fase padamelan ieu.

Perdarahan perdarahan

Perdarahan perdarahan

Panggihan sadaya gejala anu nyababkeun perdarahan implantasi sareng kumaha anjeun tiasa ngabédakeunana tina kareseban.

Naon kontraksi

Naon kontraksi

Panggihan kumaha kontraksi lumangsung salila gestation indung hamil. Anjeun tiasa nangtukeun mun anjeun bisa balik kana kuli

Babaran

Kumaha pangiriman

Buruh dibagi kana tilu fase, dilatasi, periode expulsive, sareng pangiriman. Di antawisna, orok bakal sumping ka dunya.

Kumaha carana kuli ayeuna

Kumaha carana kuli ayeuna

Kumaha carana buka kuli kiwari boga sababaraha béda ti dasawarsa ka tukang. Dinten ayeuna sadayana diawaskeun sareng sababaraha solusi dikaluarkeun.

Iraha nganggo baju mitoha

Iraha ngamimitian nganggo baju mitoha

Nalika ngamimitian nganggo baju mitoha mangrupikeun hal anu ditaroskeun ku awéwé ka diri sorangan nalika mimiti kakandungan, sanaos biasana béda-béda dina unggal kasus.

kembar

Kembar kuring henteu tumuh

Upami anjeun pikir kembar anjeun henteu tumuh, ngobrol sareng dokter pediatrik. Anjeunna bakal ngawartosan anjeun upami tumuhna cekap atanapi henteu.

bayi

Kembar déwasa

Langkung ti 60% kembar lahir sateuacan 37 minggu, nyaéta sipatna kembar dini. Ieu nyandak sababaraha résiko, kami bakal nyaritakeun ngeunaan éta.

Siklus haid

Naon siklus menstruasi?

Siklus menstruasi ngagaduhan sababaraha tahapan anu lumangsung dina periode 28 dinten. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis anjeunna?

Perdarahan perdarahan

Naon perdarahan implantasi

Pendarahan implanan mangrupikeun spotting anu saeutik anu tiasa lumangsung antara 6 sareng 10 dinten mimiti kakandungan, anjeun hoyong terang langkung seueur?

Pentingna cairan amniotik

Cairan amniotik penting pisan pikeun ngembangkeun fétus. Kami ngawartosan anjeun naha sareng naon fungsina.

Cerclage serviks

Naon cerclage serviks?

Cerclage serviks mangrupikeun manuver gynecological anu dilakukeun dina sababaraha kasus, pikeun nyingkahan pangiriman prématur sareng kaluron.

Dahar séhat dina trimester kadua kakandungan

Dianjurkeun diet nalika kakandungan

Tahap kakandungan sinonim sareng ngurus diri sareng ngajaga diét anu disarankeun. Anjeun kedah nempatkeun sagala cinta anjeun dina ngajaga pola dahar anu séhat sareng saimbang.

Pangaruh négatip kopi nalika kakandungan

Sababaraha tungtunan nunjukkeun yén kopi tiasa dikonsumsi saderhana pisan nalika kakandungan. Kami ngawartosan anjeun pangaruh négatip sahingga anjeun tiasa mutuskeun.

Peran bidan dina ngalahirkeun

Bidan mangrupikeun ahli kaséhatan anu paling pas pikeun ngabantosan pangiriman normal. Peranna nyaéta mindahkeun kapercayaan ka awéwé nalika ngalahirkeun.

Naon metodeu kontraséptip

Métode kontraséptip nyaéta metode anu nyegah endog tina dibuahan ku spérma. Kami ngawartosan anjeun sabaraha jinisna.

orok siam

Ciri-ciri orok Siam

Orok siam mangrupikeun lanceuk kembar anu, saatos ngalahirkeun, tetep napel dina sababaraha bagéan awakna. Pilarian terang kunaon éta kajantenan.

panas reuneuh

Kumaha pangaruh panas ka ibu hamil?

Parobihan hormonal dina ibu hamil ngajantenkeun anjeun langkung panas. Kami masihan anjeun sababaraha tips supados gelombang panas langkung kabebeng.

Poé Kasuburan Dunya

Naon umur kandungan

Nyaho umur kehamilan dina kakandungan langkung penting tibatan sigana mimitina.

résiko endog beku

Résiko endog katirisan

Seueur anu nyarioskeun ngeunaan telat ka indung sanaos sakedik ngeunaan résiko endog katirisan. Sanaos aranjeunna minimal, langkung saé terang aranjeunna. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Mangpaat ngojay di ibu hamil

Ngojay mangrupikeun olahraga kalayan kauntungan fisik sareng psikologis anu gedé pisan pikeun ibu hamil. Kami ngawartosan anjeun sababaraha diantarana, sapertos kabébasan gerak.

Iraha ngalakukeun tés reuneuh

Tes kakandungan mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling dipercaya pikeun terang naha anjeun hamil, tapi penting pikeun ngalakukeun tés kalayan leres.

