Kumaha carana masihan orok anjeun pijet pangsaéna

orok pijet pangsaéna

Momen pijatan mangrupikeun waktos gaib anu khusus pisan antara anjeun sareng orok anjeun. Disagigireun ti éta éta ngagaduhan seueur manpaat pikeun anjeunna. Kami bakal ngawartosan anjeun kumaha masihan pijet pangsaéna pikeun orok anjeun sareng anjeun duaan mikaresep waktos anjeun babarengan.

Naon manpaat pijat pikeun orok abdi?

  • Ngamajukeun rélaxasi.
  • Aranjeunna ngarangsang indra anjeun.
  • Aranjeunna nguatkeun hubungan antara indung / bapa-orok.
  • Ngaleungitkeun kolik orok anjeun.
  • Ngarangsang koordinasi motor sareng ningkatkeun kalenturan.

Kumaha nyiapkeun waktosna?

  • Iraha waé orok anjeun tenang nyaéta waktos anu saé. Tiasa dianggo saatos mandi pikeun ngamangpaatkeun pangaruh santai na sateuacan bobo. Éta ogé tiasa dipasihkeun sareng popok atanapi sateuacan bobo, iraha waé orok kalem, kalem sareng teu lapar (sareng henteu acan réngsé tuang).
  • Pikeun nyiapkeun momen, ngaleupaskeun sagala jinis gangguan sakitar. Pareuman TV, tiiseun telepon, pasang lampu lemes sareng jaga suhu tetep nyaman. Upami anjeun hoyong anjeun tiasa nempatkeun sababaraha musik sayah atanapi ngahukum.
  • Orok kedahna dina permukaan anu lemes sareng pageuh, tapi henteu sesah. Kedah na sakumaha nyaman sabisa, urang tiasa ngantunkeun anjeunna dina popok janten teu aya bocor.
  • Nalika waktuna parantos sumping, cabut cincin sareng pinggel, sareng oléskeun sakedik minyak atanapi krim pijet dina panangan anjeun sareng gosokkeun panangan anjeun di payuneun anjeunna supados anjeunna tiasa ningali sikepna sareng ngahubungkeunana sareng pijatan. Milih minyak orok atanapi krim khusus.

 

Kumaha cara masihan pijet pangsaéna pikeun orok anjeun?

  • Sadayana parantos sayogi sareng urang tiasa mimitian ku masagi. Urang tiasa mimitian ku gerakan gesekan pikeun ngamajukeun sirkulasi sareng haneutkeun otot sateuacan diurut.
  • Saatos pemanasan urang tiasa mimitian ku masagi. Urang bakal grab a pingping ku dua panangan teras pencét ka handap lembut, mimitina nganggo hiji panangan sareng teras anu hiji deui. Ngulang operasi anu sami sareng suku anu sami.
  • Kalayan suku anjeun kami bakal ngalakukeun puterkeun mendi mendi anjeun, ngeunaan gerakan alamna, ka hiji sisi sareng anu sanés. Ieu kumaha urang bakal ningkatkeun élastisitas sareng kalenturanana. Teras pencét lembut tina ankle na kana ramo na sami sareng suku anu sanés.
  • Teras lakukeun bunderan sapanjang pepelakan tina suku anjeun.
  • Anteng manteng ramo tina sampéanna hiji-hiji nganggo dua ramo panangan anjeun.
  • Kami giliran anjeun panangan sareng urang ngalakukeun éta gerakan anu sami anu urang parantos dilakukeun ku pingping na, ti pigeulang kana kelek.
  • Kalayan leungeun alitna ogé urang lakukeun hal anu sami sareng suku. Urang pulas pigeulang aranjeunna lembut, ngeunaan gerakan alamna, ka hiji sisi sareng anu sanés. Operasi anu sami dina kadua panangan.
  • Ngagambar bunderan nganggo ramo dina dampal leungeun tina pananganana.
  • Jeung ramo panangan anjeun manteng hiji-hiji, sami sareng anu urang lakukeun ku jempol.
  • Sabudeureunna nempatkeun anjeun dua leungeun dina dadana sareng ngadamel gerakan kana data. Ti tengah dugi ka kelek. Masing-masing panangan ka gigir na. Cekap lalaunan.
  • Teras nempatkeun hiji leungeun kana luhur dada anjeun sareng ngalakukeun gerakan turun nuju pingping anjeun. Ngarobih panangan sareng unggal gerakan. Ngulang gerakan ieu sababaraha kali.
  • Ayeuna nempatkeun orok dina tonggongna sareng ngagambar bunderan nganggo ramo na tulang tonggong ti beuheung kana imbit.
  • Sareng pikeun ngarengsekeun, urang ngalakukeun tekanan hipu sakujur awak anjeun ku panangan urang, ti taktak dugi ka suku.

Pijat dasar

Ieu mangrupikeun pijatan dasar pikeun pemula. Teras anjeun gaduh anu sanés contona khusus pikeun colic atanapi langkung lengkep. Anjeun tiasa mimitian ku jinis urut ieu sareng nalika anjeun nampi latihan langkung seueur anjeun tiasa nyobian anu langkung rumit deui.

Kana waktosna anjeun bakal terang urut anu mana anu anjeunna paling resep, sabaraha tekanan anu anjeunna resep sareng nalika anjeunna henteu resep pisan. Guru anjeun orok anjeun, anu bakal ngawartosan anjeun upami anjeun resep atanapi henteu.

Sabar, éta panginten henteu tiasa dianggo heula.

Naha émut ... anjeun kedah nyandak unggal kasempetan pikeun nguatkeun hubungan anjeun sareng orok anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.