Kumaha carana miceun pacifier ti anak tanpa trauma

Nyoplokkeun pacifier ti anak tanpa trauma

Naha anjeun badé nyabut pacifier tina murangkalih tanpa trauma? Nalika éta waktosna, urang terang yén urang henteu terang kumaha ngalakukeunana. Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji asesoris anu dipikahoyong ku budak leutik urang, kumargi aranjeunna santai sareng éta, aranjeunna tiasa bobo langkung saé sareng malah bakal nenangkeun tangisan anu teu pikaresepeun. Lantaran kitu, sigana yén éta mangrupikeun ubar anu paling mujarab.

Tapi tangtu, sagalana ends jeung datang hiji waktu nu Anjeun kudu nyimpen eta kumisan. Salaku Upami anjeun teras-terasan nganggo éta langkung lami tibatan biasa, éta tiasa gaduh sababaraha akibat. Lantaran kitu, éta tiasa parah pisan pikeun ngaleungitkeun éta, kusabab kumaha si alit bakal ngaréspon, tibatan ngantepkeunana langkung lami tibatan anu disarankeun. Urang bakal ngabejaan ka maneh naon nu kudu!

Iraha kuring kudu nyabut dot orok kuring?

Pasti éta patarosan langgeng anu anjeun naroskeun ka diri anjeun unggal dinten. Leres yén salami bulan-bulan mimiti kahirupan, pacifier ngabantosan urang pisan. Kami parantos nyarios yén éta mangrupikeun unsur anu santai sareng ngagampangkeun istirahat. Tapi sok aya umur pikeun sadayana sareng éta naha, upami anjeun mikirkeun nalika nyabut pacifier, kami bakal nyarioskeun yén ti taun éta. Nyaéta, Ti umur sataun dugi ka 18 bulan, urang kedah ngalakukeun sadayana anu mungkin supados pacifier tetep aya di latar tukang.. Kusabab saatos 2 taun, éta henteu kedah dianggo deui.

Kauntungannana pacifier

Kumaha carana miceun pacifier ti anak tanpa trauma

  • Béjakeun ka aranjeunna carita atanapi baca buku ngeunaan pacifiers: Unggal wengi anjeun tiasa ngahaturanan sakedik waktos pikeun tugas ieu. Malah aya buku anu diterbitkeun ngeunaan éta sareng éta mangrupikeun alat anu saé pikeun anu sakedik ngartos yén éta kedah nyandak léngkah.
  • Jieun carita hebat pisan: Lamun barudak percaya ka Dongeng Huntu, unggal waktu huntu ragrag kaluar, naha henteu dina mouse sejen nu nyokot pacifiers? Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun bisa nyieun carita jeung ngabejaan aranjeunna yen aranjeunna geus heubeul, maranéhna bakal datang ka nyandak pacifier nu. Tangtosna, sapertos téma huntu, aranjeunna bakal nampi kado ti beurit énggal ieu.
  • The pacifier jeung rasa goréng na: Panginten éta sanés salah sahiji téknik anu pangsaéna, tapi upami sadayana salah, maka teu aya anu sapertos budak leutik anu ngahubungkeun pacifier kalayan rasa anu goréng. Ku alatan éta, anjeun tiasa nempatkeun hiji serelek lemon dina teat atanapi rub eta langsung.
  • Nyiapkeun anjeunna sareng nyarios jelas: Kadang-kadang nu mikir atawa inventing hal bisa jadi teu hasil. Janten nanaon sapertos ngobrol langsung sareng aranjeunna ngeunaan naon anu bakal kajadian. Hartina, anjeun bakal ngabejaan aranjeunna kabuka tapi prosés bakal lepas sababaraha poé. Éta langkung saé tibatan henteu ngahapus sakaligus.
  • Siapkeun ganjaran: Ganjaran dina hal ieu penting pisan. Kusabab éta cara pikeun budak leutik pikeun mopohokeun momen sareng tetep langkung animasi. Tangtosna, nalika urang ngobrol ngeunaan ganjaran, aranjeunna tiasa janten cocooan tapi ogé momen anu anjeunna resep: angkat ka taman khusus, waktos kaulinan kulawarga sareng seueur deui.

Kumaha carana nyabut pacifier ti barudak

Kumaha sikep kolot kudu kumaha?

Sanajan budak leutik jadi protagonis, tapi bapa jeung ibu ogé kudu salawasna nepi kana tugas. Sanaos aranjeunna ngartos éta, leres-leres bakal aya waktos nalika aranjeunna sono kana pelengkap anu marengan aranjeunna dina taun mimiti kahirupan. Ku alatan éta, urang dewasa kudu loba kasabaran. Sajaba ti éta, urang kudu teguh jeung teu nyerah dina kasempetan kahiji. Salah sahiji léngkah, anjeun kedah ngahontal tungtungna. Luhureun sadaya, éta kedah dipikaharti yén anjeunna gaduh momen nangis, jadi urang bakal ninggalkeun balik duanana jeritan jeung amarah. Pasti anjeun bakal geura-giru manggihan gaganti dina bentuk kaulinan, boneka sato, jsb. Upami anjeun ngagaduhan téknik sanés pikeun ngaleungitkeun pacifier tina murangkalih tanpa trauma, wartosan kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.