kostum homemade pikeun barudak kalawan kantong sampah

Kantong Sampah Homemade Kostum

Anu leutik henteu resep dangdanan unggal dinten. Kami terang yén kostum tiasa mahal pisan pikeun kantong kolot, janten kami parantos ngadamel kompilasi ideu anu béda tina kostum buatan bumi sareng kantong sampah. Gancang, saderhana sareng bahkan budak leutik di bumi tiasa ngabantosan ngadamelana. Sangkan urang bakal ngahesekeun diri atawa ninggalkeun duit, bisa nyieun sarébu gagasan jeung kantong sampah.

Naha anjeun wani ngadamel kostum buatan bumi pikeun budak leutik anjeun? Ngaliwatan sababaraha léngkah saderhana sareng sakedik bahan, anjeun bakal tiasa nyiptakeun kostum nganggo kantong anu saé pisan. Lamun anjeun manggihan rupa-rupa kostum nu bisa dijieun, anjeun moal rék ninggalkeun hiji undone.

Kantong Sampah Homemade Kostum

Karajinan

Kostum klasik hirupna, langkung asli, tina karakter, sato, mahluk luar angkasa, tina sagala jinis sareng model anu anjeun tiasa bayangkeun, anjeun bakal tiasa ngadamel aranjeunna nganggo kantong sampah anu urang sadayana gaduh di bumi handapeun tilelep sareng sakedik bahan tambah. .

kostum pingguin

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel kostum pingguin nyaéta kieu:

  • cardstock hideung badag
  • Karton bodas badag
  • Dua kartu jeruk leutik
  • Kantong runtah hideung
  • Citakan leg
  • gunting
  • Lem

Hal kahiji nyaéta nyieun awak pingguin urang, Jang ngalampahkeun ieu, urang nyandak kantong sampah jeung muka tilu satengah buleudan, hiji keur sirah jeung dua keur leungeun. Salajengna urang ngagambar dina kardus bodas hiji oval tina ukuran sarua salaku bagian tengah kantong, sakali motong kaluar, glued kalawan lem atawa lem bodas.

Pikeun nyieun suku sato, urang bakal nulungan sorangan jeung karton jeruk, kalayan bantuan a témplat urang bakal ngagambar jeung motong aranjeunna, lajeng urang lengket aranjeunna dina handapeun kantong kalayan bantuan lem.

Tungtungna urang bakal nyieun kapala pingguin, pikeun ngalakukeun ieu nyokot kardus hideung motong kaluar hiji band diaméterna sirah anak jeung 7cm lega. Lengkah saterusna anjeun kedah nyandak nyaéta pikeun motong segitiga dina kardus jeruk pikeun ngabentuk pamatuk, nalika anjeun motong, lengket kana tengah pita. Tambihkeun sababaraha detil sapertos panon, kalayan kardus hideung sareng bodas sareng anjeun parantos siap kostum lengkep.

Kostum lebah

Dina hal ieu, bahan pikeun nyieun jas palebah ieu nyaéta:

  • Kantong runtah hideung
  • Karton konéng badag
  • cardstock hideung leutik
  • Gunting sareng lem
  • jangjang template

Urang mimitian ku nyieun liang dina kantong keur sirah jeung dua lianna pikeun leungeun anak urang. Salajengna ku a template tina internét jangjang, ngabasmi aranjeunna dina salah sahiji kartu konéng sarta motong aranjeunna nalika anjeun boga sagalana siap.

Sakali motong, nyandak kardus hideung konéng sarta motong kaluar sababaraha strips atawa bunderan, urang ninggalkeun ieu pilihan Anjeun pikeun ngahias duanana jangjang. Lamun anjeun geus sagalana motong kaluar kalayan bantuan lem a, nyebarkeun aranjeunna kaluar jeung lem aranjeunna. Tungtungna, Kabéh anu tetep nyaéta pikeun motong sababaraha strips tina kardus konéng sarta nempelkeun aranjeunna dina dua sisi kantong sampah, Pikeun ieu kami mamatahan anjeun ngagunakeun stapler a ambéh maranéhanana napel ogé.

kostum pelukis

Pikeun ideu terakhir tina kostum homemade kalayan kantong sampah, anjeun peryogi:

  • Kantong runtah bodas
  • Karton warna anu béda-béda (tiasa diganti ku cét sareng sikat pikeun langkung realisme atanapi spidol permanén)
  • gunting
  • Stapler

Kostum terakhir ieu saderhana pisan, anjeun ngan ukur kedah ngadamel liang sapertos dina dua sateuacana supados si alit tiasa nempatkeun sirah sareng pananganna di jero kantong. Candak kardus warna sareng potong bentuk noda cet, masing-masing tina warna anu béda. Sakumaha anu kami nunjukkeun dina daptar bahan, anjeun tiasa ngalakukeun léngkah ieu ku sikat sareng cet anu cocog pikeun bahan plastik atanapi nganggo spidol. Dina hal ngalakonan eta kalawan kardus, sakali motong, cet aranjeunna. Éta ngan ukur nambihan topi pelukis sareng busur anu anjeun kedah mésér.

Aya ngan tilu ideu pikeun kostum homemade kalayan kantong sampah anu kami bawa ka anjeun, tapi sakumaha anu anjeun tingali, aya sarébu sareng hiji pilihan anu anjeun tiasa nyiptakeun kalayan sababaraha bahan sareng seueur kreativitas. Barudak, murid, atanapi baraya anjeun bakal ngagaduhan kostum di pacilingan pikeun hirup petualangan énggal unggal dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.