Kumaha carana milih set munggaran orok pikeun rumah sakit

set kahiji

Milih set munggaran orok pikeun rumah sakit mangrupikeun salah sahiji hal anu mimiti direncanakeun jauh sateuacan waktosna sumping. sakur indung resep bayangkeun kumaha bakal jadi lamun ninggalkeun rumah sakit, pakéan orok dina baju jalan kahiji sarta nyieun jalan ka imah. Ieu téh hiji acara nu keur kolot jeung baraya pinuh ku emosi, teu jadi loba pikeun orok.

Sabenerna, pikeun orok anu anyar, éta sanés ngan ukur formalitas anu anjeunna moal sadar. Ku alatan éta, penting pisan pikeun milih mimiti anu anjeun nyaman sareng henteu perhatikeun parobahan lingkungan. Kusabab tungtungna, orok kudu nyaluyukeun deui ka lingkungan anyar, sababaraha jam atawa poé sanggeus geus dipikawanoh dunya. Perhatikeun tip ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun milih set munggaran orok.

Peletakan munggaran orok

Pakean jeung pakean nu pangheulana nu dipake disebut pakean kahiji. anu énggal Sanggeus lahir. Salila poé rumah sakit, orok maké saeutik leuwih ti katun piyama, kabuka sarta pohara gampang ditunda na take off. Ieu penting sabab salami aranjeunna tetep di rumah sakit aranjeunna kedah ngaliwat sababaraha pamariksaan pikeun mariksa yén sadayana berjalan normal.

Beuki nyaman baju anu aranjeunna anggo, langkung gampil pikeun murangkalih sareng perawat mariksa orok. Malah pikeun ngarobah popok na sagala sababaraha kali nu biasana diperlukeun salila sababaraha poé munggaran. Anu mimiti dipaké nyaéta baju anu dipaké orok ninggalkeun imah ka rumah sakit, kahiji kalina yén anjeunna bakal ngagem "baju jalan" jeung moment pisan husus pikeun kolot jeung baraya.

Baheula, baju orok langkung klasik sareng mahal, sabab kedah dipésér di toko khusus orok. Ieu oge hiji waktu nalika éta adat pakéan orok kawas boneka leutik, jeung baju nu dina loba kasempetan bisa jadi teu nyaman keur budak leutik. Untungna, ayeuna aya seueur pilihan sareng toko busana dimana anjeun tiasa mésér baju pikeun orok sareng murangkalih kalayan harga anu saé.

Naon milih

Ngan kusabab fashion parantos robih sanés hartosna éta kedah sami pikeun sadayana. Upami raos anjeun langkung klasik, anjeun tiasa manggihan pilihan pisan cocog pikeun orok Anjeun, tanpa kudu nyerah kanyamanan. Dina basa sejen, susunan kahiji teu kudu leuwih ti hiji-sapotong romper, sanajan pikeun alesan ieu teu kudu unpretty atanapi husus. Anu penting nyaéta naon waé anu anjeun pikahoyong, anu mimiti ngagemna nyaman, hipu sareng gampang dipasang.

Newborns teu biasana ngahargaan parobahan dina pakean pisan. Leuwih ti éta, maranéhna condong meunang ambek unggal waktu maranéhna kudu dirobah, sabab ieu hinders karapihan maranéhanana. Ku sabab kitu, hal anu penting pikeun milih baju anu gampang ditunda na take off, di mana teu perlu teuing mindahkeun sirah hipu orok urang. Sakur bodysuit atanapi piyama anu dipasang di payun, tanpa seleting atanapi velcro anu teu pikaresepeun, bakal cocog pikeun kasempetan khusus éta.

Dina hal ukuran, seuseueurna orok dilahirkeun leutik sareng ampir sok peryogi baju anu alit pisan pikeun dinten-dinten anu munggaran. Anjeun malah bisa jadi kudu sababaraha pakean preemie. Sanajan kitu, unggal anak dilahirkeun sagemblengna béda jeung anjeun pernah nyaho pasti kumaha eta bakal jadi kawas di kalahiran, euweuh urusan sabaraha estimasi dokter nyieun.

Ku alatan éta, leuwih sae pikeun disiapkeun kalawan pakean tina ukuran béda boga pilihan sepanjang waktos. Hindarkeun over-stocking hiji ukuran, sabab orok tumuwuh ku leaps na bounds sarta geura-giru sagalana bakal outgrow aranjeunna. Salawasna néangan garments dina fabrics alam kayaning katun, tanpa aplikasi nu bisa jadi uncomfortable. Sleting sareng velcro ogé henteu saé, jepret anu gampang dicabut mangrupikeun anu pangsaéna. Tur upami Anjeun salah mutuskeun dina outfit munggaran sagemblengna handmade, ulah ragu milih bahan mulya pikeun nyieun baju orok anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.