Origami atanapi Origami, seni ngahibur sareng nguntungkeun

Dinten ieu urang bakal nyarioskeun perkawis manpaatna Origami atanapi Origami. Téknisna aranjeunna henteu sami, tapi téknik anu béda. Tapi waktos ieu salaku duanana téhnik pisan senang na ngahasilkeun kauntungan anu sami urang bakal nyarios yén aranjeunna sinonim.

Janten ketat, Origami téh Seni Jepang ngalipet sareng ngabuka kertas nganggo bantosan panangan kanggo ngawangun inohong, tanpa diteukteuk atanapi nganggo lem. Sareng dina Origami aranjeunna ngantep anjeun ngalaksanakeunana.

Mangpaat Origami di barudak


Origami cocog pikeun sagala umur, tapi Disarankeun murangkalih mimiti ngembangkeun éta ti umur lima taun. Ti saprak jaman ayeuna aranjeunna gaduh katerampilan motor anu cukup sareng tiasa ngadamel inohong saderhana, sapertos kapal, pesawat terbang, dasi busur ...

Éta kabuktosan yén Origami ngembangkeun konsentrasi sahingga rélaxasi. Sedengkeun putra-putri anjeun maénkeun pikeun ngawangun bentukna, kami mastikeun yén aranjeunna bakal fokus, éta hiji-hijina cara pikeun ngahontal inohong anu dipikahoyong. Kanyataan ati-ati sareng bakal ngajantenkeun aranjeunna hilap kana sesa hal. Ngalatih seni ieu bakal ngabantosan aranjeunna nalika aranjeunna langkung sepuh pikeun milarian cara pikeun bersantai.

Sakaligus nambahan memori, sabab aya sosok-sosok anu rumit anu anjeun kedah émut kumaha anjeun dugi ka tungtungna. Ogé ngadorong kreativitas, nalika aranjeunna pangleutikna di bumi jalma-jalma anu ngalaksanakeun éta ngembangkeun kapasitas pikeun nyiptakeun naon anu aranjeunna bayangkeun. Kreativitasna bakal tumuh sareng aranjeunna bakal tiasa ngabentuk inohong dina kertas. Saolah-olah ieu henteu cekap, éta kauntungan koordinasi leungeun-panon, anu bakal masihan anjeun katangkasan anu langkung ageung.

Salah sahiji kualitas atanapi ciri-ciri Origami nyaéta ngembangkeun kasabaran sareng katekunan. Teu aya inohong, paduli kumaha saderhana, kaluar munggaranna. Ku cara kieu, barudak anjeun bakal diajar tina kasalahanna, sareng bakal nyobian deui dugi ka hasil. Sakabeh ajaran.

Origami sareng matématika

Leres, sanaos judulna tiasa ngareuwaskeun anjeun, duanana hal éta aya hubunganana. Salah sahiji manpaat anu dibuktikeun tina Origami nyaéta ningkatna pamahaman matématika ngaliwatan géométri.

Tilepan anu didamel dina kertas henteu lirén tina mahluk operasi simétri sareng géométri. Pikeun ngajantenkeun anjeun langkung kagum, kami bakal ngawartosan anjeun yén aya panerbitan anu diterbitkeun ngeunaan kumaha ngabéréskeun persamaan gelar katilu ngaliwatan Origami, nyaéta, cukup ku ngalipet kertas. Saolah-olah ieu henteu cekap, aya téoréma khusus sareng hipotesa pikeun Origami, sapertos téoréma Maekawas sareng Kawasi.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun ningali kana blog anu ngungkulan masalah matématika ku cara transversal, masihan pendekatan didaktik. Pikeun panggunaan ieu salaku matématika rekreasi sareng alat Origami. Janten upami putra atanapi putri anjeun sesah sareng masalah ieu, jaga data.

Angka saderhana pikeun ngamimitian

Kami ngajukeun anjeun pikeun ngalakukeun opat inohong sato kertas saderhana Kalayan anjeun tiasa ngamimitian latihan sareng murangkalih anjeun, upami anjeun henteu acan ngamimitian dina seni ieu sateuacanna. Kami ogé nunjukkeun bahan anu anjeun peryogikeun.

  • Raray tina babi saeutik. Anjeun peryogi kertas pasagi dua warna. Anu paling réalistis nyaéta pink sareng bodas. Ngan dina genep léngkah anjeun bakal kéngingkeun rupa babi. Maka anjeun bakal kedah cet moncong sareng duanana panon.
  • El pingguin Kahontal dina 8 léngkah, éta didamel nganggo kertas pasagi anu, sapertos dina kasus anu sateuacanna, janten réalistis anjeun tiasa ngalaksanakeunnana hideung hideung. Sakali réngsé anjeun bakal peryogi spidol pikeun nandaan panon.
  • El kawung saderhana Kahontal dina 5 léngkah sareng éta mangrupikeun inohong anu saé pikeun ngenalkeun murangkalih dunya Origami.
  • El gajah Éta mangrupikeun sato anu menawan ... kalayan cacat tunggal, Ceuli na ageung, tapi anjeun ogé bakal kéngingkeun ieu.

Tina sadaya inohong ieu anjeun tiasa ngantepkeun anjeun pidéo anu di luhur sahingga anjeun tiasa konsultasi dina YouTube.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.