Kumaha cara ngadamel kacang sele séhat pikeun murangkalih

Kacang jelly séhat

Anéhna, di imah anjeun tiasa nyiapkeun kacang sél séhat pikeun murangkalih ku cara anu saderhana pisan. Ngubaran sakedik ieu anu dipikacinta ku sadayana barudak henteu kedah janten bom gula sareng zat anu henteu séhat, sapertos anu biasana dipasar. Barudak tiasa ngagaduhan permén karét ti waktos ka waktos, bari tetep séhat sareng nikmat.

Di sisi anu sanésna, unggal-unggal urang tepang deui sareng barudak teu sabar kadaharan sareng zat anu tangtu, sapertos laktosa, nyaéta hadir dina manisan industri seueur. Hal anu tiasa anjeun hindarkeun upami anjeun nyiapkeun permén karét di bumi. Entong sono resep ieu pikeun permén karét anu séhat, anu ogé vegan sareng cocog pikeun sadayana.

Bahan-bahan anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun gummies anu séhat

Bahan utama pikeun nyiapkeun gummies ieu nyaéta buahAnjeun tiasa milih anu paling anjeun resep atanapi nyiapkeun sababaraha rasa dina waktos anu sasarengan. Resep na saderhana pisan sareng seueur rupa-rupa buah, warna-warni sumber kacang jelly na bakal aya.

Puree buah

Ieu mangrupikeun bahan anu diperyogikeun:

  • 100 gr buah puree, anu paling sering dianggo nyaéta strawberry, jeruk sareng jeruk nipis. Tapi anjeun ogé tiasa nganggo buah-buahan anu sanés sareng ngadamel kacang jelly anu langkung asli, sapertos kiwi, cau atanapi pelem, contona.
  • Satengah gelas jeruk nipis
  • 2 amplop tina gelatin bubuk, dina rasa nétral
  • Sababaraha pangamis, madu, sirop agave, gula beureum, stevia (sakitar dua dugi ka tilu sendok)

Anjeun ogé peryogi kapang pikeun permén karét anjeun, penting pikeun didamel tina silikon supados tiasa dihapus tanpa masalah. Anjeun tiasa nganggo kapang kanggo és, kanggo coklat atanapi ku bentuk anu anjeun paling resep, salami éta silikon sareng ukuran leutikna bakal sampurna.

Persiapan:

  • Mimiti urang kedah nyiapkeun buah, ngumbah sareng mesék sadaya buah anu saé dipilih. Rendang sareng tempat dina gelas adun, hancur sadayana buahna ogé.
  • Kami nempatkeun puri anu dicandak dina panci sareng nambihan pangamis dipilih, dina panas anu alit sareng tanpa lirén ngagaur supados henteu nempel.
  • Tambahkeun gelatin nétral sareng teraskeun aduk dugi ka puri mimiti langkung konsistén.
  • Cabut tina panas teras tambahkeun jeruk nipis, urang aduk oge.
  • Kami nempatkeun campuran dina kapang anu dipilih sareng ngantepkeun tiis sateuacan nempatkeun kana kulkas.
  • Saatos sakitar 8 jam anjeun tiasa leupaskeun kacang jelly sareng anu paling penting, terasrasakeun aranjeunna!

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.