Konci pikeun nyusu komplemén dina orok

Konci tuang pelengkap

Bade tina susu sacara éksklusif pikeun tuang pelengkap mangrupikeun tonggak penting dina kahirupan orok. Mangrupikeun prosés anu dina seueur kasus dioptimalkeun, sapertos kitu ogé kasus indung di umum. Tapi éta dina prakna, tiasa ageung pikeun boh orok boh indung. Sababaraha orok mendakan rasa anyar mangrupikeun insentif unggal dinten, aranjeunna resep sareng aranjeunna resep.

Tapi seueur murangkalih anu sanés anu sesah nampi rasa sareng tékstur anu énggal. Kusabab pindah tina rasa amis susu kana tuangeun anu raoseun béda henteu gampang. Nanging, éta mangrupikeun prosés anu kedah dilalui ku sadayana sareng ku seueur kasabaran, aranjeunna tungtungna nampi, dina kaseueuran kasus ku resep pisan. Sangkan prosés ieu paling nyugemakeun, panggihan naon konci pikeun tuang pelengkap.

Jenis pangenalan kana tuangeun

Orok Led Weaning

Prosés ngenalkeun dahareun lambat sareng progresif, anu ogé bakal tahan lila. Daptar tuangeun pikeun nerapkeun dina tuangeun orok seueur pisan sareng seueur di antawisna kedah ditunda dugi ka murangkalih ngagaduhan katerampilan khusus. Saluareun umur, perlu diperhatoskeun kabutuhan khusus unggal orok.

Dahar komplemén tiasa dilakukeun ku dua padika. Tradisional dumasar kana purees sareng porridges atanapi anu ayeuna sareng anu disarankeun pisan (sanaos sanés kanggo sadayana) Orok Led Weaning. Kiwari dimungkinkeun dumasar kana bubuka pangan padet, éta ogé katelah tuang pelengkap sasaran sareng éta diwangun ku maturan tuangeun dina format aslina sareng ngantepkeun orok milih naon anu anjeunna hoyong tuang sareng dina waktos naon.

Mangpaat metode ieu seueur sareng seueur deui pediatrik anu nyarankeun éta. Utamana kusabab orok tiasa mendakan katuangan ngalangkungan indera. Nanganan aranjeunna nalika tuang, anjeun tiasa ngaraosan sareng mendakanana nyalira sareng anu paling penting, orok tuang jumlah anu diperyogikeunna sepanjang waktos. Nyaéta, kumaha waé ogé neraskeun sareng pangaturan diri anu mantep nalika nyusu.

Orok nungtut susu ibu nalika anjeunna meryogikeunana sareng nyandak jumlah anu diperyogikeun. Nanging, cara ieu ngenalkeun tuangeun henteu cocog pikeun sadaya murangkalih atanapi sadayana kulawarga. Kedah aya kaayaan anu tangtu heula, sapertos orok anu hudang. Di sisi anu sanésna, kedah aya konsensus kulawarga supados sadayana ngahargaan cara dahar ieu.

Konci pikeun diet pelengkap anu suksés

Tuang tambahan

Bisi wae, boh ngalangkungan metode tradisional dumasar kana purees atanapi ku Baby Led Weaning ayeuna, aya sababaraha konci pikeun ngahontal diet pelengkap anu suksés.

  • Kadaharan anu bergizi pisan: Nalika ngamimitian pangenalan kana pangan padet, jumlah anu dikandung ku orok alit pisan. Kusabab kitu, éta penting milih kadaharan anu padet-nutrisi, Sangkan awak anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku jumlah sakedik ieu.
  • Milih tuangeun ogé: Mastikeun dahareunana aya dina usumnaIeu mastikeun yén éta mangrupikeun produk anu caket, anu sipatna dina titik kematangan anu paling optimal sareng, ku sabab éta, aranjeunna langkung beunghar sareng séhat.
  • Hiji hiji: Pergaulan sababaraha tuangeun sanés mangrupakeun ide anu saé, rasa na robih sareng tiasa janten sesah pikeun diasimilasi. Hayu orok anjeun raos unggal tuangeun nyalira sareng dina format anu béda. Salaku conto, wortel pindang, ditumbuk atanapi di bagian lengkep.
  • Entong nyerah heula: Upami orok anjeun nyobian tuang sareng henteu resep, cobian tawarkeun ku cara anu sanés, dicampur sareng susu contona. Tapi upami anjeunna tetep nolak éta, hayu anjeunna angkat sakedap sareng nyobian anu sanés. Saatos sababaraha dinten, cobian deui saolah-olah éta kadaharan anyar.

Dangukeun pitunjuk ti pediatrik anjeun, sabab penting pikeun ngémutan kabutuhan unggal orok. Nanging, sadaya pediatrik gaduh rekomendasi atanapi tungtunan anu sami ngeunaan tuang pelengkap. Iraha anjeun gaduh mamang ngeunaan naha anjeun kedah ngenalkeun tuangeun, disarankeun pikeun naroskeun ka para spesialis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.