Abdi hamil

Abdi reuneuh, naon anu kuring lakukeun?

Abdi reuneuh sareng ayeuna naon anu kuring lakukeun? Ieu anu paling seueur awéwé sering naroskeun ka diri sorangan nalika aranjeunna mendakan uji kakandungan anu positip.

hipertensi

Kontrol hiperténsi gestational

Upami anjeun reuneuh penting pisan pikeun ngontrol hiperténsi kehamilan sabab ku cara éta anjeun tiasa nyegah panyakit anu béda.

Perdarahan perdarahan

Kumaha nyandung mimitina

Nyandak hamil anu munggaran henteu mustahil, sanaos kedah nuturkeun sababaraha tungtunan pikeun ningkatkeun kamungkinan kakandungan gancang.

Bebe

Naon orok simbut?

Orok dina simbut mangrupikeun kalahiran anu khusus sareng aya anu nangtoskeun salaku unik sareng magis, mendakan kunaon kajadian ieu kajantenan.

ngabuahan

Dimana pembuahan lumangsung

Kami bakal ngajawab anjeun dimana pembuahan lumangsung, iraha wayah anu pangsaéna, prosés, mékanisme, waktos saatos hubungan sareng patarosan anu sanés.

naon pelestarian kasuburan

Naon anu janten kolot?

Naon anu urang kahartos ku sepuh, naon tugas sareng hakna, aya sababaraha jinis kolot. Kami ngabantosan anjeun pikeun méréskeun patarosan ieu.

kasuburan tiroid

Cadangan ovarium pikeun awéwé

Nyaho cadangan ieu dina cara anu tepat tiasa ngabantosan awéwé pikeun terang dina umur naon dina hirupna anjeunna paling subur sareng ngandung paling seueur oosit.

Kelas prepartum

Kelas persiapan ngalahirkeun

Di kelas ngalahirkeun anjeun bakal diajar hal-hal penting sapertos ngendalikeun napas anjeun atanapi mikawanoh iraha badé ka rumah sakit.

pangiriman prématur

Pagawean prématur: gejala sareng akibat

Kanggo indung anu pikahareupeun, saé anjeunna yén anjeunna terang kumaha diagnosa naon gejala kalahiran prématur. Diajar terang kumaha terang pikeun ngabédakeun aranjeunna.

Déprési dina kakandungan

Seueur awéwé hamil kakurangan tina déprési sapanjang prosés kehamilan sareng saatos ngalahirkeun orokna.

Peran nini indung nalika kakandungan

Peran nini indung nalika kakandungan

Peran nini indung nalika kakandungan ngajantenkeun anjeunna janten dukungan sosial anu penting pisan pikeun putrina nyalira sareng orok pikahareupeun.

Panasaran nalika kakandungan

Gebeg dina waktos Coronavirus

Upami anjeun reuneuh dina waktos Coronavirus normal yén anjeun ngaraos prihatin kalayan kunjungan anjeun ka dokter, naon anu anjeun kedah perhatoskeun?

Nada beuteung saatos kakandungan

Tips pikeun pamulihan postpartum

Upami anjeun badé ngamimitian pamulihan postpartum anjeun, aya sababaraha hal anu kedah diémutan. Entong buru-buru, nikmati panggung anyar ieu mimiti sareng penting.

Gebeg katingali kanggo usum panas

Nyandung dina usum panas tiasa pisan teu raoseun, éta sababna kami nawiskeun tip gaya ieu pikeun ngahontal penampilan anu hamil pikeun usum panas.

kontraksi tanaga gawé

Naon kontraksi tanaga gawé?

Kontraksi kuli mangrupikeun indikasi yén orok panginten bakal lahir. Dina Ibu-ibu Dinten ieu kami ngajelaskeun kumaha ngabédakeun aranjeunna sepanjang waktos.

Iraha anjeun badé ngaraosan orok anjeun?

Iraha anjeun badé ngaraosan orok anjeun?

Ngaraoskeun orok anjeun anu munggaran nyaéta sensasi anu unik sareng pikaresepeun. Pilarian terang iraha pertama kalina anjeun tiasa ngaraosan dina jero beuteung anjeun.

Panasaran nalika kakandungan

Naha aya dinten nalika orok abdi ngalih kirang?

Aya dinten nalika anjeun perhatoskeun yén orok anjeun kirang gerak, éta panginten kusabab anjeunna langkung santai, sabab babaran caket atanapi kusabab alesan anu sanés. Kami ngajelaskeun anu mana.

Inféksi kiih nalika kakandungan

Kumaha orok dilahirkeun

Lahirna orok panjang sareng nyeri pikeun indung kusabab orok kedah ngantunkeun rahim sareng ngalangkungan heunceut dugi ka luar.

ngarareunah kakandungan

Capé nalika kakandungan

Kacapean mangrupikeun gejala anu cukup normal sareng umum nalika kakandungan janten teu kedah hariwang teuing.

