Masalah lisan nalika kakandungan

Masalah lisan nalika kakandungan sering sareng akibat tina parobahan hormon, tapi ogé kabiasaan goréng. Dinten ieu kami diajar ngajauhan aranjeunna.

Naon colokan mukosa?

Kami ngajawab sadaya keraguan anjeun ngeunaan colokan mukosa: Naon éta, pikeun naon éta, naon anu lumangsung nalika diusir

Téhnik pernapasan pikeun ngalahirkeun

Kami bade ngajelaskeun naon téhnik pernapasan pikeun ngalahirkeun, naon tujuanana, kumaha ngalaksanakeunana sareng iraha. Kitu ogé naon anu urang tiasa ngahontal sareng aranjeunna

Duka saatos ngalahirkeun, naha normal?

Kasedihan postpartum normal, urang ngajelaskeun naon anu tiasa urang anggap normal sareng kumaha cara ngungkulanana supados mood anjeun langsung dinormalisasi.

Pentingna konsultasi prasangka

Sadayana anu anjeun kedah terang pikeun nyiapkeun awak sareng pikiran anjeun pikeun kakandungan sareng pentingna konsultasi prasangka.

Kontraséptif sareng nyusu

"Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kontraséptip aman dina postpartum sareng nyusu. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan metode kontraséptif saatos ngagaduhan orok"

vaksin

Waspada batuk saha waé Naha?

Kami ngajelaskeun naon éta sareng kumaha carana nyegah batuk kokolot. Kami ngawartosan anjeun ngeunaan kaamanan vaksin dina ibu hamil

Ngaran pikeun budak lalaki

Tren ngaran orok pikeun 2015

Janten nami orok asli sareng narik ati. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun nami anu nyababkeun tren pikeun taun 2015 ieu.

Tip penting pikeun sadaya ibu hamil

Awéwé hamil bujang kedah nyanghareupan kakandungan tanpa pasangan tapi éta henteu hartosna yén aranjeunna henteu sanggup ngalakukeunana, jauh tina éta!

ibu-ibu saatos 40an

Gebeg saatos 40

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun sababaraha kaunggulan hamil saatos opat puluh taun.

pamariksaan heunceut

Pamariksaan heunceut

Dina tulisan ieu urang nyarioskeun ngeunaan prosés anu dilakukeun ka awéwé hamil sateuacan ngalahirkeun. Pamariksaan heunceut ngumpulkeun sadaya inpormasi awéwé hamil.

jam biologis

Jam biologis awéwé

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun perkawis jam biologis awéwé, kumaha leres éta anu dicarioskeun sareng kumaha nyanghareupan éta sosial.

Naon kuli anu diinduksi?

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ngeunaan tanaga kerja anu diinduksi, salah sahiji prosés dimana indungna ditulungan pikeun nganteurkeun mahluk leutik ka dunya. Kauntungan, Résiko, jsb.

Barang orok

Barang penting pikeun bayi

Dina tulisan ieu kami nyerat anjeun sadaya tulisan penting anu diperyogikeun ku bayi dina 6 minggu kahiji.

Minggu ka-35 kakandungan

Minggu 35 kakandungan: orok anjeun ngucurkeun lanugo, anjeun langkung capé tibatan kantos, sareng ogé langkung bungah ti kantos.

Minggu ka-34 kakandungan

Minggu ka-34 kakandungan: Orok anjeun parantos ampir sapinuhna sareng anjeun bakal ngalaman seueur kabagjaan sareng sababaraha rasa teu nyaman anu anjeun tiasa entong entongkeun.

Hadiah pikeun ibu hamil

Gagasan kado pikeun ibu hamil

Masihan kado ka batur sering sesah, utamina upami awéwé hamil. Dinten ieu kuring nampilkeun anjeun sababaraha ideu anu manpaat

Pentingna gizi prenatal

Naha anjeun terang yén nutrisi penting khususna nalika période prenatal? Tapi naha? Nutrisi matéral nyaéta ...

Naon refleks dina orok? (II)

Sakumaha urang nyarioskeun dina artikel sateuacanna, réfléks mangrupikeun réaksi otot sacara teu dihaja sareng éta lumangsung dina sababaraha jinis ...