Kumaha carana ngadamel gim orok

Kumaha carana ngadamel gim orok

Naha anjeun badé ngadamel gim orok? Teras kami masihan anjeun sababaraha ide anu anjeun tiasa laksanakeun. Kabeneran nyaéta tibatan ngagaleuh, anjeun salawasna tiasa ngadamel bahan anu murah pisan sareng tangtosna, anjeun bakal ngahémat tapi salawasna gaduh hasil anu saé. Kuring yakin orok anjeun bakal resep!

Anjeun terang teu gim orok mangrupikeun hal anu mangpaat pisan sareng ngagaduhan seueur kauntungan atanapi kauntungan keur budak leutik di imah. Di antarana, éta ngaronjatkeun kaahlian motor maranéhanana, sajaba stimulating leungeun jeung suku. Orok bakal angkat siap gaduh waktos anu saé sareng nikmati unggal tahapan payun. Janten, ulah mikir ngeunaan éta sareng milih ideu sapertos kieu.

Kumaha carana ngadamel gim orok gampang pisan

Upami anjeun hoyong gym orok di bumi tanpa komplikasi, ieu mangrupikeun ideu anu sampurna. Kusabab dina sakedap panon anjeun tiasa gaduh tempat kaulinan anu saé pikeun budak leutik anjeun. Salian murah, éta bakal gampang pisan dilakukeun, janten anjeun kedah angkat damel. Munggaran sadaya, Anjeun kudu neangan simbut atawa mat anu bakal ngawula ka salaku dasar pikeun nempatkeun orok. Disarankeun yén éta janten lawon anu lembut sareng ku sabab kitu, anjeun tiasa milih simbut, anu anjeun kedah ngalipet sababaraha kali supados langkung mengembang. Satuluyna anjeun perlu sapasang floats kolam renang disebut 'churros'. Kusabab aranjeunna biasana rada kandel, anjeun tiasa motong aranjeunna manjang sareng ti hiji, anjeun bakal nampi dua anu anjeun peryogikeun. Anjeun bakal gabung aranjeunna kalayan ruku a.

Teras Anjeun oge kudu ngagantelkeun sudut floats kana mat dasar. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ngaliwatan sababaraha pita atawa, masihan aranjeunna hiji stitch dina bagian tina ruku jeung simbut. Anjeun parantos terang yén anjeun kedah nempatkeun aranjeunna meuntas sareng dina bentuk lengkungan supados hasil ahirna sampurna. Ayeuna anjeun ngan kudu ngagantung runtuyan Toys. Hal anu pangsaéna dina hal ieu nyaéta milih boneka sato anu beuratna bieu sareng enya, anjeun ogé bakal nganggo pita atanapi busur pikeun ieu.

Orok gym dina kai

Pilihan séjén anu anjeun gaduh pikeun orok anjeun pikeun ngaraosan sababaraha kaulinan nyaéta ieu. Éta ogé ngantep diri ditempo sarta loba gyms orok kai. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun peryogi slats kai anu panjangna 80 sentimeter sareng bakal 4. Kusabab aranjeunna bakal ngabentuk suku gim. Nalika sepuh anjeun peryogi iteuk kai buleud hiji meter. Janten, anjeun bakal motong kai sareng dina waktos anu sami, anjeun bakal ngadamel liang dimana bar buleud atanapi iteuk anu kami parantos disebatkeun. Kusabab urang ngawangkong ngeunaan kai, urang kedah keusik eta ogé ambéh sagalana henteu mulus tur tungtungna, urang bakal masihan eta jas tina cet tina warna nu urang hoyong.

Pikeun kaamanan tambahan, suku boga pita napel kalawan staples anu bakal nyegah eta tina muka atawa slipping. Tungtungna, éta waktuna pikeun nempatkeun boneka sato atanapi boneka anu bakal ngajantenkeun orok anjeun senang. Anjeun tiasa ngagantung sadayana anu anjeun pikahoyong ku senar atanapi dasi. Tangtosna anjeun tiasa nambihan sababaraha boneka kalayan sora pikeun ngahudangkeun kapanasaran aranjeunna langkung seueur. Kusabab langkung seueur warna sareng bentukna, langkung seueur aranjeunna tiasa nikmati.

Nalika anjeun tiasa nempatkeun orok dina gim

Ayeuna anjeun gaduh sababaraha ide dasar sareng saderhana ngeunaan kumaha carana ngadamel gim orok, sanés sapertos ngajelaskeun patarosan sapertos kieu. Nalika nempatkeun orok di gim? Nya, anjeun tiasa ngalakukeun sakitar 3 bulan. Saleresna upami anjeun dipasang saatos sababaraha bulan, éta panginten henteu resep pisan sareng tiasa bobo, hal anu sanés goréng. Disebutkeun yén dina umur ngora éta unsur sampurna pikeun bisa fine-Ngepaskeun rasa maranéhanana, sanajan kanyataan yén gerakan maranéhanana masih bisa jadi leuwih laun. Gim tiasa terus dianggo dugi ka 7 atanapi 8 bulan, janten anjeun gaduh seueur waktos sateuacanna pikeun ngamaksimalkeun padamelan anjeun di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.