SaddleBaby, korsi énggal pikeun taktak barudak

Pelana

Ayah sok ngasuh budakna kana taktak sabab resep pisan numpak kuda dina luhur kolotna. Tapi ieu nyababkeun seueur kasusah ka kolot sareng ogé résiko pikeun budak leutik anu murag ka tukang.

Kusabab kitu, dinten ieu kami nampilkeun anjeun korsi anu paling inovatif anu mana anjeun parantos tiasa nyandak leutik dina taktak tanpa aya résiko. Korsi dimana murangkalih caket dina awak bapak, masihan anjeunna sadayana kanyamanan anu dibutuhkeun ku anjeunna.

Pelana

Ku cara kieu kolot tiasa ngalakukeun kagiatan sanés anu ngantepkeun panangan anjeun bébas ngobrol dina telepon sélulér, leumpang anjing, mawa tas balanja, jst. Salaku tambahan, barudak leutik moal ngabahekeun anjeun nahan beuheung anjeun atanapi naon waé sapertos kitu, anu dilakukeun sateuacan.

con Pelana anu alit bakal napel dina awak anjeun berkat dada sareng ankle bra kalayan gesper anu tiasa diatur janten aranjeunna ogé raoseun.

Pelana

Ku cara kieu, Saddlebaby nyayogikeun kasempetan pikeun antep sareng alit nalika pilem, taman, kebon binatang atanapi kulawarga hébat jalan-jalan. Janten aranjeunna moal bosen jalan-jalan sareng kami moal nyandak kereta dorong dina tonggongna pikeun pinuh resep pandangan kota-kota dimana anjeun cicing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   yazmin diaz cenahna

    Abdi resep kana tulisan éta, anjeun tiasa ngawartosan kuring upami aranjeunna ngicalna di Mexico sareng hargana, sateuacanna hatur nuhun

  2.   Martha Fuentes cenahna

    Dimana kuring tiasa mésérna di kota?