kostum homemade gancang pikeun sakabeh kulawarga

kostum homemade gancang

Nyiptakeun kostum asli sareng buatan bumi henteu kedah mahal pisan, atanapi henteu kedah sesah sareng pikaboseneun.. Kalayan bantosan budak leutik, anjeun tiasa ngarancang kostum homemade gancang pikeun sadayana kulawarga, naha pikeun karnaval, Lebaran atanapi pesta kostum.

Kostum homemade dituduhkeun pikeun jalma anu hoyong nganggo kostum asli anu diciptakeun ku nyalira. Saha anu teu acan gaduh budak leutik naroskeun mangga angkat nganggo baju anu khusus sareng henteu mendakan kostum. Kalayan daptar ieu kostum homemade rusuh, kami masihan anjeun gagasan béda pikeun acara Anjeun salajengna.

kostum homemade gancang pikeun kulawarga

Mimitina urang hayu urang difokuskeun lebaran peuting. Dina kasempetan ieu kostum biasana poék, pikasieuneun, katingali pikasieuneun.

kulawarga pikasieuneun

costume mummy kids

Un costume pisan basajan pikeun sakabéh anggota kulawarga. Pikeun indung, pakéan bodas, langkung caket kana gaya lami langkung saé. Rambut tosled kalawan épék abu nu bakal ditambahkeun jeung semprot bodas.

Di sisi séjén, pikeun bapana, calana heubeul, kaos oblong jeung jaket, lamun aranjeunna torn, titik leuwih positif. Sedengkeun pikeun bulu, dishevele eta saloba mungkin jeung cet eta kalawan semprot sarua jeung indungna.

Duanana déwasa tiasa ngagem makeup sareng bubuk talcum, Pikeun masihan hiji aspék maot hirup tur nambahkeun pensil beureum, tatu dina beungeut jeung awak.

Sedengkeun pikeun barudak, éta pisan gampang, aranjeunna bisa dibungkus dina bandages saolah-olah éta mummy a, handapeun lambar bodas kotor, imitating a hantu, diasah lengkep hideung jeung nambahkeun suku ngarasa saolah-olah éta lancah, sarébu hiji kamungkinan.

kulawarga rorongkong

kostum rorongkong

Sadaya anggota kulawarga bakal angkat diasah lengkep hideung, calana panjang jeung kaos oblong tina leungeun baju panjang.

Di luhureun garments ieu, maranéhanana kudu nempatkeun sababaraha potongan rasa bodas nu niru tulang.

Kostum bakal réngsé, kalayan dandanan wajah. Dasar bodas sareng latar poék di sabudeureun panon, irung, sareng potongan sungut.

Sakumaha anjeun terang, pikeun pakéan nepi di carnivals euweuh aturan anu nandaan gaya, janten di dieu kami mawa anjeun sababaraha ideu anu béda.

kulawarga monster

Kostum monster

Pikeun nyieun kostum ieu, ngan urang bakal butuh hoodies warni, unggal anggota kulawarga, warna béda, leuwih keuna leuwih hade. Sareng ogé, dirasakeun warna, pikeun masihan detil kana kostum.

La pakéan bakal dihias ku potongan béda tina felt. Dina tiung, dua bentuk triangular ngeusi busa bakal ditempatkeun pikeun masihan volume, sareng dua panon didamel nganggo warna hideung sareng biru.

ka dinya panjang leungeun baju, éta ogé tiasa dihias nganggo warna anu keuna pikeun nambahkeun tékstur kana awak monster urang. Potongan anu dirasakeun tiasa dijahit atanapi dipaku nganggo lebur panas atanapi lem kontak.

kostum diving

kostum diving

Dina hal ieu, urang bakal butuh sapasang tights sarta jaket hideung, sababaraha kacasoca diving, dua botol cai per jalma sarta sapotong kardus dina warna anu sarua yen urang cet botol.

Anjeun ngan ukur kedah gabungkeun dua botol sareng pita bungkusan atanapi naon waé anu anjeun gaduh. Lamun anjeun boga aranjeunna babarengan, kalawan a menyemprot warna cat. Sakali garing, sadaya anu tetep nyaéta pikeun nambahkeun sababaraha pita pikeun ngagantung aranjeunna dina tonggong.

La kardus anjeun bakal kedah ngalacak citakan fin on aranjeunna, Lamun anjeun boga eta, motong kaluar sarta nambahan hiji band elastis pikeun bisa nempatkeun aranjeunna dina luhureun sapatu. Jeung diving geus ngomong.

kostum lego

kostum lego

sareng kotak kardus ukuran pikeun tiap komponén tina kulawarga Lego, urang bakal meunang costume pisan aslina ieu.

Dina kotak éta, Urang bakal nyieun liang di sisi pikeun leungeun jeung cabut caps luhur jeung handap pikeun sirah jeung awak. Sakali kami boga liang, 6 plugs bakal glued, lamun mungkin badag, aranjeunna tiasa tina botol cai, pikeun sakabéhna nyieun bentuk potongan.

Ngan ditinggalkeun, warna eta warna nu urang hoyong, pakéan nurutkeun warna éta, sarta kostum rengse.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Gampang pisan ngadamel kostum homemade gancang, kalayan unsur naon waé anu aya di bumi. Anjeun ngan perlu buang imajinasi saeutik, sarta anjeun bakal raja acara. Kalayan bantuan budak leutik, kasenangan bakal dikali dua. Surak jeung reuwas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.