Kumaha carana nempatkeun dina carrier orok

Ngagunakeun aisan orok nyadiakeun loba mangpaat pikeun orok jeung indungna. Tina ni'mat postur alami orok nepi ka ngurangan ceurikna, atawa nguatkeun beungkeutan orok jeung nu ngasuhna. Ngagem gendongan orok mangpaatna sacara émosional, kognitif sareng fisik. Tapi upami anjeun teu acan kantos nganggo orok orok, sadayana énggal sareng teu dipikanyaho. Nu milih? Iraha ngamimitian ngagunakeunana? Éta aman pikeun orok? Kumaha carana nempatkeun dina carrier orok?

Salah sahiji mamang anu paling sering, sajaba ti modél anu badé dipésér, nyaéta kumaha carana nempatkeun bungkus anu leres. Éta henteu sesah sapertos sigana mimitina. Ieu lumrah mun ngarasa kerawanan tangtu mikir ngeunaan well-mahluk orok. Kami bakal ngajelaskeun sacara saderhana prosés pikeun ngaleungitkeun rasa teu aman anu anjeun gaduh.

Kumaha cara nempatkeun orok anu leres

Orok ngaguluyur jeung indungna

Aya loba tipena béda lawon wraps sadia. Anu paling umum nyaéta anu didamel tina sapotong tunggal anu anjeun bungkus diri pikeun ngabentuk kantong anu bakal nahan orok anjeun. Penting pisan yén aisan dipasang leres supados aman sareng nyaman pikeun duanana. Biasana orok orok aranjeunna gaduh labél atanapi salembar kertas pikeun ngabantosan anjeun nempatkeun bungkusna leres. Hayu urang tingali sababaraha anggapan dasar pikeun nempatkeun orok anu leres:

Panggihan bagian tengah syal anjeun, loba nu boga tag atawa tetengger pikeun gampang lokasina. Teundeun di tengah awak anjeun sarta bungkus eta sabudeureun tonggong anjeun, nyebrang dua tungtung bungkus di tukang. Tarik unggal tungtung bungkus dina taktak anjeun pikeun mastikeun lawon bungkusna disebarkeun sacara merata. Lulus duanana tungtung bungkus tukangeun bagian nu sits on beuteung anjeun, nyebrang tungtung di tukang saméméh tying aranjeunna aman di hareup. Indung jeung lawon keur ngasuh orok

Panggihan bagian bungkus anu ngabentuk jero, anu pangdeukeutna kana dada anjeun. Candak orok anjeun sarta dukung anjeunna dina taktak sabalikna kana éta bagian jero. Teundeun salah sahiji suku orok di wewengkon ieu, teras tarik aisan ka luhur jeung leuwih handap, pastikeun eta naek pingping ka tuur. Teundeun leg séjén dina cara nu sarua. Suku orok anjeun kedah ngabentuk hurup 'M', ieu hartosna tuur anjeun kudu leuwih luhur ti handap anjeun supados sockets hip aya dina posisi bener salami kamekaranana.

Lebetkeun kadua suku orok anjeun ngaliwatan potongan horisontal tina aisan, teras tarik kana tonggongna. Salawasna pastikeun bungkusna manjang ku cara anu suku-suku leutikna terus ngabentuk bentuk 'M'. Upami anjeun ngantepkeun suku orok anjeun ngagantung handap teuing, anjeun résiko ngembangkeun kaayaan katelahna hip dysplasia budak leutik. Ieu tiasa nyababkeun ngarareunah ka budak lalaki atanapi awéwé, bahkan operasi pikeun ngabenerkeunana.

Lamun orok anjeun masih leutik teuing pikeun ngarojong sirah sorangan, balikkeun sirah nya rada ka gigir sarta ngidinan sababaraha lawon tina bungkus ngaliwatan bagian sirah nya pikeun ngarojong dirina comfortably. Kadé éta Ulah nutupan sirah na teuing atawa sagemblengna sabab bisa bahaya. Pastikeun ogé ngagaduhan rohangan anu cukup pikeun hawa ngajalankeun sareng anjeun tiasa ngambekan tanpa seueur kasusah.

Leungeun orok nyekel hiji ramo

Sakali orok anjeun disimpen, pariksa yén lima titik kaamanan di handap ieu patepung:

  1. Orok anjeun geus ogé aman tur aman yén éta bisa ragrag
  2. Anjeun ngagaduhan dina titingalian sepanjang waktos, nyaeta, sanajan anjeunna gerak, anjeunna teu bisa nyumputkeun jero syal. Lamun iraha wae anjeun poho ngeunaan eta, éta bisa jadi bahaya
  3. pastikeun anjeun gaduh eta deukeut cukup keur cium iraha waé anjeun hoyong sareng tanpa usaha. Éta orok karasaeun cinta anjeun, sajaba kahaneutan anjeun sareng haté anjeun, penting pisan pikeun karaharjaan anjeun sareng pikeun anjeun. tautan.
  4. sok lalajo yén gado anjeun henteu caket kana dada anjeun, sikep sapertos kitu tiasa ngabahayakeun sareng tiasa nyegah anjeun engapan leres.
  5. Hal pangpentingna pikeun karaharjaan maranéhanana nyaéta yén anjeun mastikeun éta tonggong anjeun leres didukungMarengan sirah sareng beuheungna, éta mangrupikeun bagian anu paling sénsitip tina awak alitna sareng kedah dijagi ogé.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.