Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

Origami sok janten téknik anu kreatif pisan pikeun ngembangkeun rélaxasi jeung dexterity kalawan leungeun. Barudak tiasa ngamimitian ti umur dini kalayan téknik ieu, anu disebut ogé Origami. sagemblengna dianjurkeun pikeun barudak pikeun mangpaatna, di antarana stimulasi pangwangunan kréatif.

Origami pisan lega tur aya angka nu teu kaétang kalawan wangun aslina. Inohong pikaresep sato, tapi urang bisa manggihan parahu, pesawat, kembang sarta wangun séjén nu nangkeup sagala tantangan dina imajinasi. Pikeun damel origami teu aya anu langkung saé tibatan mendakan seueur pidéo anu dipendakan dina internét, éta bakal langkung gampang pikeun ngalakukeunana sacara sampurna.

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

Undoubtedly pangalusna pikeun bisa ngalakukeun ieu karajinan nice Anjeun kudu turutan tutorials digambar atawa difoto, atawa tutorials video dijieun kalayan sagala cinta. Salajengna, kami nunjukkeun anjeun tokoh anu paling umum sareng saderhana anu dilakukeun ku pangleutikna bumi.

manuk kertas

manuk basajan ieu bisa dijieun kalawan praktis genep léngkah. Budak lalaki atanapi awéwé tiasa ngalakukeun éta tanpa komplikasi sareng sababaraha di antarana malah tiasa ngapalkeun léngkah-léngkahna. Éta tiasa dianggo sapotong kardus ipis kalawan hiji warna dina hiji sisi jeung warna béda dina sisi séjén.

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

kaulinan kertas

Ieu salah sahiji kaulinan favorit barudak. Eta geus sabudeureun pikeun dekade sarta mangrupa salah sahiji pamanggihan origami paling aslina. Kaulinan na diwangun ku gerak ramo na dina struktur kabentuk. Hambalan munggaran nyaéta pikeun salah sahiji murangkalih pikeun milih nomer sareng anu gaduh kaulinan bakal mindahkeun kaulinan ka nomer anu dipilih. Salaku léngkah terakhir, murangkalih anu sanés kedah milih salah sahiji tab sareng aranjeunna kedah diangkat pikeun niténan. naon anu anjeunna kedah laksanakeun atanapi kualifikasi naon anu anjeunna gaduh.

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

luncat bangkong

Bangkong mangrupa salah sahiji sato karesep. Wangunna sareng kamampuan luncat ngajantenkeun éta sanés ngan ukur sosok, tapi kaulinan leutik supados tiasa dianggo. Léngkahna gampang sareng murangkalih tiasa ngalakukeun éta tanpa komplikasi, tapi lamun éta leutik teuing, eta bisa jadi perlu push saeutik ti batur heubeul. Kami nunjukkeun anjeun origami anu éndah ieu ngalangkungan tutorial pidéo.

origami babi

Ieu sato basajan sejen nu mibanda sagala pesona na. Éta gancang sareng gampang dilakukeun sareng tiasa dilakukeun ku kertas anu ngandung dua kelir béda dina beungeut maranéhanana. Seueur kertas ieu mangrupikeun jinis kardus anu tiasa urang mendakan dina seueur situs karajinan.

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

Poto sasari tina origami-hebat

Parahu kertas

Geus salawasna geus Palasik a. Kasuksésanna téh alatan na cara gancang jeung gampang pikeun ngalakukeun sarta dina desain na, éta sampurna. Anjeun teu tiasa ngantunkeun karajinan origami ieu supados anak anjeun tiasa diajar, anjeunna pasti bakal ngahargaanana.

Kumaha carana ngadamel origami gampang pikeun murangkalih

Poto dicokot tina Toads jeung Putri

Pesawat kertas

Ieu sejen tina origami klasik. Budak lalaki sareng awéwé teu tiasa sono kumaha ngadamel a pesawat kertas gancang jeung aslina. Sajaba ti éta, maranéhna pisan serbaguna, di kelas sarua di sakola urang salawasna inget barudak nyieun pesawat gancang pikeun engké maén jeung buang eta dina hawa.

anjing kertas

Diajar kumaha nyieun anjing kertas gampang ieu. Ka sabagéan ageung barudaknaha anjeun resep piaraan ieu tur salawasna pisan hadir dina sakabéh proyék artistik na. Léngkahna masih gampang sareng gancang, anjeun ngan ukur peryogi spidol pikeun bisa ngagambar fitur tina beungeutna. Kami ninggalkeun anjeun video demonstrasi:

ladybugs lucu

serangga leutik ieu Aranjeunna geulis pisan sareng warni. Barudak bakal resep ngadamel origami kusabab bentukna sareng warna beureum sareng hideung. Ogé, aranjeunna gaduh sababaraha jangjang geulis nu manjang ambéh maranéhanana simulate bentuk maranéhanana leuwih hadé. Upami anjeun hoyong ngalakukeun karajinan ieu, anjeun tiasa ningali dina pidéo demonstrasi léngkah-léngkah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)