minggu ka 26 kakandungan

Minggu ka-26 kakandungan

Minggu ka-26 kakandungan: anjeun tiasa ningali garis Alba sareng orokna henteu sapertos kukutut. Dina hal prematuritas éta bakal salamet.

Minggu ka-25 kakandungan

Minggu ka 25 kakandungan: tumuhna teu kaampeuh, sareng ogé fitur sapertos rambut atanapi warna panon anu diperhatoskeun. Rambut anjeun bakal katingali sutra sareng ngagurilap.

Gebeg nyekelan kembang

Ari subur janten reuneuh

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha terang dinten subur dina urutan pikeun ngitung kumaha hamil nalika dinten anu subur

indung hamil nyabak beuteung na

Minggu ka-24 kakandungan

Minggu 24: Bidan bakal nyungkeun tés getih anyar sareng mesen spidol toksoplasmosis. Orok janten akrab sareng bau sareng selera.

Fetus jam 23 minggu

Minggu ka-23 kakandungan

Minggu ka 23 kakandungan: anjeun badé ngeureunkeun trimester kadua sareng anjeun langkung-langkung ningal orok. Kulit orok anjeun mimiti kéngingkeun pigmén.

ngaleungitkeun

Naon Omifin

Upami anjeun henteu terang naon Omifin sareng naon éta dianggo, lebetkeun ka dieu upami anjeun hoyong hamil. Naon pangaruh sékundér?

tés kakandungan

Tés kakandungan di bumi

Pilarian terang upami anjeun hamil ku tés kakandungan di bumi ieu anu tiasa anjeun laksanakeun di bumi sareng henteu nganggo uji kakandungan apoték.

haté jalma hamil

Minggu ka-22 kakandungan

Minggu 22 kakandungan: rahim parantos ngahontal tingkat bujal. Anjeun tiasa ngamimitian komunikasi sareng orok anjeun ku nyarios sareng ngusapan anjeunna.

minggu ka 21 kakandungan

Kakandungan Minggu 21

Anjeun terang naha éta bakal janten budak lalaki atanapi awéwé! Indung kedah ngurus pisan dirina sareng peryogi baju mitoha. Gerak fétus sacara lengkep katénjo.

awéwé 19 minggu hamil

Minggu ka-19 kakandungan

Minggu ka 19 kakandungan: anjeun tiasa ngamimitian perhatoskeun gerak orok anjeun sareng janten beuki katingalina yén anjeun hamil.

Minggu ka-18 kakandungan

Minggu ka-18 kakandungan: indungna asa beuki beurat sareng tiasa sangsara ku kabebeng; orok asak tangkorak na sareng parobihan anu sanés.

Awéwé anu kakandungan ectopic

Kakandungan Ectopic

Pitunjuk pikeun kakandungan ectopic, masalah anu urang carioskeun ngeunaan gejala, pangobatan, panyabab anu nyababkeunana sareng nalika éta dideteksi. Nyingkahan kakandungan ectopic

Minggu ka-17 kakandungan

Minggu ka 17 kakandungan: fétus henteu lirén tumuh sareng salian ti kulitna katingali keputihan, fitur wajah anu leres pisan ditetepkeun.

Minggu ka-16 kakandungan

Kumaha orok berkembang sareng naon parobihan awéwé hamil dina minggu ka-16 kakandungan, kami nyaritakeun anjeun sacara rinci.

ngumbara di luar negeri hamil

Ngumbara di luar negeri hamil

Upami anjeun hoyong angkat ka luar negeri nalika hamil, anjeun kedah tumut kana sababaraha hal pikeun mastikeun karaharjaan anjeun.

Minggu ka-11 kakandungan

Minggu ka-11 kakandungan

Minggu ka 11 kakandungan. Dina orok, perpanjangan beuheung sareng produksi cikiih menonjol; dina indung leungitna sababaraha gangguan.

Beuteung dina minggu 9 kakandungan

Minggu ka-9 kakandungan

Minggu 9 kakandungan: ossifikasi ngagancangkeun spésialisasi tina rongkah. Di sisi anu sanésna, penting pikeun milih janji pikeun tindak lanjut.

Embrio dina minggu ka 8 kakandungan

Minggu ka-8 kakandungan

Minggu ka 8 kakandungan: anjeun kedah terang yén dina minggu ieu kematangan organ internal terus, sareng bentuk émbrionana robih.

Budak awéwé dina minggu ka 7 kakandungan

Minggu ka-7 kakandungan

Minggu ka-7 kakandungan. Pasti anjeun parantos mimiti perhatoskeun gejalana. Kami ngawartosan naon anu anjeun kedah terang ngeunaan tuangeun sareng kadali.

Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka 6 kakandungan: cikal bakal gerak pisan tapi indungna henteu diperhatoskeun, sareng seueur parobihan anu kajantenan di jero dirina. Pilarian terang naon éta

Mastitis, musuh jempé tina nyusuan

Mastitis mangrupikeun musuh anu hébat tina nyusuan, sanaos nyusuan henteu kedah dieureunkeun sababaraha kali nyeri maksakeun ibu-ibu pikeun ngagantungkeun tuangeun.

Awéwé dina minggu ka-5 kakandungan

Minggu ka-5 kakandungan

Dina minggu ka 5 kakandungan, cikal anu ditanem diwangun ku tilu lapisan sél sareng sistem saraf sareng tabung saraf mimiti kabentuk.

