Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Maén bal Éta olahraga anu paling dimaénkeun sareng adiktif keur budak. Ti leuleutik boh budak boh awéwé aranjeunna geus boga kantétan pikeun ngabogaan bal dina leungeun anjeun, buang eta jeung tajongan jeung eta. Nu leutik maén bebas jeung bal tanpa tipe aturan, tapi bakal béda kumaha carana ngajarkeun maén bal ka barudak, dimana aturan bakal ngawitan janten bagian tina kaulinan.

Seueur murangkalih parantos nunjukkeun yén éta bakal janten salah sahiji olahraga karesep nalika aranjeunna dewasa sareng kolotna bakal hoyong terang iraha aranjeunna kedah ngamimitian atanapi kumaha jinis latihanna. Ieu ngan bakal kaulinan koordinasi dimana maranéhna kudu najong bal, dina urutan pikeun meunangkeun kana gawang jeung sasuai jeung runtuyan aturan ambéh kaulinan téh légal jeung senang.

Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Kusabab barudak miboga kamampuh nangtung sarta najong bal Aranjeunna parantos tiasa ngamimitian dina kaulinan maén bal. Pikeun diasupkeun kana tim anak bakal butuh janten antara 4 atanapi 5 taun ku kituna anjeun bisa ngalakukeun latihan resmi Anjeun.

Kaulinan basajan pisan: bal Éta kedah dimaénkeun antara réncang sareng saingan, dimana eta bakal diperlukeun pikeun ngajalankeun bal jeung kadali suku jeung push tina suku. Antara gerakan ieu anjeun bisa dribble, najong, dribble, sirah na luhureun sakabeh ngalirkeun ka pasangan Anjeun lamun perlu.

Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Latihan pikeun ngalakukeun di imah

Kolot tiasa ulin sareng murangkalih urang di tempat anu ditunjuk. Nya loba barudak hadé latihan kalawan barudak lianna, Kusabab kalawan senang jeung maén aranjeunna diajar leuwih hadé pikeun meunangkeun skill jeung olahraga ieu.

Idéal bakal maén kaulinan jangka pondok antara sababaraha barudak. Lamun kaulinan bade janten antara dua jalma nu saurang bisa jadi pamaén jeung nu saurang deui jadi kiper. Kaahlian bakal diwangun ku tembakan bal ka arah gawang kalawan niat nyirian. Penjaga gawang kedah ngeureunkeun bal supados henteu aya gol anu dicitak, sareng saatos sababaraha menit maén posisi tiasa robih.

Barudak tiasa Diajar nanganan bal ku suku anjeun. Congcot leutik atawa barang sarupa bisa disimpen dina taneuh kalawan niat bisa nungkulan unggal gundukan ku cara nyieun zig-zag sarta ngahindarkeun inohong jeung suku. Anjeun kudu nyobaan meunang bal salawasna napel dina suku, tanpa kaleungitan kendali.

Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Sirah ogé bisa dilatih. Anjeun kudu maledog bal ka luhur sarta pencét éta sirah-on kalawan sirah anjeun, nyaeta, jeung bagian luhur. Upami tiasa, anjeun kedah diajar ulah nutup panon anjeun pikeun bisa ngadalikeun bal jeung nuluykeun kaulinan.

Latihan séjén anu aranjeunna tiasa diajar nyaéta nyepak neuleu. Bal bisa dialungkeun ti titik mana wae jeung nyoba nyekel eta ku suku. Cara séjén bakal maledog bal ka hawa kalawan gaya, hayu eta mumbul sarta saméméh éta lemahna coba pencét éta dina hawa kalawan niat nempatkeun eta dina gawang.

Anjeun kedah ngalatih sareng ngadidik

Football mangrupa kaulinan pisan multidisciplinary jeung ngajadikeun awak tetep kuat tur sehat. Nalika budak diajar maén bal sareng barudak sanés, anjeunna dijamin diajar loba nilai. Palatih anu ngagaduhan komitmen pikeun ngajar olahraga ieu kedah dilakukeun yén aturan dihormat. Ieu bakal marengan aranjeunna hormat saingan, diajar naon humility, silaturahim sarta disiplin.

Anjeun kedah salawasna ngadidik dina nilai. Kudu nyieun kaulinan dipraktékkeun kalayan reueus, tapi henteu aya konflik, atawa yakin yén anjeun leuwih badag sarta ku kituna ngalakukeun sikap contemptuous jeung humiliating. Aturan maén bal gampang diajar, anu paling dasar nyaéta anu diajar di palataran sakola, sareng hasilna, maén sareng réréncangan, positip pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)