Kumaha carana supaya orok anjeun bobo bobo nalika usum panas

SUMMER

Salah sahiji akibat hébat datangna usum panas sareng suhu anu luhur, éta kanyataanna rada sesah upami tiasa bobo. Kabeneran, AC tiasa ngabantosan ngajantenkeun wengi-wengi anu pikasieuneun dina bulan Juli sareng Agustus langkung kaampeuh. Nanging, dina kasus murangkalih sareng murangkalih alit, masalah panas tetep sabab henteu disarankeun pisan pikeun kasihatan nganggo alat sapertos kitu.

Kedah émut yén orok henteu tiasa ngatur suhu awakna, Anu nyababkeun wengi anu panas khususna sesah pikeun budak leutik boh ka kolotna sorangan. Ieu sababaraha tungtunan pikeun dituturkeun sahingga orok anjeun tiasa bobo cekap salami sasih usum panas.

Kumaha terang upami orokna panas pisan

Nalika hiji jalma meunang murag saré, suhu awak anjeun turun. Éta sababna penting pikeun mastikeun yén kamar tidur ngagaduhan suhu anu raoseun sareng nyukupan. Dina kasus murangkalih orok, disarankeun yén suhu kamarna sakitar 21 derajat langkung atanapi kirang. Ku cara kieu orok moal ngagaduhan masalah nalika datang ka bobo.

Aya sababaraha cara atanapi cara ngawartosan upami orok anjeun panas pisan. Anjeun kedah ngalirkeun leungeun kana cangkéng beuheung sareng parios naha éta késang atanapi panas teuing. Gejala anu jelas deui yén orok henteu raoseun, éta kanyataan hudang sababaraha kali nalika wengi sareng henteu tiasa bobo.

SUMMER

Tips pikeun ngabantuan orok anjeun bobo nalika usum panas

Teras kami badé masihan anjeun serangkaian kiat, anu tiasa dianggo nalika nyandak orok anjeun bobo sampurna nalika wengi usum panas:

  • Kamar tidur anak kedah dijaga sakumaha mungkin sareng dina suhu anu pas. Disarankeun jaga kamarna poék salami jam-waktos anu paling haneut dina dinten éta sareng buka di soré sonten sahingga anjeun tiasa mendingan sabisa-bisa.
  • Penting henteu nganggo AC dina rohangan orok. Anjeun ngan ukur tiasa ngahurungkeun sababaraha menit sateuacan bobo sareng niiskeun kamar. Dina waktos nempatkeun anjeunna bobo, henteu disarankeun pikeun ngahurungkeun sabab éta tiasa mangaruhan saluran pernapasan.
  • Upami orok bobo dina tempat tidur, penting yén tempatna aya di daérah kamar anu panonpoé henteu moncorong. Ku cara kieu imbit bakal tetep tiis sareng dina suhu anu saé.
  • Orok kedah nginum cai cekap pikeun ngungkulan hawa anu luhur dina bulan usum panas. Hidrasi anu saé bakal ngabantosan anjeun bobo langkung saé.

PANAS

  • Ngeunaan jinis bobo kanggo dianggo, anu paling disarankan nyaéta katun. Aranjeunna ngesang langkung saé sareng lumayan tiis pikeun bulan usum panas. Anjeun teu kedah nutupan orok kusabab suhu dina usum panas teuing tinggi.
  • Sapertos parabot tempat tidur, anu aya hubunganana sareng piyama langkung saé nganggo salah sahiji anu katun sareng pondok. Penting orok éta raoseun nalika bobo sareng istirahat.
  • Nalika éta panas pisan, disarankan pikeun nempatkeun kana cai sareng masihan mandi. Cai kedah haneut pikeun anjeun bersantai sateuacan bobo.

Pondokna, wengi usum panas anu panas rada sesah pikeun déwasa boh orok. Suhu anu luhur ngajantenkeun sesah bobo sareng bobo ku cara anu pikaresepeun. Kumargi kitu, kolot kedah nuturkeun rangke tips anu ngabantosan orokna henteu panas sareng tiasa bobo ku cara anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.