Kumaha carana nungkulan rumaja troubled

rumaja kaganggu

Nalika murangkalih dewasa, sok aya tahapan dimana kolotna mikir pisan. Kusabab éta ngeunaan rumaja, anu dina kalolobaan kasus henteu ditingali. Éta mangrupikeun momen seueur parobihan dina aranjeunna, hoyong janten langkung mandiri tapi henteu tiasa ngahapus diri tina bagian anu paling budak leutik. Éta naha dinten urang ngobrol ngeunaan kumaha carana nungkulan rumaja troubled.

Bisa jadi rada pajeulit. Lantaran kitu, kami ngantepkeun anjeun sababaraha léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyobian ngatasi éta ku cara anu pangsaéna. Henteu ngan ukur pikeun stabilitas kulawarga sacara umum atanapi pikeun diri anjeun, tapi ogé pikeun aranjeunna. Akting jeung rumaja troubled tiasa rada tangtangan. Panggihan naon anu anjeun tiasa laksanakeun!

Kumaha meta sareng rumaja anu konflik: diajar ngartos dunyana

Seueur urang hilap nalika urang rumaja sareng kuciwa anu tiasa disababkeun ku kolot urang. Henteu kedah janten konflik pikeun masalah anu lumangsung dina bagian kahirupan ieu. Ku sabab kitu, salah sahiji terapi anu paling sering dianggo atanapi naséhat anu paling praktis nyaéta ieu. Éta ngeunaan ngadeukeutan ka putra atanapi putri anjeun, janten langkung ati-ati sareng ngartos aranjeunna dina cara anu tangtu.. Ku kituna ti leuleutik urang kudu ngajaga éta narrowing dina hubungan pikeun nyegah eta kaluar tina kontrol engké. Pikeun ieu, komunikasi mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling relevan. Urang kedah nyarios jelas sareng jalma ngora sareng nyobian ngartos aranjeunna. Kusabab ku cara kieu, hubungan bakal dipupuk sareng bakal dijaga dina waktosna.

nungkulan rumaja

Ngobrol jelas ngeunaan masalah

Henteu aya gunana pikeun masing-masing ngonci diri di dunyana. Kusabab masalah bakal terus jadi jeung tanpa direngsekeun. Éta rumit sareng urang terang éta, tapi urang kedah ngajaga pendidikan anu terbuka, dumasar kana komunikasi sareng ngadangukeun ogé naséhat.. Tapi, sanajan urang bakal nangtung teguh, urang teu bisa salawasna nuduh aranjeunna, eusian aranjeunna ku hukuman atawa amarah. Kusabab lajeng rumaja troubled bakal nutup di on diri leuwih sarta nyoba meunang jalan sagala cara aranjeunna tiasa. Sakumaha anu parantos kami nyarios sateuacanna, sadayana ieu kedah janten pondasi anu padet, urang moal tiasa ngawangun ti hiji waktos ka waktos salajengna. Janten, salaku budak, urang kedah ngenalkeun sababaraha nuansa supados henteu ngabeledug dina rumaja.

Nyetél aturan anu jelas

Leres yén urang kedah nyarios sacara jelas sareng urang ngulang deui. Tapi jalma ngora ogé kedah ngartos éta Aya runtuyan aturan di imah nu kudu mastikeun taat ka. Maksudna, urang moal tiasa ngahukum aranjeunna sacara spontan, atanapi sahenteuna, éta sanés hal anu paling disarankeun pikeun dilakukeun. Tapi perlu pikeun ngadegkeun aturan nu kudu patepung jeung nu maranéhanana geus nyaho. Lantaran kitu, lamun henteu, hukuman bakal hadir. Éta pisan sababna naha penting aya runtuyan perjangjian anu kudu dihormat tur kolotna kudu pageuh dina eta. Tangtosna, éta moal janten ide anu tiasa gaduh solusi anu gancang, tapi anjeun kedah gaduh seueur kasabaran sareng sakedik-sakedik tiasa dihontal.

barudak rumaja

Méakkeun leuwih waktos sareng aranjeunna

Pasti anjeun geus ngalungkeun leungeun anjeun dina sirah, sarta teu kirang. Kusabab dina loba kasempetan méakkeun waktu jeung rumaja ampir teu mungkin. Kusabab aranjeunna ngonci diri di kamar maranéhanana sarta teu hayang loba hubungan jeung kolotna. Nya, urang kedah milarian titik persatuan. Aya bakal salawasna jadi hal anu méré leuwih kasaimbangan kana hubungan jeung nu ngajadikeun ibu, bapa jeung putra atawa putri bisa boga waktu nice jeung kulawarga. Kami moal kéngingkeun aranjeunna nyarioskeun rahasia anu paling jero, tapi sahenteuna sigana urang bakal ngartos naon anu salah.

Hindarkeun tekanan sareng ngabandingkeun dina rumaja anu konflik

Masalah anu sanés anu urang tiasa gaduh nyaéta yén urang nyobian nempatkeun tekanan supados sadayana robih sareng urang ngan ukur bakal langkung parah. Janten, tekanan teu alus komo kirang jadi lamun urang ngobrol ngeunaan rumaja konflik. Dina cara nu sarua, urang ogé bakal nyingkahan babandingan dina sagala waragad. Kusabab éta mangrupikeun hal anu ngarusak sareng anu nyiptakeun darajat amarah anu teu perlu. Putting sadayana ieu kana prakték, urang pasti bakal ngahontal tujuan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.