Kumaha carana ngadamel Kardus Bétal Betal

Kulawarga ngadamel karajinan Natal

Natal akhirna parantos sumping sareng seueur kulawarga anu ngahias imahna ayeuna-ayeuna. Motif Natal pinuh ku warna, perayaan sareng kabagjaan, khususna pikeun murangkalih. Sanaos kanggo sepuh, seueur hiasan anu dijaga ku rasa sayang khusus mangtaun-taun. Kusabab kitu, nalika aya murangkalih di bumi langkung saé tinggalkeun jinis ornamén ieu disimpen.

Barudak badé maénkeun kalayan ornamén, paduli sabaraha anjeun hoyong nyegah aranjeunna tina némpél potongan-potongan adegan Lahirna, anu anjeun jaga pisan ku asih kusabab nilai séntiméntal anu dikandung dina potongan-potongan ieu. Pikeun nyegah barudak maén sareng tiasa ngarusak hal anu penting, éta langkung saé adaptasi hiasan pikeun umur aranjeunna. Barina ogé, Natal pikeun aranjeunna, pikeun barudak leutik maén sareng nikmati tanpa sieun.

Kalayan sakedik katrampilan, sababaraha inspirasi sareng bantosan murangkalih anjeun, anjeun tiasa nyiptakeun seueur pisan hiasan Natal sakumaha anjeun kersa. Hiasan pikeun anjeunna tangkal Natal, makuta pikeun panto, hiasan pikeun témbok komo Portal Bétléhém.

Ngadamel Portal pikaresepeun Bétléhém ku kardus

Naon anu dipikaresep ku barudak kalahiran nyaéta mindahkeun potongan-potongan sareng mindahkeun éta, saolah-olah tempat bonéka. Supados aranjeunna tiasa ngalakukeun éta tanpa ngarusak nanaon, teu aya anu langkung saé tibatan ngadamel adegan lahirna karton. A) Leres, barudak bakal tiasa maén unggal natal tanpa anjeun kedah sangsara nalika aranjeunna maénkeun sagala potongan. Anjeun tiasa ngajantenkeun saderhana atanapi sesulit anu anjeun pikahoyong, kemungkinan henteu aya tungtungna sanaos di dieu, anjeun bakal mendakan pilihan kami.

Portal Silhouettes Betlehem

Portal Silhouettes Betlehem

Sumber: Pulpén, kertas sareng imajinasi

Ieu mangrupikeun gagasan anu saderhana sareng gancang pikeun dilaksanakeun, cocog pikeun soré karajinan sareng murangkalih. Anjeun ngan ukur peryogi kardus ukuran anu saé pikeun nyiptakeun handapeun portal. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta saderhana anu anjeun tiasa gambar ku panangan sareng patlot sareng potong ku agul. Siluét sigana langkung rumit, upami anjeun henteu saé ngagambar, anjeun tiasa milarian Internét pikeun sababaraha témplat pikeun nyetak sareng éta bakal langkung gampil.

Daripada motong pikeun detil, anjeun tiasa cet karton hideung ku kapur bodas sahingga, siluét bakal langkung réalistis. Tancepkeun sakedik pita dua sisi di tukangeun unggal gambar, janten tiasa dilekatkeun sareng dicabut sababaraha kali sakumaha anu dipikahoyong ku barudak.

Kardus Bétal Betal sareng baju baju

Kardus Portal Bétal

Sumber: Mammaproof

Ieu mangrupikeun ideu anu saderhana sareng saderhana pikeun barudak, kalayan sababaraha kartu warna sareng baju baju kai bakal dipibanda kalahiran anu saé maén natal ieu. Anjeun ngan kedah misahkeun dua sapotong pinset sareng lemkeun aranjeunna di tukangeun unggal gambar. Anjeun tiasa ngajantenkeun Portal Betlehem lengkep sakumaha anu anjeun pikahoyong, salian ti kandang anjeun tiasa ngagambar sababaraha wangunan, tangkal, tangkal korma, walungan sareng sajabana.

Portal Bétléhém sareng gulungan kertas wc

Portal Beteloni tina gulungan kertas wc

Sumber: Paperblog

Kalayan sababaraha gulung kertas toilet saderhana, anjeun tiasa nyiptakeun adegan kalahiran lucu ieu. Ogé, anjeun bakal ngajar murangkalih anjeun hal-hal kerén anu tiasa didamel tina bahan daur ulang. Anjeun tiasa ngajajar gulungan sareng potongan lawon, nganggo kardus warna, kalayan dirasakeun, bungkus kertas, atanapi bahkan dicét ku tangan. Pikeun ngadamel kandang, anjeun tiasa nganggo kotak buah kai, atanapi kotak sapatu ukuran anu saé.

Portal Betlehem tina kardus sareng porselen tiis

Lahirna karton sareng porselen tiis

Sumber: Pinterest

Akhirna, ideu ieu sakedik langkung rumit tapi éta tiasa geulis pisan sareng awét salami mangtaun-taun. Lawu didamel dina dasar kardus, kotak sapatu bertulang tiasa dianggo. Porselen tiis parantos dianggo kanggo popotonganana, tapi anjeun anjeun tiasa nganggo liat anu sakali garing barudak tiasa ngecét. Anjeun ogé tiasa mendakan bahan sanés anu sanés, sapertos plastisin, plester jst.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, dimungkinkeun pikeun tampil Portal Betlehem cocog pikeun panggunaan barudak. Salaku tambahan, anjeun bakal nyéépkeun soré karajinan anu pikaresepeun, resep nyéépkeun waktos babarengan sareng nyiptakeun kenangan Natal anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.