Minggu ka-4 kakandungan

Minggu ka-4 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 4 kakandungan: fase émbrionik dimimitian sareng rahim bakal nempatkeun mahluk anyar. Embrio implants dirina dinten ayeuna. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Minggu ka-3 kakandungan

Minggu ka-3 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 3 kakandungan: pembuahan sapertos "perjalanan" anu urang jelaskeun saléngkah-saléngkah.

Minggu ka-2 kakandungan

Minggu ka-2 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 2 kakandungan: endog dileupaskeun tina ovarium sareng parobihan anu munggaran mimiti lumangsung dina awak anjeun.

Minggu ka-1 kakandungan

Minggu ka-1 kakandungan

Sadayana ngeunaan minggu ka 1 kakandungan: sateuacan konsepsi disarankeun nganjang ka bidan atanapi gynecologist.

Pikeun naon pijatan perineal, éta penting?

Ngalaksanakeun pijet perineal mangpaat pisan pikeun ngalahirkeun, tapi penting pikeun terang kumaha ngalaksanakeunana, tina waktos naon pikeun ngalakukeun éta sareng dina cara naon.

Pébruari 4 Poé Kanker Dunya

Kanker mangrupikeun panyakit anu nyababkeun rébuan maot sataun, tapi tiasa dicegah. Nalika kakandungan urang henteu kedah nurunkeun hansip urang. Hayu urang ngalakukeun pencegahan

Masalah lisan nalika kakandungan

Masalah lisan nalika kakandungan sering sareng akibat tina parobahan hormon, tapi ogé kabiasaan goréng. Dinten ieu kami diajar ngajauhan aranjeunna.

Naon colokan mukosa?

Kami ngajawab sadaya keraguan anjeun ngeunaan colokan mukosa: Naon éta, pikeun naon éta, naon anu lumangsung nalika diusir

Téhnik pernapasan pikeun ngalahirkeun

Kami bade ngajelaskeun naon téhnik pernapasan pikeun ngalahirkeun, naon tujuanana, kumaha ngalaksanakeunana sareng iraha. Kitu ogé naon anu urang tiasa ngahontal sareng aranjeunna

Duka saatos ngalahirkeun, naha normal?

Kasedihan postpartum normal, urang ngajelaskeun naon anu tiasa urang anggap normal sareng kumaha cara ngungkulanana supados mood anjeun langsung dinormalisasi.

Pentingna konsultasi prasangka

Sadayana anu anjeun kedah terang pikeun nyiapkeun awak sareng pikiran anjeun pikeun kakandungan sareng pentingna konsultasi prasangka.

Kontraséptif sareng nyusu

"Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kontraséptip aman dina postpartum sareng nyusu. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan metode kontraséptif saatos ngagaduhan orok"

vaksin

Waspada batuk saha waé Naha?

Kami ngajelaskeun naon éta sareng kumaha carana nyegah batuk kokolot. Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kaamanan vaksin dina ibu hamil

Ngaran pikeun budak lalaki

Tren ngaran orok pikeun 2015

Janten nami orok asli sareng narik ati. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun nami anu nyababkeun tren pikeun taun 2015 ieu.

Tip penting pikeun sadaya ibu hamil

Awéwé hamil bujang kedah nyanghareupan kakandungan tanpa pasangan tapi éta henteu hartosna yén aranjeunna henteu sanggup ngalakukeunana, jauh tina éta!

ibu-ibu saatos 40an

Gebeg saatos 40

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun sababaraha kaunggulan hamil saatos opat puluh taun.

pamariksaan heunceut

Pamariksaan heunceut

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun ngeunaan prosés anu dilakukeun ka awéwé hamil sateuacan ngalahirkeun. Pamariksaan heunceut ngumpulkeun sadaya inpormasi awéwé hamil.

jam biologis

Jam biologis awéwé

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun perkawis jam biologis awéwé, kumaha leres éta anu dicarioskeun sareng kumaha nyanghareupan éta sosial.

Naon kuli anu diinduksi?

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ngeunaan tanaga kerja anu diinduksi, salah sahiji prosés dimana indungna ditulungan pikeun nganteurkeun mahluk leutik ka dunya. Kauntungan, Résiko, jsb.

Barang orok

Barang penting pikeun bayi

Dina tulisan ieu kami nyerat anjeun sadaya tulisan penting anu diperyogikeun ku bayi dina 6 minggu kahiji.

Minggu ka-35 kakandungan

Minggu 35 kakandungan: orok anjeun ngucurkeun lanugo, anjeun langkung capé tibatan kantos, sareng ogé langkung bungah ti kantos.

Minggu ka-34 kakandungan

Minggu ka-34 kakandungan: Orok anjeun parantos ampir sapinuhna sareng anjeun bakal ngalaman seueur kabagjaan sareng sababaraha rasa teu nyaman anu anjeun tiasa entong entongkeun.

Hadiah pikeun ibu hamil

Gagasan kado pikeun ibu hamil

Masihan kado ka batur sering sesah, utamina upami awéwé hamil. Dinten ieu kuring nampilkeun anjeun sababaraha ideu anu manpaat

Naon refleks dina orok? (II)

Sakumaha urang nyarioskeun dina artikel sateuacanna, réfléks mangrupikeun réaksi otot sacara teu dihaja sareng éta lumangsung dina sababaraha jinis ...