Kumaha nyoco orok dina botol

Kumaha nyoco orok dina botol

Nalika orok aya di dieu, kami jelas yén nyoco mangrupikeun hal anu paling penting. Simkuring hoyong ningali anjeunna kuat sarta kami salawasna salempang ngeunaan leuwih. Tapi dinten ieu kami bakal masihan anjeun tips pangalusna pikeun botol susu orok. Utamana lamun anjeun mimiti timers, Anjeun kudu nyokot runtuyan léngkah kana tinimbangan.

Kusabab éta kalayan latihan sareng insting sakedik, sadayana bakal lancar. Sanaos éta mangrupikeun hal anu penting sareng ogé alami, sakapeung éta henteu saderhana sapertos anu urang bayangkeun. Janten, naha anjeun masihan botol wungkul atanapi upami anjeun ngagabungkeun sareng payudara, Anjeun kudu nyaho sagalana nu kieu.

Kumaha carana nyiapkeun masihan botol

Sanajan aranjeunna konsep pisan dasar, teu menyakiti nginget aranjeunna. Anu mimiti, éta pangalusna nu milih hiji tempat sepi pikeun masihan botol jeung nu panangan diri kalayan kasabaran sabab bener yén sababaraha babies rada gluttonous tapi batur butuh leuwih lila. Nalika nyiapkeun botol, suhu ieu moal ngaleuwihan 37 derajat. Éta bakal sakitar 32 atanapi 35 derajat paling luhur. Émut pikeun salawasna ngocok éta sateuacanna sareng nempatkeun sababaraha tetes dina pigeulang, sabab suhu urang bakal sakitar 36 derajat, urang bakal terang upami éta cocog pikeun budak leutik. Ayeuna urang ngan kudu diuk turun, nyandak orok dina leungeun kami sarta lamun resep, nempatkeun hiji bantal handapeun panangan nu mawa botol bisi butuh waktu lila.

Kumaha carana nyiapkeun masihan botol

Léngkah-léngkah susukan orok

  • Sirah anak urang kudu beristirahat dina panangan urang, Tapi urang teu kudu nurunkeun eta teuing, hartina sok saeutik leuwih luhur ti burih Anjeun pikeun nyegah masalah nyerna.
  • Anjeunna nyobian mawa nipple kana sungut, gently noel biwir na ambéh manéhna nanyakeun keur dirina. Anjeun kedah salawasna milih botol numutkeun kabutuhan budak leutik anjeun, tapi upami anjeun gaduh pilihan, cobian gaduh éta klep anti colic nu mana dina nipple sarua.
  • Nalika anjeunna ampir satengah tuang, ngadamel anjeunna burp tur anjeun bakal bisa ngarobah éta samping sahingga Ngahindarkeun nu salawasna meunang dipaké pikeun eta.
  • Lamun orok geus rejects botol, balikkeun sirah na ka gigir, éta waktuna nepi ka rengse.
  • Teu perlu disebutkeun, sanggeus anjeun rengse, urang bakal sendawa anjeun sakali deui, nepuk-nepuk tonggong anjeun enteng.
  • Upami aya anu nyésa, urang kedah buang.

Léngkah pikeun nyoco botol

Kumaha carana masihan orok botol pikeun nyegah gas

Pasti anjeun perhatikeun yén dina léngkah-léngkah saacanna, urang leungit hiji anu cukup penting. Janten urang hoyong masihan pentingna sareng nyarioskeunana nyalira. Sabab salah sahiji masalah nu paling sering ti budak leutik nyaeta aranjeunna gaduh gas. Kumaha urang tiasa ngalakukeun pikeun nyingkahan gas ieu nalika masihan botol? Nya, coba pikeun mastikeun yén aya susu dina nipple, nyegah hawa asup sareng akibatna ngabentuk gas. Jang ngalampahkeun ieu, botol kudu tilted, salian ti éta, anjeun bisa nyabut eta ti jaman ka jaman pikeun ngocok eta gently. Éta sababna waktos tuang kedah janten waktos santai. Sabab lamun keur hariwang atawa ceurik, hawa pasti asup ngabalukarkeun gas-gas nu teu nyaman. Janten, urang kedah ngajamin aranjeunna, ngobrol sareng aranjeunna sareng masihan aranjeunna sadayana pampering anu mungkin. Ti dinya jeung sanggeus nyokot eta, urang kudu tetep nangtung bari, pikeun ngaleutikan masalah ieu.

Pasti nerapkeun runtuyan ieu tips atawa léngkah jeung nuturkeun naluri bapa atawa maternal anjeun, anjeun bakal bisa bet dina diet leuwih alus sarta ogé, méré botol ka orok dina cara sampurna jadi éta momen sambungan jeung Ngahindarkeun. sagala ngarareunah keur saeutik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)