Kumaha carana maén kalawan 18 bulan heubeul

Kumaha carana maén kalawan 18 bulan heubeul

18 bulan anak nyaéta a tahap pisan évolusionér jeung kalawan loba énergi. Kami parantos terang yén unggal bulan orok ningkatkeun sareng nyampurnakeun gerakanna, tapi dina umur ieu penting pisan kamajuan ngaliwatan kaulinan. Éta sababna urang badé diajar maén sareng budak umur 18 bulan.

Dina umur ieu praktis sadaya barudak bisa leumpang jeung panasaran na ngeunaan sagalana naon sabudeureun anjeun bisa jadi taya wates. Anjeun teu boga preferensi set pikeun jenis kaulinan acan, tapi urang bisa balik nguji jeung takterhingga varian ambéh maranéhanana jadi kaulinan favorit anjeun.

Kumaha carana maén kalawan 18 bulan heubeul

Cara na ngajajah sagalana sabudeureun anjeunna anjeunna leres kalayan panasaran hébat na. Anjeun kudu ngamangpaatkeun fase ieu sabab sok hayang boga leungeun maranéhna pinuh. Aranjeunna bakal hoyong nyabak sagalana, narik, nyorong, pencét tombol, manggihan tékstur, nyieun noises kalawan objék komo cet ramo jeung kapang.

Replays dianggo hébat Jeung maranéhna pisan atikan. Pasti anjeunna henteu bosen ngalakukeun latihan deui-deui, sapertos naroskeun anjeun ngulang tindakan atanapi anjeun nyanyi ka anjeunna repetitively lagu nu sarua Konsep kawas "asup jeung kaluar" Aranjeunna sampurna dina umur maranéhanana. Urang ogé bisa ngajar eusian jeung kosong, ngagunakeun kotak kaulinan atawa mindahkeun cairan atawa bahan tina hiji objék ka nu sejen.

Kumaha carana maén kalawan 18 bulan heubeul

Kaulinan maén di imah

  • Wanci mandi Éta idéal pikeun kaulinan, éta senang jeung maranéhna ogé bersantai. Ti umur ngora pisan, kamar mandi pasti salah sahiji jam favorit maranéhanana sarta éta sampurna pikeun aranjeunna maén cai. Aya rupa-rupa cocooan cai pikeun murangkalih pikeun senang-senang. Tapi upami anjeun henteu hoyong ngaluarkeun artos anjeun tiasa nganggo kaléng kosong masker rambut atanapi sampo supados tiasa maén. mindahkeun cai, eusian jeung kosongkeun.
  • kaulinan warna, potongan pikeun ngaluyukeun, mindahkeun sarta tumpukan. Aya cocooan anu dipaké pikeun nyocogkeun potongan-potongan, anu sanésna nganggo bentuk supados tiasa tumpukan hiji sapotong dina luhureun anu sanés atanapi pas kana liang anu tangtu. Kolot bisa diuk bari jeung ulin jeung budak leutik, ambéh maranéhanana diajar nada warna jeung wangun.

Kumaha carana maén kalawan 18 bulan heubeul

  • Alat musikna. Musik anu dipikaresep ku sakabeh umur jeung barudak boga alat musik nurutkeun umur maranéhanana dina jangkauan ambéh maranéhanana bisa ngamimitian nyieun sora. Aya piano musik, xylophones kai jeung drum leutik pikeun maranéhna ngalakukeun trik maranéhanana.
  • kaulinan tiruan. Dina umur ieu aranjeunna mimiti merhatikeun sagala hal di sabudeureun aranjeunna sarta resep niru naon sesepuh maranéhna ngalakukeun. The kaulinan dapur idéal sareng sababaraha alat konstruksi sareng DIY ogé idéal. Kolot tiasa ulin sareng aranjeunna sakedap supados aranjeunna mimiti ngagaduhan kaahlian éta.
  • Paké ramo pikeun ngalukis. Éta bakal janten salah sahiji kaulinan karesepna sareng aranjeunna bakal resep. Éta tiasa nyabak tékstur nganggo cét akrilik sareng ngadamel gambar sareng corat-coret. Maranéhna masih teu boga kaparigelan motorik alus pikeun nyokot cét jeung ngamimitian ngalukis, tapi aya krayon jeung spidol anu wangunna kandel sangkan bisa gampang nangkepana.
  • Inohong jeung mobil. Sasatoan bakal janten subjek karesepna, aranjeunna tiasa maén sareng sato leutik diadaptasi kana umurna sareng diajar kumaha mobil sareng sababaraha traktor mimiti ngagulung.

Kumaha carana maén kalawan 18 bulan heubeul

Kaulinan psikomotor kasar

Urang moal bisa poho kumaha pentingna kaahlian motor kotor. Kalayan latihan dumasar-game ieu aranjeunna meunang kasaimbangan, dexterity sarta agility. Halangan anu tiasa dipendakan di bumi bakal janten tangga, méja, korsi atanapi perabot anu sanés, kalayan pangawasan sawawa anu saé sareng ngajarkeun aranjeunna kumaha kasalametanana.

Kaulinan anu aranjeunna tiasa diajar nyaéta nuju ka luar mana bisa lumpat jeung nanjak. Sareng maén sareng murangkalih sareng réréncangan sanés pikeun ningkatkeun kamampuan sosial sareng kognitif na. Di imah kolotna bisa maénkeun musik tur tari sareng maranehna, éta bakal jadi moment fun sejen tur loba seuri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)