Kumaha cara ngadamel kartu Natal lucu sareng murangkalih

Natal parantos sumping, sareng waktuna pikeun ngamimitian ngabahas babaturan, kolega, kulawarga sareng jalma-jalma anu urang resep pisan. Sanaos aranjeunna sigana rada katinggaleun jaman Kartu Natal ngeusi panarima ku kabungah. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih di bumi, anjeun tiasa milih soré pikeun ngadamel kartu lucu pisan sareng pribadi.

Gagasan anu saé nyaéta nempatkeun kartu ieu dina kotak surat tatanggaPasti saatos taun kami ngalangkungan anjeun bakal resep. Barudak anjeun ogé tiasa nyandak éta ka sakola sareng masihan ka babaturanana. Kami masihan anjeun seueur ide, cocog pikeun barudak sagala umur, seueur diantarana henteu kedah terang kumaha nyeratna.

Kartu Natal anu pikaresepeun pikeun anu leutik

ka luhur orok tiasa ngabantosan anjeun ngadamel kartu Natal anu lucu pisan. Jang ngalampahkeun ieu, cet dampal suku orok anjeun ku cet héjo, sareng jari-jari na beureum. Ayeuna cap aranjeunna dina karton bodas ati-ati, ngadamel bentuk tangkal Natal, pikeun ieu anjeun kedah nempatkeun orok ningali anjeun. Béréskeun kartu nganggo bintang di luhur sareng gambar batang tangkal.

Pikeun ngadamel kartu ieu anjeun peryogi karton warna, éta ogé tiasa bodas, karét Eva sareng wol atanapi pita, ogé gunting sareng lem. Ide na nyaéta ngadamel sababaraha bunderan anu bénten ukuran sareng karét Eva. Anjeun tiasa nyungkeun anak anjeun ngabantosan anjeun, atanapi upami anjeunna anom pisan, pasihan sadayana inohong anu dipotong. Ayeuna toél iteukkeun kana kartu siga anu bal Natal. Pita atanapi wol simulate string. Varian tina kartu ieu nyaéta naroskeun ka anak pikeun ngadamel siluét jalma salju ku dua bunderan.

Gagasan anu saderhana pisan pikeun anu alit nyaéta ngadamel bal alit tina tisu jaringan. Abdi nyarankeun anjeun pikeun ngadamel éta sadayana ukuran anu sami sareng dina warna beureum, anjeun tiasa ngagambar béntang, atanapi tangkal Natal sareng taroskeun anjeunna nempelkeun sadayana bal kana karton Upami aranjeunna siga lampu kota!

Kartu Natal pikeun anu langkung sepuh

Budak lalaki sareng budak awéwé resep ilubiung dina naon waé anu dilakukeun di bumi, janten ieu sababaraha ideu kartu Natal anu pikaresepeun pikeun aranjeunna. Candak kasempetan pikeun ngobrolkeun émosi sapertos syukur sareng héran. Anjeun tiasa ngadamel kartu ieu sareng budak lalaki jeung budak awéwé umur 6 taun sareng pastina aranjeunna bakal ngagaduhan seueur sumbangan.

Kami ngajukeun anjeun a kartu pisan saderhana sareng pikaresepeun didamel nganggo 3 tombol bodas tina ukuran béda. Anjeun ogé peryogi tali ipis, kertas konstruksi hideung, lem, sareng gunting. Dina karton hideung lemkeun tilu tombol bodas kalayan ukuran anu bénten-bénten, sapertos boneka Natal. Antara sirah sareng awak anu munggaran anjeun tiasa nempatkeun senar salaku syal, atanapi sapu nganggo pin baju kabuka. Ayeuna anjeun tiasa ngabayangkeun!

Gawe sareng collage sok téknik anu pikaresepeun pisan, Kusabab barudak diajar motong sareng ngagabungkeun, salian ti éta, sagalana katingali saé! Kuring ngajukeun anjeun ngagambar dina karton a motif natal, Éta tiasa Santa Claus, bintang, tangkal, sareng anjeun ngeusianana nganggo kertas majalah anu diteureuy. Teras di akhir sadayana kalebet sababaraha kertas ngagurilap, dina bentuk segitiga alit. Hasilna spektakuler.

Amplop pikeun kartu

Sareng urang moal tiasa ngadamel kartu tanpa ngadamel amplop saluyu naKu cara ieu aranjeunna bakal langkung resmi sareng kami bakal tiasa ningkatkeun kejutan jalma anu nampi éta. Supados henteu ngahesekeun anjeun teuing, kuring nyarankeun anjeun mésér amplop anu didamel, aya seueur warna sareng anjeun ngahias nyalira.

Contona, anjeun tiasa ngarobih panutupan amplop bodas janten beak hayam lengkep. Pikeun éta, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta cet tungtung konéng, atanapi jeruk teras lebetkeun dua panon dina segitiga éta. Ku cara ieu éta bakal ngagaduhan pangaruh tina cucuk sareng éta bakal janten kartu Natal anu lucu pisan.

Ogé kalayan kertas ungu, atanapi pita bungkus anjeun tiasa nyiptakeun ornamén anjeun nyalira, detil alit anu elegan pisan. Anjeun ogé tiasa nganggo lawon gubuk, lonceng, tinsel, stiker sareng naon waé anu anjeun gaduh di ujung jari anjeun pikeun ngajelaskeun yén amplop ieu ngandung hal anu istiméwa: ucapan Natal anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.