Kaulinan kalayan bahan daur ulang

kaulinan bahan didaur ulang

Nu leuwih leutik imah nyieun kaulinan sorangan jeung bahan daur ulang, éta kagiatan fun sareng éta ogé ngabantosan aranjeunna ngartos kumaha pentingna daur ulang pikeun kahirupan planét urang. Dina postingan ieu dinten, urang bade ngajukeun runtuyan kaulinan kalayan jenis ieu bahan pikeun ngalakukeun di imah dina bulan usum panas ieu, kalawan nu duanana barudak boh déwasa bakal méakkeun hiji waktos unforgettable.

Aya seueur plastik, kardus atanapi jinis runtah sanés anu urang hasilkeun di bumi urang sareng anu urang tiasa masihan kahirupan kadua ku cara anu saderhana pisan. Kadé pikeun instill di barudak ti umur pisan ngora pentingna daur ulang jeung reusing bahan béda.. Cara anu saé nyaéta kalayan kaulinan anu bakal urang sebutkeun di handap.

Kaulinan kalayan bahan daur ulang

Naha anjeun henteu terang kumaha ngagunakeun deui bahan anu béda anu anjeun gaduh di bumi anjeun? Tong hariwang, dina bagian ieu urang bakal mendakan séri kaulinan anu saderhana pisan sareng sadayana didamel tina bahan daur ulang.

Tic-tac-toe

Hiji kaulinan dewan Palasik, nu urang sadaya geus maén leuwih ti sakali sapanjang hirup urang. Kaulinan ieu, coba ngamekarkeun kaahlian béda dina barudak, salah sahijina konsentrasi atawa strategi.

Saderhana pisan pikeun ngadamel bahan anu pasti aya di bumi urang sadayana. Anjeun ngan ukur peryogi tutup botol atanapi tutup botol, permukaan kardus ageung sareng spidol atanapi cét akrilik.

Hal kahiji nyaéta pikeun nyirian kuadrat dina kardus anu ngandung 9 ukuran anu sami. Kalayan caps atanapi piring sareng kalayan bantuan spidol atanapi cet, kami bakal ngabagi kana dua tim, anjeun tiasa ngadamel tanda anu ngabédakeunana salaku bunderan sareng X atanapi anjeun tiasa cet dina dua warna anu béda. Sakali anjeun boga sagalana, anjeun siap maén.

Kaulinan boling

Kuring maén boling

https://www.pinterest.es/

Maén boling sok sinonim jeung senang komo deui lamun maén game ti scratch. Anjeun tiasa ngalukis pin boling dina gaya tradisional atanapi nyiptakeunana ku masihan aranjeunna atmosfir, aranjeunna tiasa sato, antek, superhero, jsb.

Candak genep botol cai kosong nu gaduh sabudeureun imah, cabut labél jeung mimitian ngalukis aranjeunna Kalayan bantuan cet akrilik, dina hambalan ieu duanana dewasa sarta barudak bisa ilubiung jeung masihan rein bébas imajinasi maranéhanana. Nalika cet geus garing, tuang cai saeutik di jero pikeun nyieun sababaraha counterweight sarta nyieun leuwih hese sambel aranjeunna handap.

Ngan ukur milarian bal plastik atanapi kayu pikeun ngamimitian kompetisi kulawarga boling jeung nulis handap saha nu meunangna.

Maze bal

Kaulinan anu saderhana pisan pikeun maén sareng budak leutik bakal ngahibur dina sababaraha detik. Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta tutup kotak sapatu, jarami, potongan kardus kandel atanapi jinis bahan anu sanés pikeun nyiptakeun halangan, gunting sareng lem.

Sateuacan anjeun ngamimitian pencét naon waé, anjeun kedah ngarancang Maze ku ngagambar dina tutup kotak. Sakali anjeun parantos mutuskeun dina gambar, anjeun bakal motong jarami, kardus atanapi bahan anu anjeun gaduh pikeun ngadamel témbok. Bahan ieu langkung tahan langkung saé.

Éta ngan ukur nempelkeun halangan ieu kalayan bantosan lem, ngantepkeun garing sareng masihan bal ka budak leutik anjeun. jadi eta marmer, kai atawa plastik sarta ngantep senang nu dimimitian.

foosball homemade

home méja bal

https://ar.pinterest.com/ Monse Martín

Anu geus teu hayang salaku anak, a maén bal tabel di imah jeung ogé pribadi. Pikeun bisa nyieun kaulinan ieu, anjeun bakal kudu kotak sapatu, 6 clothespins, lamun maranéhna bisa dijieun tina kai hadé, opat tabung kai atawa awak sikat.

Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyandak pinset sareng nganggo cet cet sareng tim anu dipikaresep anak atawa sakumaha anjeunna wishes, mun anjeun boga aranjeunna, hayu aranjeunna garing. Hal salajengna nyaéta nyieun dua liang rectangular dina dua sisi kotak pikeun simulate gawang. Meuntas sisi gedé tina kotak jeung potongan kai, pikeun nyieun kaulinan bar jeung nempatkeun 2 pegs dina unggal sahijina. Di hiji sisi hiji tim jeung di sisi séjén nu séjén.

Pikeun padang rumput hejo, jeung sapotong sejen tina kardus ukuran dasar kotak dicét héjo sarta kalawan markings widang anjeun boga sagalana siap pikeun ngamimitian kaulinan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, kalayan bahan naon waé urang tiasa nyiptakeun kaulinan anu pikaresepeun sareng béda anu nyéépkeun waktos anu pikaresepeun sareng budak leutik di bumi. Anjeun ngan kudu masihan rein bébas imajinasi anjeun sarta nyieun hal unik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.