Gebeg katingali nalika cuaca badé sumping

Dinten ieu kami ngabagéakeun cinyusu, sareng, ayana cuaca sareng panas anu saé. Nalika anjeun reuneuh, ganti baju dina cuaca anu saé tiasa janten sakedik langkung rumit, tapi henteu mustahil. Ampir kabéh awéwé hamil condong langkung panas tibatan normal, sareng nalika cuacana saé, ieu langkung jelas. Maka, penting pikeun anjeun nyobian nganggo baju serat alami sapertos katun atanapi linen.

oge disarankeun anjeun nyingkahan pakean anu ketat teuing, kumargi, salian ti langkung raoseun, aranjeunna bakal promosikeun ingetan cairan. Akibatna, anjeun bakal sangsara peradangan dina tonggong, utamina dina suku, anu bakal nyegah anjeun gerak normal. Upami anjeun henteu terang pisan kumaha ngawangun a katingal reuneuh pikeun cuaca anu saé, tong hariwang, dina Ibu-ibu Dinten anjeun bakal mendakan tip anu mangpaat ieu.

Beuteung reuneuh

Anu sakuduna anjeun milari dina kasempetan naon waé nyaéta kanyamanan, tiasa gerak ogé tanpa kaganggu ku baju. Nalika cuaca anu saé sumping, hal anu paling raoseun nyaéta nganggo baju lega anu henteu kedah kombinasi. Nyaéta, baju lega sareng ngalir anu bakal ngaluarkeun anjeun tina kasulitan naon waé. Ayeuna sadaya toko mode gaduh bagian mitoha, janten moal hésé pikeun milarian baju gaya anjeun dina harga anu mahal.

Ieu pakean dasarna Naon anu kedah diperhatoskeun pikeun nyandung anjeun dina cuaca anu panas:

  • Legging Ngandung: Éta baju bintang awéwé hamil, aranjeunna nyaman sareng ngamungkinkeun anjeun ngadamel seueur kombinasi. Duanana pikeun dinten ka dinten ogé pikeun kasempetan anu langkung khususAnjeun kedah ngagentos papakéan luhur anu tiasa disatukan dina gaya na.
  • Kimono: Kimonos nya nyaman, elegan jeung sampurna pikeun ngalengkepan tampilan anu saderhana. Anjeun tiasa mendakanana dina lawon uap, rajutan atanapi crocheted anu tren pinuh, sareng anjeun tiasa ngalakukeunana nyalira di bumi upami anjeun gaduh panangan anu alus. Anjeun tiasa ngagabungkeun kimono sareng pakéan anu dipasang atanapi nganggo legging sareng kaos oblong, contona.

Kanyamanan tanpa kaleungitan kaanggunan

Anu paling penting nyaéta anjeun nyobian ngaraos nyaman tanpa kaleungitan gaya anjeun, sabab janten hamil henteu hartosna lirén janten nyalira. Upami anjeun lirén dandan diri anjeun, anjeun ngan ukur bakal ningkatkeun perasaan teu aya dina kulit anjeun, perasaan anu dibagikeun ku seueur awéwé, khususna anu ngalaman transformasi fisik anu langkung ageung nalika nuju kakandungan. Coba pikeun siap-siap sareng nikmati panggung anyar ieu, versi anyar anu ditingkatkeun pikeun diri anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)