Kumaha nyandak gambar orok di imah

Yakin, teu butuh teuing pikeun orok anjeun jadi pikaresepeun, ku seuri tunggal anjeun meunang saha di sabudeureun anjeun gawk di anjeun. Tangtangan pangbadagna anjeun nyaéta nyandak imut éta, sanaos anjeun henteu pinter nyandak poto anu saé. Janten tong hariwang Trik ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyandak poto kualitas tanpa kudu neangan pitulung luar. Motret orok anjeun di bumi gampang pisan, salami anjeun nuturkeun tip anu mangpaat ieu anu cocog pikeun motret budak leutik di bumi. 

Janten upami anjeun henteu mampuh mayar fotografer profésional pikeun némbak orok anjeun, kami bakal ngabantosan anjeun supados anjeun tiasa nyandak poto anu luar biasa tanpa ngantunkeun bumi. Pangwangunan ngan ukur bakal ngarugikeun anjeun upami anjeun hoyong aranjeunna dina dukungan fisik. Tapi lamun henteu, anjeun bakal salawasna mibanda aranjeunna dina digital saprak handphone anjeun cukup pikeun nyandak gambar orok anjeun kawas profésional.

Milarian lampu anu pangsaéna pikeun nyandak gambar orok anjeun

Orok jeung boneka sato

Fotografer profésional resep kana jandéla anu nyanghareup kalér sabab ngantepkeun sinar panonpoé teu langsung ka kamar, cahaya anu henteu kasar atanapi ngagurilap. Naha anjeun gaduh jandela anu nyanghareup kalér atanapi henteu di bumi anjeun, Anjeun tiasa nyiptakeun éfék anu sami ku milih waktos anu paling cocog pikeun nyandak gambar anjeun. Contona, upami Anjeun gaduh jandela nyanghareup ka kulon, Anjeun bisa motret orok Anjeun isuk-isuk, atawa soré upami Anjeun gaduh jandela nyanghareup ka wétan.

Nganggap cahaya, Anjeun bakal nyegah orok anjeun ti squinting alatan kacaangan, sarta ogé, kalangkang bakal minimal. Upami anjeun hoyong urang ngasah naséhat urang langkung jauh, éta waé. Sababaraha photographers ngarti "Magic Hour" salaku jam kahiji sanggeus sunrise atawa dua jam panungtungan soré, nalika panonpoe teu luhur pisan jeung lampu dimmer. Cahya langkung lembut sareng langkung anget dina waktos ayeuna, kalangkang langkung panjang sareng ieu mangrupikeun kaayaan anu pikaresepeun pisan. gambar orok Anjeun.

Turutan pertumbuhanana unggal bulan

Orok seuri

Saha waé anu ngagaduhan orok di lingkungan caketna terang yén aranjeunna kadang-kadang robih salami taun munggaran. Hartina, lamun ningali eta ti hiji minggu ka hareup, anjeun bakal aya bewara nu penampilan na geus robah gancang. Pikeun nyieun bukti katempo évolusi ieu salila taun kahiji, ngarencanakeun pemotretan bulanan di tempat anu sami. Nyaéta, upami poto munggaran aya dina ranjang anjeun, contona, sesa sabelas poto bakal aya dina ranjang anjeun.

Upami anjeun motret orok anjeun sareng boneka sato karesepna, anjeun bakal gaduh titik rujukan pikeun ningali kamekaran bulanan ti budak leutik anjeun. Pikirkeun yén dina poto terakhir taun anjeun malah tiasa nangkeup boneka anjeun kalayan gampang, hal anu sababaraha bulan kapengker anjeun henteu tiasa laksanakeun. Kadé anjeun tetep pamandangan anu sarua salila dua belas poto, jeung elemen persis sarua, tipe sarua lampu, jeung sajabana, jadi eta bakal leuwih hadé ngaapresiasi yén hijina elemen robah nyaéta orok Anjeun. Tanpa ragu, trik ieu bakal nyorot pamekaran anjeun sacara maksimal dina unggal gambar.

Pentingna rinci pikeun nyandak poto orok anjeun

detil suku orok

Pasti orok anjeun pikaresepeun sadayana, tapi ogé yakin yén anjeunna gaduh hal anu anjeun resep pisan. Éta tiasa janten tahi lalat, swirl rambut dina sirahna, panonna hudang sareng panasaran, leungeunna anu montok ... Pastikeun pikeun museurkeun atanapi ngagedekeun detail anu anjeun resep unggal dinten. Inget ieu photoshoot Ieu mangrupikeun momen khusus pikeun anjeun. Ieu jelas yén éta bakal jadi memori geulis pikeun putra anjeun atanapi putri nalika anjeunna tumuwuh nepi, tapi anjeun bakal ngarasakeun eta ti mimiti, jadi hal anu penting nu difokuskeun naon anjeun resep paling.

Tong hilap ogé jaga panggung. Ngaleungitkeun clutter atanapi strategis nempatkeun rinci hiasan, salawasna tetep dina pikiran nu orok anjeun protagonis utama photograph nu. Sagalana sejenna nyaeta prop, nyaeta, geulis tapi sekundér. Hal anu paling penting nyaéta orok anjeun karasaeun nyaman sareng tindakan alami, boh di lantai dikurilingan ku cushions, dina ranjang orok na, atawa dina ranjang anjeun dina duvet lemes, contona. Sakali sagalana geus siap, condong ka orok Anjeun supados gambar nangkep hakekat orok Anjeun. Salah sahiji kasalahan pangbadagna nalika nyandak gambar non-profesional nyaeta urang nyandak undak deui sarta mindahkeun jauh ti obyektif, nalika hal anu penting pikeun meunang ngadeukeutan ka saha urang rék ngagambarkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.