Kumaha mésér stroller a

Kumaha mésér stroller a

Balanja keur gerbong orok mangrupa salah sahiji kabutuhan poko nalika datangna budak leutik urang datang. Nyieun hiji beuli aman bakal tekad pikeun anjeun jadi pangleyur duanana kanyamanan orok, kawas duit urang boga salaku anggaran.

Pikeun nyieun beuli pangalusna urang bisa tmerhatikeun sagala saran kawas nu urang bade analisa. Sagalana bakal gumantung kana ciri anu brand rék nawiskeun sarta duit reimbursed ku nu meuli. Pilihan pangalusna bakal di ngalakukeun ulikan ngeunaan sagala hal anu ditawarkeun kalawan ciri anu dikumpulkeun.

Fitur anu kedah diperhatoskeun nalika mésér kareta orok

Anjeun kudu tumut kana akun runtuyan rinci saméméh meuli jeung gumantung kana umur budak. Logis yén pilihan dilakukeun sateuacan orok dilahirkeun, tapi aya kolot anu peryogi jinis angkutan anu sanés nalika murangkalih parantos ageung dina sababaraha bulan.

Dina boh bisi, éta sasaena mikir ngeunaan naha anjeun perlu stroller kalawan roda normal pikeun lanté urban atawa karanjang pikeun taneuh désa. Upami urang badé nganggo éta nganggo seueur liang, jalan anu teu diwangun atanapi rupa bumi anu rada batu, pasti urang peryogi sababaraha. roda lega pikeun jenis taneuh ieu.

Di sisi anu sanés, anjeun kedah mikir ngeunaan éta kapasitas antara beurat jeung ukuran karanjang. Urang bakal peryogi kareta dorong anu hampang sareng alit upami urang badé ngangkut murangkalih di daérah anu sempit sapertos lift atanapi ngalipet dina batang mobil leutik. Éta kedah dipertimbangkeun dina dimana urang badé parkir, Kusabab lamun urang boga aula atawa spasi ngurangan, urang bakal butuh karanjang leutik.

Urang teu kudu poho yén urang kudu tumut kana akun yén kareta nu teu hésé teuing ngalipet, kumargi aya sepuh anu gaduh komplikasi nalika nutup nalika badé nempatkeun kana kalapa.

Kumaha mésér stroller a

Asesoris ésénsial

Aya strollers basajan kalawan sababaraha lembar sarta kalawan sababaraha élévasi nu bakal diperlukeun pikeun orok. Batur kaasup golongan 0. Éta mangrupikeun jinis carrycot anu alit sareng ngirangan dimana éta bakal cocog pikeun jalan-jalan leutik atanapi dianggo dina perjalanan leutik pikeun orok. Waktu pamakeanna biasana ditangtukeun, Kusabab posisi orok téh kudu curled up dina posisi nu teu merenah pikeun mibanda eta pikeun sababaraha jam.

Ideally, karanjang kudu dibeuli dimana carrycot a kaasup, dimana anak bakal ngagolér salila 6 bulan kahiji na. Loba orok teu ngahontal 6 bulan sarta geus kudu diuk. Pikeun kasus ieu idéal yén karanjang ogé boga korsi.

Aya carts dimana maranéhna datangna kalawan carkot lemes sareng ngagolér, ku kituna anjeun bisa recline aranjeunna dina sagala rupa posisi, jadi Anjeun oge bisa boga kareta a engké. Ku cara kieu, anjeun tiasa gaduh dua lembar dina hiji sareng nyalametkeun diri anjeun tina gaduh hiji deui obyék.

Lamun pilihan pikeun mibanda stroller a Anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun aksésori anu paling sering dianggo. Korsi mobil kalayan sagala jinis fitur bakal idéal, dimana éta bakal nawiskeun kanyamanan anu pangsaéna pikeun murangkalih sareng dimana éta tiasa nutupan sadaya kajadian météorologi.

Asesoris nu bisa kaasup Dina korsi aya tiung, footmuff ngajaga anak tina tiis, karanjang gudang, payung jeung panutup waterproof plastik pikeun poé hujan jeung windy.

Kumaha mésér stroller a

Kasalametan Stroller

Trolleys kedah sasuai sareng sadaya peraturan kaamanan Komunitas Éropa. Éta kedah ngandung a lima titik abah ngahijikeun sangkan budakna dirojong saenggeus diuk dina korsina. Dina cara anu sami, penting pisan yén anjeun gaduh sistem ngerem atawa blocking gampang pikeun beroperasi roda.

Ngeunaan duit anu urang tiasa méakkeun, harga bakal kaasup ti 200 ka 1.500 euro. Sagalana bakal gumantung kana jinis bahan anu anjeun hoyong kalebet sareng pamakean anu bakal dipasihkeun mangtaun-taun. Anjeun kudu mikir ngeunaan naha anjeun bade gaduh leuwih barudak dina jangka panjang pikeun bisa nyieun leuwih ti hiji pamakéan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.