Kumaha carana abdi tiasa hamil gancang

Nyaho dinten anu subur anjeun atanapi ningkatkeun pola tuang anjeun tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kasuburan anjeun sahingga hamil langkung gancang.

Inféksi kiih nalika kakandungan

Inféksi kiih nalika kakandungan

Nalika kakandungan, perobihan lumangsung dina awak anu ngabantosan ngahasilkeun inféksi cikiih. Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun perawatan anu pas.

sabaraha minggu kakandungan awét

Sabaraha minggu teu kakandungan

Naha anjeun hoyong terang sabaraha minggu kakandungan lilana? Entong sono panjelasan saderhana ieu anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya mamang anjeun.

Coklat nalika kakandungan, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

Kumaha ngitung minggu kakandungan

Nyaho sabaraha minggu anjeun hamil nyaéta salah sahiji patarosan anu ageung pikeun awéwé hamil. Kami ngajukeun anjeun gerakan online atanapi sacara manual.

Lahir alami di bumi

Lahir alami di bumi

Sababaraha indung ka hareup mutuskeun pikeun nyoko kana ukuran ngalahirkeun di bumi ku alesan khusus, aranjeunna langkung resep ngagaduhan lingkungan anu haneut sareng akrab.

kakandungan di natal

Kaunggulan hamil nalika Natal

Kakandungan dina Natal tiasa gaduh kaunggulan pikeun anjeun, kami bakal nyaritakeun sababaraha di antawisna supados anjeun tiasa ngaraosan liburan ieu bahkan langkung kulawarga!

pos aborsi

Kumaha carana meunang aborsi

Ngungkulan aborsi henteu gampang sareng lumrah pikeun ngalangkungan sababaraha tahap dimana pasangan kedah nampi yén aranjeunna parantos kaleungitan orokna.

Peran nini-nini saatos ngalahirkeun

Peran nini-nini saatos ngalahirkeun

Peran nini-nini gaduh nilai anu saé sabab masihan naséhat anu berharga pisan. Peran aranjeunna penting pisan supados aranjeunna gaduh émutan anu resep ka aranjeunna.

Kutil nalika kakandungan

Kutil nalika kakandungan

Nalika kakandungan kulit awéwé tiasa kapangaruhan sareng tingkah polah na némbongan kutil anu henteu dipikahayang.

Awéwé hamil ngurus gaya hirupna.

Kolesterol tinggi dina ibu hamil

Kolesterol penting pikeun kaséhatan, tapi nalika kakandungan diperyogikeun pikeun ngendalikeun kadarna pikeun nyingkahan masalah indung sareng budak.

kakandungan anémia

Anémia nalika kakandungan

Anémia nalika kakandungan umum pisan. Kami ngawartosan anjeun naon gejalana, kunaon éta kajadian, balukarna sareng naon pangobatanana.

beuteung reuneuh

Entong keuna beuteung abdi hamil

Upami anjeun reuneuh, anjeun henteu kedah ngantep saha waé némpél beuteung anjeun. Anjeun ngagaduhan hak di dunya pikeun nolak upami anjeun henteu hoyong aranjeunna.

Awéwé hamil ku teu ngarareunah.

Kista pilonidal di awéwé hamil

Awéwé hamil tiasa gaduh kista pilonidal, sabab éta diperyogikeun pikeun milarian pangobatan anu pas supados henteu ngarugikeun indung atanapi pun anak.

kakandungan kembar

Kembar kakandungan minggu ka minggu

Nalika anjeun terang yén dua murangkalih bakal sumping, haté anjeun bakal raheut. Henteu ngan ukur anjeun bakal ngagaduhan orok ...! Tapi…

tés kakandungan

Iraha ngalakukeun tés kakandungan

Tés kakandungan bakal ngabantosan urang terang naha urang hamil atanapi henteu saatos reureuh. Kami ngawartosan naon anu aranjeunna ukur, sareng iraha sareng kumaha carana ngalaksanakeunana.

Mémbran ovér nalika kakandungan

Naon mémbran ovular

Mémbran ovular diwangun ku amnion, anu ngandung cairan amniotik sareng imah fétus nalika kakandungan sareng korion.

Keukeuh indung

Naon ari ngaganti?

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun téhnik réproduksi anu nimbulkeun seueur kontropérsi: kabiasaan Kami nyarioskeun sadayana ngeunaan dirina.

Awéwé anu kakandungan ectopic

Jenis kakandungan ectopic

Éktopik atanapi kakandungan extrauterine mangrupikeun anu kasanggakeun diluar rongga rahim. Nyaéta, nalika kakandungan ...

Suplemén nalika kakandungan: tardyferon

Tardyferon sareng kakandungan

Tardyferon mangrupikeun suplemén beusi anu kedah dicandak ku seueur awéwé nalika kakandungan, biasana nalika aranjeunna ngagaduhan anémia.