Kumaha carana miceun orok keur bobo

Kumaha ngambekan orok

Seuseueurna orok dugi ka sakitar 5 bulan sareng langkung ageung ngawitan gerak sakedik. Ieu nyababkeun urang naroskeun salah sahiji patarosan anu sigana saderhana, tapi sigana sanés: Kumaha carana miceun orok keur bobo? Urang sadayana hoyong ngalakukeun anu saé supados si alit tiasa istirahat sareng urang ogé.

Ku alatan éta, teu nyeri terang léngkah anu paling sering urang kedah laksanakeun. Kusabab éta sanés ngan ukur sikep anu tiasa nyéépkeun aranjeunna anu asup, éta kami henteu terang upami urang bakal nambihan unsur anu tiasa ngabahayakeun kaséhatan maranéhanana. Janten, urang ngan saukur kedah kaluar tina mamang sareng sadayana anu nuturkeun, anu henteu sakedik.

Kumaha carana nyelapkeun orok pikeun bobo: Tempatna dina tonggongna

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacana, leres yén budak leutik tiasa seueur gerak. Janten urang moal salawasna gaduh waktos kanggo ngantosan sapeuting. Ku alatan éta, urang bade mimitian ku salah sahiji léngkah anu disarankeun ku para ahli sareng éta henteu sanés ngan ukur nempatkeun orok dina tonggongna nalika urang saré.. Kusabab ku cara ieu saluran hawa bakal bébas total sahingga anjeun tiasa ngambekan kalayan tenang sareng henteu guncangan. Sanaos aya sababaraha pasang surut, éta bakal tetep janten salah sahiji posisi anu paling cocog pikeun aranjeunna.

Kumaha carana sangkan orok abdi bobo

Hiji kasur teguh

Pasti anjeun ngan meuli eta, tapi tetep kami bakal ngabejaan ka maneh nu salawasna pastikeun yén, naha éta téh dina ranjang orok maranéhanana atawa nguap, éta pangalusna yén basa dimana maranéhna bobo téh teguh. Kusabab ngan ku cara ieu urang bakal nyingkahan postur goréng anu tiasa mangaruhan tonggong anjeun. ngan handap awakna saeutik, éta ukur sasaena nempatkeun lambar luyu dina kasur anjeun sarta nanaon sejenna. Nya, urang kedah nyaluyukeun ranjang ka usum anu urang aya sareng éta waé.

Ulah overcoat anjeunna

Ieu mangrupikeun salah sahiji mamang anu sok nyerang urang: Naha anjeun bakal tiis? Nya, kedah disebatkeun yén kurangna panyumputan sareng kaleuwihan tiasa ngabahayakeun kaséhatan si alit. Janten, éta sasaena teu exaggerate sahingga urang kudu ngadalikeun suhu maranéhanana dina beuteung, utamana lamun maranéhna pisan leutik. Di dinya urang bakal terang upami anjeunna tiis atanapi sabalikna. Lamun urang mungkus aranjeunna nepi teuing bisa ngakibatkeun sagala rupa masalah kulit tapi aya ogé omongan maot ngadadak. Kusabab urang henteu hoyong salah sahiji dua dina kahirupan urang, urang bakal ngagem piyama sareng milih cadar ipis sareng breathable.

Kasur kedah diamankeun saé

Tossing jeung péngkolan bari maranéhna saré teu hal anjeun bisa ngadalikeun. Ku alatan éta, nalika aranjeunna tumuwuh, urang kudu salawasna tetep panon alus dina ranjang na kumaha urang nyieun eta. Hartina, lambaran handap bakal langsung ka kasur, sabab sakumaha anu urang terang ayeuna aya seueur pilihan supados sudutna sampurna. Di sisi anu sanésna, boh lambar luhur sareng quilt anu urang pasangkeun kedah diikat antara kasur sareng ogé ranjang orok.. Sangkan teu bisa dibungkus dina lawon atawa ditutupan lengkep sabab sanajan leutik, anjeun moal nyaho kumaha carana nyabut eta.

Ngabendung orok

Cabut objék tina ranjang orok

Dina waktu sare, anjeun teu kudu sagala jenis objék nu bisa nempatkeun orok dina bahaya. Ku alatan éta, maranéhna moal butuh bantal. Leres pisan, Pelindung anu dipasang dina sisi ranjang orok tiasa salawasna aya. Kusabab sakumaha namina nunjukkeun yén aranjeunna bakal ngajagi aranjeunna sareng ku henteu tiasa ngalih, aranjeunna moal janten masalah. Tapi objék anu leupas sakuliah ranjang orok téh. Dina waktu sare éta merenah yén maranéhna teu hadir, utamana bari maranéhna jadi ngora.

Baju anu nyaman sareng haneut

Pilihan pangalusna pikeun tucking orok keur bobo téh yén maranéhna maké baju nyaman ogé haneut. Kusabab ieu, aya kantong anu sampurna sareng lawon lemesna dimana barudak urang bakal mendakan sesa panggancangna. Ngan teras anjeun mastikeun yén anjeun ngajaga suhu anu saé pikeun tiasa bobo nyenyak salami mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)