Kumaha carana senang di imah jeung barudak

Wilujeng sumping di imah

Pikeun seneng-seneng di bumi sareng murangkalih, anjeun ngan ukur kedah nyandak imajinasi sakedik, sabab anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan anu henteu terbatas. Sanajan kaluar téh perlu pikeun barudak, sabab maranéhanana kudu sosialisasi jeung diajar ulin jeung sasama maranéhanana Dina lingkungan anu rupa-rupa, diajar maén di bumi penting pisan. Kahiji, sabab teu bisa salawasna jadi di jalan, aya kaayaan anu dina waktu nu tangtu nyegah eta.

Pandemik anu parantos ngaganggu dunya salami dua taun mangrupikeun bukti anu saé ieu sareng murangkalih mangrupikeun anu paling cocog pikeun kaayaan ieu. Tapi saluareun masalah kaséhatan, unggal dinten tiasa aya masalah anu merlukeun méakkeun waktu di imah. Dina poé hujan, salila vacations, nalika aranjeunna gering, komo nu lolobana waktu anjeun kudu maén di imah, sabab najan aranjeunna resep janten di jalan, anjeun teu bisa méakkeun poé di luar.

Naon anu kudu dipigawé pikeun senang di imah jeung barudak

Perkara teu sabaraha Toys barudak boga, aya salawasna datang hiji waktu aranjeunna sigana teu boga nanaon pikeun ngahibur diri. Kusabab sagalana janten repetitive nalika éta abused lajeng éta waktuna dip kana kagiatan béda pikeun mibanda senang jeung di imah jeung barudak. Catet ideu ieu anu anjeun tiasa ngatur soré-soro kulawarga anu saé tanpa ninggalkeun bumi.

Kue masak

Baking téh senang, éta gampang pikeun nyiapkeun, serbaguna sarta hasilna salawasna appetizing. Barudak resep asup ka dapur sareng nanganan tuangeun. Naon deui, tingali kumaha ieu robah jadi hal sagemblengna béda Ieu téh mangrupa pangalaman paling enriching pikeun aranjeunna. Pilihanna ogé sajajalan sareng anjeun tiasa nyiapkeun manisan sareng muih anu béda unggal dinten. Coba ieu Resep kueh mug yén kids bakal cinta. Kusabab éta sadayana ngeunaan ngadamel muih individu ngan ukur nganggo gelombang mikro.

Jieun perhiasan artisan

Pikeun panggunaan pribadi atanapi masihan kado, ngadamel perhiasan buatan bumi mangrupikeun kagiatan anu saé pikeun ngahibur di bumi sareng murangkalih. Naon deui anjeun tiasa nganggo seueur bahan, salaku modeling némpelkeun pikeun leuwih kolot, manik warna komo kadaharan pikeun leuwih saeutik di imah. Aranjeunna bakal mendakan kagiatan anu saé pisan anu bakal ngajarkeun aranjeunna yén hal anu paling berharga nyaéta anu didamel ku leungeun.

Nulis carita

Teu aya deui cara anu hadé pikeun ngadorong barudak maca tibatan ngajarkeun dunya sastra ti mimiti. Maksudna, nyieun carita ti scratch. Barudak boga imajinasi overflowing jeung maranéhna nyieun carita unggal moment. Naha henteu nganggo carita ieu pikeun nyerat carita anjeun nyalira? Dina kaca ieu anjeun bakal manggihan sababaraha tips kalawan nu bisa mantuan barudak anjeun dina tugas enriching ieu.

Ngalakukeun percobaan sains

Teu kungsi awal teuing pikeun ngajarkeun barudak sababaraha pamanggih sains dasar. Kusabab éta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun diajar kumaha seueur panemuan ilmiah anu ngarobih kahirupan. Barudak tiasa ngalakukeun sagala jinis ékspérimén di bumi basajan anu bakal nguji imajinasi anjeun. Aranjeunna bakal gaduh waktos anu saé sareng diajar pelajaran anu saé anu pasti bakal naroskeun patarosan anu tiasa ngarobih kahirupan.

Ieu ngan ukur sababaraha ide pikeun senang-senang di bumi sareng murangkalih, tapi aya seueur pilihan sanés. Ngadamel festival tarian daérah kalayan kostum anu khas, kabéh dijieun ku hal anu geus di imah. Pesta kostum anu kalebet parade sareng panghargaan pikeun anu paling asli. Hiji acara radio nimukeun sarta dirancang ti scratch ku sakabeh kulawarga.

Nelepon pidéo ka kulawarga sareng réréncangan nu geus lila urang teu nempo. Pamustunganana, anu paling penting nyaéta milarian kagiatan anu ngahibur barudak bari diajar sareng senang-senang. Sareng, salami éta sareng anjeun, ngaraosan waktos kulawarga anu berkualitas, éta bakal janten waktos anu saé sareng pinuh ku kabagjaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)