Kumaha carana ngajar murangkalih kuring jogét

Kumaha carana ngajar murangkalih kuring jogét

Nari mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyéépkeun waktos sareng murangkalih di bumi, aranjeunna ngagentos setrés, nempatkeun diri dina wanda anu langkung saé, Aranjeunna diajar nganyatakeun diri ku awakna, aranjeunna leungit éra sareng aranjeunna ngalakukeun salah sahiji latihan anu paling disarankeun pikeun murangkalih. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aranjeunna sadayana aya manpaatna, Darso Dina salah sahiji gaya na, disarankeun pikeun jalma sagala umur.

Henteu diperyogikeun pikeun murangkalih nunjukkeun keterampilan anu hadé salaku penari anu bakal datang, bahkan henteu kedah anjeun janten penari anu ahli. Pikeun ngajar murangkalih anjeun nari, anjeun ngan ukur kedah hoyong senang, milih musik karesep anjeun sareng nyiapkeun rohangan anu saé dimana anjeun tiasa ngalih sacara bébas. Upami anjeun tiasa ogé tempatkeun sababaraha kaca spion dimana barudak ningali gerakanana sorangan, langkung saé.

Kumaha cara ngajar murangkalih nari

Nyaho kumaha nari atanapi gaduh rasa wirahma henteu penting, tapi teu aya mamang yén jalma anu tiasa jogét kana wirahma musik naon waé tanpa ngarasa éra atanapi éra, pikaresepeun pikeun anu henteu ngagaduhan kakuatan éta. Kusabab basa awak kakuatan, gaduh kabébasan nari nalika anjeun hoyong, henteu masalah naha janten langkung saé atanapi goréngMangrupikeun kakuatan, kabébasan nyalira.

Sadaya murangkalih henteu ngagaduhan kamampuan anu sami sareng henteu aya kajadian, éta mangrupikeun kaéndahan anu ngabédakeun antara jalma. Nanging, sadaya murangkalih tiasa diajar gerak, pikeun ngabébaskeun awak anjeun ngalangkungan jogét sareng sambungkeun émosina batin anjeun kana sora musik. Mangpaat menari seueur, kreativitas dikembangkeun, harga diri, kaayaan fisik, koordinasi atanapi kaséhatan beuki kuat, diantarana waé.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, menari sareng ngajarkeun murangkalih anjeun sanés ngan ukur nguntungkeun pikeun kamekaranana. Jogét sareng kulawarga bakal ngabantosan anjeun nyambung dina tingkat hiji sesah ngahontal sareng kagiatan anu sanés. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngajar murangkalih menari? Catet tip ieu.

Sok sareng musik latar

Ajar putra abdi jogét

Puterkeun musik di bumi sabisana, bari tuang salaku kulawarga, nalika ngerjakeun tugas padamelan atanapi nalika nyéépkeun waktos maén sareng murangkalih. Pilih pilihan anu pas dina unggal kaayaan, supados musikna henteu janten gangguan. Nalika barudak biasa ngiringan musik di bumi, aranjeunna diajar ngabedakeun wirahma anu béda, anu ngabantosan aranjeunna nalika diajar menari.

Otot ketat?

Ulin jeung barudak pikeun mindahkeun awak, mantengkeun panangan, suku, ramo sareng toes atanapi sirah. Ku cara kieu, nalika kuring mimiti jogét aranjeunna bakal perhatoskeun ototna langkung leupas sareng dibébaskeun tina kaku anu éta anu ngahasilkeun kurangna gerak. Anggo kaca spion pikeun silih tingali, pikeun ngararasakeun gerakan awak anjeun sareng mendakan sadaya anu tiasa anjeun laksanakeun nalika anjeun ngosongkeun pikiran.

Kalah éra

Seueur murangkalih ngaraos isin ku awakna nyalira, anu nyegah aranjeunna jogét bebas. Salah sahiji cara pikeun ngaleungitkeun rasa éra dina nyanghareupan naon anu panginten ku batur nyaéta ngalibetkeun sakumna kulawarga dina kagiatan. Upami sadayana jogét, moal aya anu nonton teuing naon anu dilakukeun ku batur. Di sisi anu sanésna, jogét babarengan salaku kulawarga sareng diajar tipena béda tari, éta cara anu saé pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas.

Anggo video sareng tutorial

Diajar jogét

Dina Internét anjeun tiasa mendakan tutorial anu pas pikeun sadaya tingkatan, ti tipena béda musik pikeun sagala rasa. Pilih wirahma anu dipikaresep ku saréréa, anu anjeun tiasa gampang ditiru. Nalika barudak diajar ngalaksanakeun gerakan, aranjeunna bakal ngaraos langkung langkung bébas sareng senang ku jogét. Moal lami deui aranjeunna bakal aya anu naroskeun anjeun jogét di bumi.

Candak tekanan, émut yén nari pikeun pelesir pikaresepeun, ngabebaskeun, sareng cara anu saé pikeun mikaresep sababaraha senang sareng kaulinan. Upami murangkalih anjeun nunjukkeun kado anu nyata pikeun jogét atanapi mendakan aranjeunna hoyong diajar ku cara anu langkung propésional, milari kelas pantes pikeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.