Kumaha Nenangkeun Tantrums Budak 2 Taun

Kumaha Nenangkeun Tantrums Budak 2 Taun

Pikeun loba kolot teu ngan dua taun, tapi 2 taun dahsyat. Utamana dina hal karakter, sabab hiji saeutik geus jadi saeutik leuwih mandiri dina sababaraha widang jeung hayang meunang naon manéhna hayang di batur. Éta sababna tantrums moal ngantosan dina umur sapertos kieu. Naha anjeun badé nenangkeun tantrum budak umur 2 taun?

Tanpa ragu, pikeun bisa nungkulan aranjeunna, anjeun salawasna kudu boga kasabaran saeutik sarta ogé néangan sabab ceuk tantrum. Langkung ti naon waé sabab ku cara éta urang bakal tiasa ngartos aranjeunna langkung saé. ti dinya oge tetep dina pikiran yén barudak ngalaman parobahan hébat dina waktu ieu, jadi tantrums bakal leuwih sering ti harepan. Beungeut diri ku kasabaran!

Naha tantrums muncul?

Sateuacan terang kumaha nenangkeun tantrums murangkalih umur 2 taun, urang kedah ngamimitian ku nyarios yén kaayaan sapertos kitu dirumuskeun ku kamekaranana. Salaku urang geus ngumumkeun, éta bakal asup kana waktu robah na bakal ngantep anjeun ningali ngaliwatan tantrums kuat. Maksudna, hiji poé manéhna bisa hayang kaulinan tina hiji warna jeung saterusna manéhna sagemblengna bakal ngarobah Toys jeung warna. Naha ieu kajadian? Kusabab si alit ngamimitian tahapan anu parantos ngagaduhan kamerdikaan anu tangtu. Kusabab anjeunna tiasa gerak langkung bébas, panca indra ngajantenkeun anjeunna sadar kana naon anu lumangsung di sabudeureun anjeunna sareng anjeunna ogé terang kumaha nganyatakeun dirina langkung saé. Tapi anu masih kénéh teu dikadalikeun nyaéta 'ngadalikeun diri', anu jadi sababna sagalana jadi kaluar tina leungeun, sabab anjeunna masih teu nyaho kumaha carana nahan amarah atawa putus asa. Tapi ieu mangrupikeun hiji deui fase pangwangunan anu bakal diteruskeun sareng robih.

Tips pikeun ngadalikeun tantrums

Kumaha nenangkeun tantrums budak 2 taun: kalem

Sanaos sigana rada kaleuleuwihan, éta mangrupikeun léngkah anu kedah dipertimbangkeun. Upami urang kaleungitan makalah, maka tantrum anjeunna bakal parah sabab anjeunna leres-leres henteu terang kumaha carana ngadamelna. Tapi kami ngalakukeun sareng kami bakal ngalakukeun éta tetep tenang. Moal aya gunana pikeun urang nyentak anjeunna atanapi nempatkeun diri dina jangkungna. Janten, Anjeun kedah ngaréspon ku cara anu halus, kalayan tanda-tanda kasih sayang sareng ogé, sok nyarios dina nada sora anu lembut.. Kusabab sadayana ieu bakal nenangkeun anjeun atanapi bersantai anjeun. Supados anjeun henteu éléh, pikir anjeun kedah ngabantosan anjeunna sabab anjeunna henteu terang kumaha ngalakukeunana nyalira.

Salawasna ngaganggu perhatian anjeun

Barina ogé, anjeunna umurna 2 taun, janten nalika anjeunna ngaganggu, kami bakal kéngingkeun anjeunna meunang. Janten, tong ngantunkeun bumi tanpa cocooan karesepna atanapi bawa ka tempat anu aya warna anu béda-béda anu narik perhatian. Sanajan Gagasan anu sanés nyaéta 'teu malire éta' sareng ngarobih waktos éta. Kumaha? Nyiptakeun hal sapertos anjeun kaleungitan hiji hal sareng anjeun ngamimitian milarianana sareng anjeunna. Ieu mangrupikeun cara pikeun anjeun ngeureunkeun pamikiran ngeunaan diri anjeun sareng uteuk anjeun pikeun fokus kana kaayaan énggal. Dupi anjeun kantos nyobian?

Tantrums di barudak

Salawasna nangtukeun wates

Éta mangrupikeun hiji hal pikeun nenangkeun aranjeunna, nangkeup sareng ngaganggu aranjeunna, tapi hal anu béda pisan nyaéta aranjeunna sok ngajauhan éta. Ulah nyerah, tapi ngadegkeun runtuyan wates. Kusabab lamun urang kabawa ku naon maranéhna bener hayang, lajeng maranéhna bakal ngulang eta kabiasaan tantrums sabab nyaho maranéhna bakal meunang naon maranéhna rék. Janten, anjeun kedah ngajelaskeun watesan ka aranjeunna, anu antukna bakal nampi. Upami teu kitu, urang teu kedah nyerah usaha urang ogé.

Ngenalkeun kaulinan unggal dintenna pikeun ngaleungitkeun tegangan

Kadang urang tiasa terang naha tantrum bakal datang. Ku alatan éta, pikeun nyegah sareng ngaleungitkeun sagala tegangan anu mungkin, teu aya anu sapertos ngahormatan jadwalna sareng, saterasna, ngawanohkeun runtuyan kaulinan unggal poé nu bakal nyieun fun protagonis dina diajar. Nyaéta, anjeun tiasa ngajarkeun aranjeunna lagu nalika aranjeunna dina bak mandi, ku kituna aranjeunna bakal nyaritakeun waktos mandi. Kitu ogé kaulinan séjén pikeun unggal kagiatan atawa kabiasaan sapopoé. Ku cara kitu aranjeunna moal tiasa nolak aranjeunna! Ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nenangkeun tantrum budak umur 2 taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.