Tips kanggo Kolot Ngeunaan Perceraian

cerai sareng murangkalih

Pasangan anu mutuskeun megatkeun perkawinan di nagara kami ningkat, aya di antara nagara-nagara anu tingkat perceraianna paling luhur di Uni Éropa. Pisah sareng pepegatan sanés gampang pikeun sepuh atanapi murangkalih nalika aya. Upami anjeun sepuh sareng anjeun badé cerai, anjeun moal sono kiat ieu pikeun nyandak ku cara anu pangsaéna.

Kumaha Barudak Sangsara Perceraian

Gagasan cerai tiasa timbul kusabab seueur alesan: kurang hormat, pakean sareng luh, hirup babarengan anu bentrok, henteu satia ... unggal pasangan ngagaduhan alesan. Sababaraha anu traumatis sareng anu sanésna disababkeun ku maké saderhana sadidinten. Naon waé a peupeus ngabalukarkeun ngarugikeun anggota sareng murangkalih kalayan kapanjangan. Rébuan barudak sangsara tina prosés cerai kolotna ku cara setrés, anu bakal gumantung kana umur, kapribadian sareng kaayaan aranjeunna.

Cerai nyeri, teu dimana-mana waé anjeun ningali éta. Sareng pikeun kolot réaksi barudakna janten masalah. Stabilitas kulawarga maranéhanana falters, sagalana robah na ieu boga konsekuensi pikeun aranjeunna. Aranjeunna anu paling kaleungitan dina kaayaan ieu. Hayu urang tingali naon tips pikeun méréskeun talak sareng murangkalih ku cara anu pangsaéna.

Kumaha cara ngabéjaan?

Upami kaputusanna final, anjeun kedah masihan berita ka murangkalih ti mimiti. Éta henteu gampang, tapi éta kedah dilakukeun. Idéalna nyaéta janten kadua sepuh babarengan nalika ngobrol, nyobian nyingkirkeun kamungkinan kaayaan teu satuju.

Nyarios kalem, adaptasi carita kana umur, kapribadian sareng tingkat déwasa anak. Anjeun tiasa nyerat naon anu anjeun badé nyarios sateuacana supados langkung gampil pikeun anjeun nalika waktosna sumping. Ngajawab patarosan na tentang parobihan anu badé dilakukeunna cara anu paling tulus jeung kongkrit mungkin, tapi henteu kedah seueur detil anu nyalahkeun salah sahiji anggota perkawinan. Gunakeun kecap saderhana anu dipikaharti ku budak.

Entong ngabahas masalah hukum perceraian

Barudak aranjeunna henteu kedah terang detil hukumna. Upami anjeun nyarioskeun aranjeunna sareng jalma anu caket, cobi lakukeun nalika budakna henteu aya.

Entong ngenalkeun langkung seueur perobihan tibatan diperyogikeun

Cerai sorangan parantos aya parobihan anu gedé pisan pikeun aranjeunna. Coba sabisa-bisa tong ngalangkungan parobihan anu penting sapertos parobihan sakola, padumukan, robih rutinitas ...

Bantosan anjeunna ngungkapkeun parasaan

Henteu sadaya barudak ngaréaksikeun dina cara anu sami, tapi aranjeunna ngarasa kaleungitan: ideu kulawarga sapertos anu aya dugi ka ayeuna. Parobihan ieu tiasa ngahasilkeun teu aman, hanjelu, sedih, ambek… Coba ngobrolkeun anjeunna ngeunaan parasaanna sahingga anjeunna tiasa nganyatakeun dirina sacara lisan. Tawarkeun dukungan anjeun sareng cinta anu teu aya saratna. Barudak kedah nganyatakeun émosina, henteu dieusian ku kado.

barudak cerai

Entong nyalahkeun

Entong nyarios ku ngamuk atanapi ambek, atanapi nyalahkeun batur. Pasangan mangrupikeun masalah dua sareng anjeun kedah nampi bagian tina kalepatan. Jelaskeun ka budak yén anjeunna henteu salah pisan. Seueur murangkalih condong nyalahkeun dirina sorangan. Anjeun ogé kedah netelakeun ka anjeunna yén anjeun duaan bogoh pisan ka anjeunna sareng yén ieu moal robih.

Entong nganggo murangkalih salaku utusan

Salami perceraian, seueur sepuh anu kirang komunikasi. Henteu merenah pikeun ngagunakeun murangkalih salaku utusan pikeun komunikasi hiji hal, boh saksi boh arbiter. Éta henteu saé pikeun aranjeunna sareng tiasa nyababkeun aranjeunna seueur nyeri.

Éta murangkalih henteu kedah milih

Cerai milik kolot, sanés murangkalih. Jelaskeun ka anjeunna yén anjeunna tiasa teras-terasan bogoh ka anjeun duaan sapertos anu tiheula. Ngawangkong anu goréng ngeunaan indung bapa anu sanés ngan ukur bakal nyababkeun langkung nyeri. Coba hubungan sareng ex anjeun sakumaha mungkin.

Entong tatanya putra anjeun nalika anjeunna sumping deui

Barudak anjeun henteu kedah janten nenjo sahingga anjeun gaduh inpormasi ngeunaan naon anu dilakukeun ku kolotna anu sanés.

Kusabab émut ... cerai pisan setrés pikeun kolot, tapi anjeun kedah nyobian ngalakukeun anu pangsaéna pikeun murangkalih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.