Kumaha cara ngadamel mobile crib DIY

Orok dina imbit ningali hapé

Mobile pikeun imbit mangrupikeun cocooan munggaran anu dipiboga ku budak, éta mangrupikeun unsur hiasan tapi dina waktos anu sasarengan nyaéta alat anu sampurna pikeun ngarangsang indra tina orok. Kalayan jenis cocooan ieu urang ngabantosan budak leutik pikeun ngembangkeun indera visual sareng pendengaranana. Salaku tambahan, warna sareng bentuk anu ngagantung tina cocooan, katalitian visual sareng anggapan warna dirangsang.

Éta ogé bantosan anu saé pikeun anu alit pikeun ngamimitian gawé koordinasi leungeun panon, anjeunna bakal nyobian néwak bonéka warna anu narik perhatian pisan. Ku alatan éta, nempatkeun mobile pikeun imbit mangrupakeun ide anu saé pikeun pamekaran orok.

Di pasar anjeun bakal mendakan seueur pilihan, kalayan sora, ku lampu sareng gerakan. Sanaos gampang pisan ngadamel bumi sélulér, anu bakal langkung asli kusabab janten unik sareng khusus pikeun janten hal anu anjeun parantos ciptakeun nyalira kanggo orok anjeun. Upami anjeun resep ngadamel karajinan, tong sono ideu ieu, anjeun pasti bakal mendakan inspirasi pikeun nyiptakeun cocooan anu sampurna pikeun anak anjeun.

Kumaha héndsét pikeun tempat tidur DIY

Sateuacan ngawitan DIY-DIY ieu, penting diperhatoskeun detil tinangtu nalika nyiptakeun hapé kanggo susukan. Éta cocooan anu bakal dianggo ku orok, tah kedah gaduh sababaraha fitur kaamanan.

  • Unsur gantung kedahna hampang, sahingga orok tiasa némpél aranjeunna kalayan henteu menyakiti dirina sorangan. Éta ogé kedah gaduh bentukna buleud, Tanpa juru bahaya anu tiasa ngarusak kulit anjeun.
  • Mastikeun handap janten seksi, pikirkeun yén orok bakal ningali hapé ti handap. Henteu gunana upami bonéka na geulis ti payun atanapi ti gigir, anu alit moal ningali éta.
  • Entong ngantepkeun liang anu mana orok tiasa nempatkeun panangan na atanapi ramo, éta tiasa dicekel. Sanés kedah anjeun ngagantungkeun cincin, atanapi barang leutik sapertos manik warna, aranjeunna tiasa ngaleupaskeun sareng murag kana imbit.

Kumaha cara ngadamel mobile crib DIY

Pasti di bumi anjeun gaduh seueur bahan anu tiasa dianggo pikeun karajinan ieu, tapi sagala anu anjeun butuhkeun, anjeun bakal mendakannana di haberdashery, pasar basar bahkan toko online. Unsur anu ngahias sélulér tiasa aslina sakumaha anu anjeun pikahoyong, tapi anu paling cocog pikeun orok nyaéta inohong lemes. Sateuacan ngagantung dina imbit, pastikeun sadayana leres-leres napel.

Gaya anu béda

Mobiles boks DIY

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, anjeun tiasa ngadamel ponsel kanggo imbit nganggo unsur naon, bahkan sareng dahan tangkal anu anjeun mendakan di daérah anjeun. Tangtosna, iraha anjeun nganggo elemen jalan kedah kitu pastikeun anjeun ngabersihkeun sareng ngaleungitkeun aranjeunna jero pisan. Teras larapkeun jas tina cet pikeun adaptasi ka binih. Anjeun tiasa ngagantungkeun sababaraha bal warna saderhana tina lawon sapertos dirasa. Atanapi nyiptakeun sababaraha pom anu cekap nganggo lawon katun.

DIY imbit mobile kalayan wol

Upami anjeun saé damel benang, boh dina dua jarum atanapi crochet, anjeun tiasa ngadamel sababaraha sato anu saé sapertos anu anjeun tingali dina gambar. Éta saderhana pisan dilakukeun sareng anjeun tiasa gaduhna sababaraha menit. Upami anjeun gaduh jarum anu saé, pastina anjeun bakal gaduh ideu anu sanés pikeun ngahususkeun cocooan khusus ieu.

Ngaraos mobile crib

Kalayan pigura sareng warna anu dirasakeun, anjeun tiasa ngadamel ponsel anu saderhana pisan dina sababaraha menit. Motong kana bentuk anu anjeun paling resep, pastikeun teu aya potongan leupas tina benang. Potong bentukna dina hiji potonganIeu bakal mastikeun yén potongan leutik henteu tiasa dipisahkeun sareng digolongkeun kana imbit. Naon waé anu tiasa ditinggali ku orok tiasa bahaya. Anjeun teu kedah ngalebetkeun seueur hal, bentuk geometri saderhana cekap.

Mobile pikeun imbit sareng gajah

Tungtungna anjeun ngagaduhan ide anu saé ieu ogé didamel kalayan potongan lawon anu dirasakeun sareng alit. Dina hal ieu gajah parantos didamel, tapi anjeun tiasa ngalakukeun jinis sato sanés sapertos penyu, Janten aranjeunna langkung gampang pikeun budak ngahontal. Pikeun nyieun panon gajah, entong nganggo potongan plastik, ngaput sababaraha jahitan nganggo benang hideung bakal hadé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.