Kumaha carana masak hidangan usum panas pikeun barudak

Summer masak pikeun kids

Nyiapkeun tuangeun usum panas pikeun murangkalih sareng leres-leres pertama kalina langkung gampang tibatan sigana. Naha barudak téh picky eaters atanapi henteu, kalawan gagasan ieu kasuksésan bakal dijamin. Masak dina usum panas téh gampang, sanajan teu salawasna gampang pikeun meunangkeun hidangan anu ditawarkeun ka barudak katuhu.

Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun ngalibetkeun aranjeunna di dapur ambéh maranéhanana manggihan yén dahareun téh senang. Anjeun malah tiasa ngamangpaatkeun liburan usum panas pikeun masihan sakedik pelajaran masak ka budak leutik. 'Cukang lantaran éta henteu kantos awal teuing pikeun ngamimitian jeung nyaho kumaha carana masak mangrupakeun dasar pikeun kematangan barudak. Perhatikeun resep-resep ieu sareng terangkeun naon tuangeun usum panas kanggo murangkalih.

hidangan usum panas pikeun kids

Dina usum panas anjeun biasana kurang napsu, sabab panas ngajadikeun nyerna langkung beurat sareng anjeun henteu resep tuang. Tapi nyandak gizi anu dipikabutuh sami pentingna dina usum panas sareng dina usum tiis. Anu anjeun kedah laksanakeun supados murangkalih tuang saé nyaéta ngarobih cara anjeun masak, ngawanohkeun sababaraha pangan béda ambéh maranéhanana dahar sagalana tanpa nempatkeun loba teuing hits.

Karbohidrat penting pisan, sabab sumber énergi sareng murangkalih peryogi éta pikeun ngaraosan usum panas sanaos hawa anu luhur. Ku sabab kitu, salad anu kalebet sumber karbohidrat mangrupikeun pilihan anu saé pikeun usum panas. Kalayan dasar pasta wholemeal, sangu, quinoa, kentang atanapi legum, anjeun tiasa nyiptakeun jumlah anu henteu terbatas. refreshing jeung gizi-dipak resep pikeun kids.

Pikeun aranjeunna tuang protéin anjeun ngan ukur kedah ngarobih tuangeun sakedik supados langkung pikaresepeun. Salaku conto, budak naon anu nolak hamburger anu enak? Abdi nyarios sakedik pisan. Tapi hamburger henteu hartosna kadaharan gancang pinuh lemak jenuh. Ieu ngandung harti yén anjeun boga di leungeun anjeun cara idéal pikeun barudak dahar lauk jeung daging jeung boro masalah nanaon. Anjeun tiasa ngadamel burger sareng hake sareng salmon, sareng brokoli sareng hayam, sareng lentil sareng legum sanésna, pilihanna henteu terbatas.

Desserts jeung snacks

Barudak resep masak, éta mangrupikeun cara anu ngahibur pikeun ngalakukeun hal-hal pikeun déwasa tapi tanpa perasaan yén éta mangrupikeun kawajiban. Lamun ogé ngeunaan masak dessert jeung hal amis, malah leuwih resep sabab engke bakal ngarasakeun kreasina. Anjeun tiasa ngadamel manisan usum panas anu séhat sapertos oatmeal sareng pancake cau, Bacon gurih sareng muffin supa atanapi salad buah usum panas. Aranjeunna pasti resep ngadamel jajanan sareng anjeun upami aranjeunna gaduh alat masak anu pikaresepeun.

Piknik kulawarga

Ucapkeun wilujeung usum panas salaku kulawarga

Usum panas mangrupikeun waktos kanggo nyéépkeun waktos di luar sareng réréncangan sareng kulawarga, pikeun mendakan tempat-tempat énggal sareng nyiptakeun kenangan anu saé pikeun harta salami usum tiis. The celebrations pangalusna diatur sabudeureun hidangan a, Janten teu aya deui jalan anu langkung saé pikeun nyiptakeun dinten usum panas khusus tibatan ngatur piknik kulawarga. Ku cara ieu anjeun ogé bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nyiapkeun tuangeun usum panas anu bakal dipikacinta ku murangkalih.

Omelettes kentang, fillet breaded nu bisa didahar tiis, kentang atawa salads sayur, rupa-rupa sandwiches atawa skewers sosis, ngan sababaraha gagasan. Ajak barudak nyieun menu pikeun nyocogkeun dulur ku kituna anjeun bisa ngarasakeun fun dinten piknik di kulawarga. Pasti aranjeunna gaduh waktos anu saé anu aranjeunna naroskeun anjeun ngulang sareng anu pangsaéna, maranéhanana baris dahar kalawan pelesir, tanpa complaining jeung dahar dina cara bergizi jeung séhat.

Ngamangpaatkeun pangan musiman pikeun nyieun masakan cageur, pinuh ku gizi jeung rasa dina harga leuwih affordable. Ku cara kieu, murangkalih bakal tiasa nyobian tuangeun anu béda dina unggal usum sareng aranjeunna moal bosen ku tuangeun éta. Dina rupa-rupa nyaéta rasa jeung barudak mikaresep dahar hal béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.