Kumaha cara ngadamel tangkal natal anu karaos

Budak lalaki maén sareng tangkal natal anu karaos

Natal parantos dugi ka jalan-jalan di seueur kota sareng salami dinten-dinten ieu, éta ogé bakal ngahontal jutaan imah. The Hiasan Natal nutupan bumi ku aroma anu istimewa, kalayan raos budak leutik sareng manisan ngawangun almond anu teu tiasa teu dihaja ngajak seuri. Utamana lamun aya barudak di imah, Natal di bumi janten istiméwa, nempatkeun hiasan ku sababaraha lagu Natal tradisional di tukang mangrupikeun salah sahiji momen anu paling saé tina tanggal ieu.

Tapi dina sababaraha waktos, nempatkeun tangkal Natal atanapi portal tradisional Betlehem, éta tiasa janten tantangan. Barudak biasana hoyong noél sagala rupa, sareng maén ku hal-hal anu pikasieuneun sapertos kitu. Sareng panginten pikeun anjeun, seueur hiasan éta khusus sareng anjeun henteu hoyong barudak tiasa ngarobos. Kusabab kitu, éta langkung pikaresepeun sareng cocog pikeun barudak nyiptakeun sababaraha hiasan Natal anu geulis di bumi.

Ngadamel hiasan Natal anu ramah pikeun budak

Sajaba ti nyéépkeun soré anu pikaresepeun ngadamel karajinan sareng murangkalih anjeun, anjeun bakal tiasa nyiptakeun hiasan anu pas anu béda sahingga anu alit tiasa maénkeun aman. Hiasan imah anjeun bakal unik sareng istimewa sareng saha anu terang, éta tiasa janten tradisi Natal anu anjeun balikeun unggal taun.

Hiasan Natal seueur robih pisan ti hiji imah ka imah anu sanés, sababaraha kulawarga resep ngahias unggal juru ku lampu sareng hiasan anu sanés. Kulawarga anu sanésna, di sisi anu sanésna, mutuskeun hiasan anu langkung saderhana, éta sadayana gumantung kana selera masing-masing sareng rohangan anu sayogi. Tapi naon Éta moal tiasa leungit dina hiasan Natal, éta mangrupikeun tangkal Natal tradisional.

Dinten ieu kuring masihan anjeun ide anu hadé pikeun nyiptakeun tangkal Natal anu sampurna pikeun anu leutik. Di sagigireun gaduh hiasan Natal anu saé, barudak bakal tiasa maén sareng tangkal cemara sapanjang musim Natal. Maka ornaménna bakal janten gim énggal sareng sanés hiasan anu saderhana. Tangkal cemara anu dirasakeun ieu tiasa didamel dina hiji siang sareng nganggo sakedik bahan, tong kantun undak-usukna.

Kumaha cara ngadamel tangkal natal anu karaos

Tangkal Natal DIY

Bahanna diperyogikeun pikeun ngadamel tangkal ieu nyaéta:

  • Kardus atanapi karton
  • Lawon dirasa héjo pinus, sajaba ti warna séjén pikeun nyieun ornamén
  • Velcro perekat dua sisi
  • Lem bodas atanapi silikon panas
  • gunting
  • Jarum sareng benang
  • Serat katun ngeusian

Hiasan pikeun tangkal tiasa didamel ku dua cara, boh dina karaos sakumaha anu bade dijelaskeun di handap atanapi ku cara anu langkung saderhana. Daripada nganggo kaén dirasa, anjeun tiasa ngadamel ornamén nganggo karét EVA ku cara anu saderhana pisan. Anjeun kedah motong sareng némpelkeun warna gumantung kana hiasan anu anjeun badé janten, anjeun ogé tiasa nganggo spidol atanapi stiker warna. Anjeun ngan ukur kedah nempatkeun sapotong velcro dua sisi dina unggal hiasan, meh tiasa dipasang sareng dicabut tina tangkal.

Léngkah-léngkah tina tangkal natal anu dirasana ieu

Kumaha cara ngagambar tangkal Natal

  • Nu kahiji nyaéta nyandak sababaraha ukuran, tangkal na kedah janten ukuran anu cocog pikeun murangkalih anjeun atanapi henteu tiasa maén ogé kalayan éta.
  • Teras, cirian ukuran jangkungna anu dicandak dina karton atanapi karton anu anjeun badé anggo. Sareng ti dinya, gambar tangkal nuturkeun léngkahna anu ditandaan dina gambar. Motong kardus sareng pake pikeun nandaan lawon anu héjo.
  • Sakali anjeun neukteuk siluét tangkal dina lawon, lem kana kartona sareng lem bodas atanapi silikon panas.
  • Nalika lem garing sadayana, anjeun bakal siap tangkal na tempatna dina témbok dimana sapanjang jaman Natal bakal aya. Anjeun kedah ngamankeunana ogé supados teu aya résiko tumiba.
  • Ayeuna anjeun ngan kedah ngadamel sababaraha ornamén supaya barudak tiasa maén.

DIY ngaraos hiasan

Ngarasa Hiasan Natal

Hiasan anu dirasa saderhana dilakukeun sanaos sakedik langkung damel, anjeun ngan ukur kedah milih anu anjeun badé ngadamel, bal, bintang runcing, bonbon, reindeer, salju jsb. Potong dua kali lawon pikeun tiap sosok, teras ngaput ku sababaraha jahitan saderhana sareng eusian serat kapas. Ngahias unggal ornamén ku naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi kade ulah ngagunakeun potongan leutik anu tiasa dipencét salaku tombol.

Jenis barang ieu bahaya pikeun barudak ngora. Pikeun bérés, anjeun kedahna waé iteuk sapotong velcro perekat dua sisi, dina tonggong unggal hiasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.