Kumaha cara ngadamel kaulinan labirin pikeun murangkalih

Budak hareupeun labirin

Kaulinan labirin mangrupikeun salah sahiji cocooan kolot sareng tradisional anu resep resep ka barudak anu langkung sepuh. Henteu aya anu langkung ngahibur tibatan nuturkeun jalur labirin, sok sareng maksad milarian jalan kaluarna. Salaku tambahan, jenis cocooan ieu sampurna pikeun ngembangkeun katerampilan anu penting pisan pikeun barudak, sapertos katerampilan motorik atanapi konsentrasi, sareng seueur anu sanés.

Ngadamel labirin sederhana pisan, kumargi anjeun ngan ukur butuh kertas sareng patlot dimana ngagambar jalur kusut pikeun musna. Tapi upami anjeun hoyong cocooan anu teras-terasan sareng anu janten salah sahiji karesep barudak anjeun, jadikan diri anjeun di bumi a Kaulinan labirin DIY. Ieu mangrupikeun kagiatan anu sampurna pikeun barudak, sabab éta saderhana sareng paling penting pisan, pikaresepeun pisan.

Mangpaat tina kaulinan labirin

Jenis kaulinan ieu nyaéta sampurna pikeun barudak ti 6 taun, Kusabab éta penting yén si alit ngagaduhan sababaraha katerampilan pikeun tiasa mikaresep gimna. Salaku tambahan, dina umur ieu aranjeunna parantos tiasa ngartos aturan kaulinan, tujuan kaulinan sareng fungsi unsur-unsur anu ngawangun kaulinan éta nyalira. Pikeun ningkatkeun sadaya kamampuanna, anjeun tiasa mimitian ku labirin anu langkung saderhana.

Nalika budak meunang latihan, anjeun tiasa angkat ningkatkeun tingkat kasusah sareng si alit bakal ngaraos langkung seueur tina cocooan khusus pisan ieu. Salaku tambahan, cocooan homemade sok ngagaduhan pesona khusus, link ieu kami ngantunkeun anjeun langkung seueur ideu ngeunaan cocooan homemade.

Tapi labirin ieu sanés ngan ukur unsur gim, salian ti ngahibur si alit, daérah anu penting pisan pangwangunanna bakal digarap. Sababaraha manpaat maén kalayan labirin nyaéta:

  • Éta hasil konsentrasi
  • Potencia anu tetep sareng usaha
  • Urang ngalatih pikiran pikeun ningkatkeun kapinteran
  • Aranjeunna damel di motor rupa

Kumaha cara ngadamel kaulinan labirin ku sababaraha bahan

Anjeun tiasa ngadamel kaulinan labirin sareng bahan anu parantos anjeun gaduh di bumi sareng teu aya gunana, janten anjeun ogé ngadorong daur ulang. Kalayan kotak karton sareng sababaraha pasokan karajinan, anjeun tiasa nyiptakeun cocooan anu mantep sareng awét pisan.

Labirin marmer

Maze DIY pikeun marmer

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, labirin ieu pikeun marmer gampang pisan dilakukeun sareng anjeun tiasa ngandelkeun bantosan barudak anjeun. Anjeun ngan ukur peryogi kotak karton anu handapna handap, atanapi upami jangkung pisan anjeun tiasa motong kana ukuran anu dipikahoyong. Saatos, anjeun kedah motong sababaraha potongan kardus pikeun nyiptakeun koridor labirin. Ukur permukaan kalayan penguasa pikeun motong potongan anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun sakabeh dasar.

Sakali anjeun parantos siap ieu, anjeun kedah lem sadayana potongan kana karton, nyiptakeun jalur maze. Kusabab éta kaulinan pikeun marmer, anjeun ogé kedah nyieun sababaraha liang ukuran anu pas pikeun kelereng. Béréskeun cocooan ku cara némpélkeun potongan nganggo gun lem panas, ati-ati sabab anjeun tiasa ngabakar diri.

Pikeun béréskeun, tempatkeun kotak anu langkung ageung tibatan dasarna supados guli henteu murag kana liang. Anjeun tiasa ogé cet kaulinan pikeun ngajantenkeun langkung saé sareng narik ati.

Kaulinan labirin DIY

Maze barudak DIY

Ieu ideu saderhana sanés sareng narik ati pikeun ngadamel kaulinan labirin. Dina hal ieu, permukaan parantos didamel dina dasar bunderan, tapi upami anjeun henteu gaduhna, anjeun masih tiasa ngalaksanakeunana ku kotak persegi panjang atanapi kotak. Anjeun peryogi peryogi bagian handapna supados balna murag sareng henteu leungit.

Dina hal ieu, témbok koridor labirin parantos didamel nganggo karét eva dina dua warna. Ieu mangrupikeun bahan anu gampang dianggo, gampang diturutan sareng hiasan, janten sampurna pikeun jenis proyék ieu. Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana pikeun ngadamel langkung hiasan tina labirin sareng ngajantenkeun langkung pikaresepeun sareng istimewa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.