Kumaha carana ngadamel dream catcher

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Gagasan gaduh dreamcatcher di imah Ieu mangrupikeun salah sahiji bentuk hiasan anu paling indah anu urang tiasa mendakan. Aya cara tanpa wates nu bisa dipigawé, salawasna mibanda éta struktur sentral dina bentuk a ramat lancah, manik-manikna sareng buluna ngagantung. Ku cara maké hiji tutorial leutik anjeun bakal bisa niténan kumaha gampang éta nyieun dream catcher.

Sakali anjeun nyieun hiji, anjeun bakal wanti pikeun nyieun leuwih loba. Kombinasi anu sajajalan jeung bahan anu gampang pikeun meunangkeun. Anjeun tiasa perhatikeun yén éta mangrupikeun prosés anu rada rumit pikeun dilaksanakeun kusabab wébna anu dijalin, tapi kanyataanana béda. Sakali anjeun turun ka bisnis sareng nuturkeun léngkah-léngkah, éta moal janten rumit.

Carita tukang ngalamun

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Dreamcatchers kiwari geus dianggap hiasan geulis keur kamar, tapi jero handap maranéhna boga tradisi maranéhanana. Ieu dipaké ku suku Amerindian salaku jimat tradisional ngajaga impian. Gagasanna nyaéta nempatkeun éta dina tempat anjeun bobo pikeun nyekel énergi anu goréng anu nyaring impian. Ku cara kieu, sadaya anu goréng bakal kajebak dina wébna sareng bakal ngaleungit dina isuk-isuk.

Dinten ayeuna aranjeunna dijual di toko jeung pasar countless, Sanajan éta hiji obyék anu jadi populér di 60s. Decorating kamar sarta nempatkeun aranjeunna luhureun headboard tina ranjang atawa dina jandela hiji, ngajadikeun eta hiji sudut endearing. Ayeuna kalayan tutorial sakedik ieu anjeun tiasa ngadamel impian anjeun nyalira, hal anu ngahibur sareng tiasa dianggo pikeun ngembangkeun imajinasi urang.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Bahan:

  • Hiji kawat.
  • Wol warna.
  • manik kai.
  • Bulu warna-warni.
  • Pom pom hiasan.
  • Lonceng jingle hiasan.
  • Pananda pikeun nandaan.
  • Gunting.
  • Lem tipe silikon.

Hambalan munggaran:

Kami nyandak kawat sareng gulung dina bentuk bunderan pikeun ngajantenkeun kuriling dreamcatcher. Urang bakal milih ukuran anu urang hoyongkeun sareng urang bakal pulas sakedik unggal tungtung kawat. Ide pikeun jangkar dua tungtung.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Hambalan Dua:

Urang milih salah sahiji wol sareng ngawitan ngagulung kana kawat. Dina ahir wrapping urang rengse tungtung na ku knotting sarta motong kaleuwihan bagian.

Léngkah katilu:

Kalayan spidol hideung kami nandaan dalapan titik. Aranjeunna kedah ditempatkeun sacara strategis sareng pikeun ieu kami nandaan opat titik dina bentuk salib. Lajeng urang bakal nyieun opat titik séjén ngitung satengah jarak antara unggal dua titik nu urang geus mimitina ditandaan.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Léngkah kaopat:

Kalayan wol urang ngadamel cangreud dina salah sahiji titik. Sakali knotted sarta tanpa motong benang, urang balik ka stitch salajengna jeung urang nyieun cangreud sejen deui. Urang cangreud nepi ka rengse titik ditandaan.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Léngkah kalima:

Tanpa motong benang, urang ngaliwat tengah-tengah sisi anu kami kabentuk tina cangreud ka cangreud. Urang ngan bakal lulus, urang moal cangreud eta. Ku cara kieu web mimiti ninun. Urang balik deui ka masihan péngkolan sejen pikeun ngabentuk bunderan sarta kami bakal ngaliwatan eta ngaliwatan tengah sisi nu geus kabentuk.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Léngkah Genep:

Nalika urang ngahontal pusat, urang cangreud sareng motong bagian kaleuwihan tina benang.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Léngkah katujuh:

Urang nyieun tali gantung. Bakal aya tilu, tapi masing-masing dibentuk ku untun anu dilakukeun ku tilu benang wol. Urang dihijikeun kana pigura jeung turun eta. Dina tungtungna a bead kai geus disimpen nu urang ogé knotted kalawan tali.

Kumaha carana ngadamel dream catcher

Léngkah kadalapan:

Kalayan bantuan lem silikon kami nempelkeun pom poms dina struktur wéb lancah. Urang ninggalkeun aranjeunna sumebar.

Salapan puluh léngkah:

Di antara manik-manik anu kami pasang dina tali anu dijalin sareng gantung, kami nempatkeun serelek silikon. Di antara kami nempatkeun hiji bulu pikeun tiap bead.

Léngkah XNUMX:

Lonceng jingle leutik ogé bakal disimpen dina struktur wéb, anu bakal kami cangreud kalayan bantosan benang anu saé. Urang ngantep lem garing ogé sarta kami bisa ngarasakeun catcher ngimpi.

Upami ieu sanés dreamcatcher anu anjeun pikahoyong, anjeun kedah terang éta aya loba wangun jeung kelir. Kalayan karajinan ieu anjeun tiasa diajar ngeunaan téknik kumaha ngadamel pendant anu éndah. Pikeun terang seueur deui dreamcatcher, terang ieu 13 desain, gampang sareng warni.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.