Kumaha carana miceun orok remuk

BABY LEGAÑAS

Lumayan pikeun orok hudang ku panon anu pinuh ku cacad, janten kolot teu kedah hariwang ngeunaan éta. Panyabab utama aranjeunna hudang sareng legañas nyaéta kusabab kanyataanna aranjeunna nyéépkeun sababaraha jam ku panonna ditutup, sanaos panginten tiasa disababkeun ku jinis panyabab anu sanés. Soca peryogi cipanon ngejat ku hawa nyalira.

Upami ieu henteu kajantenan kusabab panon nyéépkeun seueur waktos tertutup, cimata tina panon anu akumulasi di antarana nimbulkeun legañas anu kasebat. Lega ieu cukup teu raoseun sareng ngaganggu pisan orok. Upami ieu kajantenan, anjeun tiasa nuturkeun runtuyan tips ieu sareng nyatet sababaraha pangobatan di bumi anu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun cacad tina panon orok anjeun.

Nyababkeun Legañas di Orok

Upami sadayana saé, nalika panon orok kabuka, cimata anu aya di jerona hidratkeun sareng ngalirkeun ka daérah éta irung hatur nuhun kana saluran anu ngucurkeun cimata ieu. Upami saluran sapertos sempit teuing, Cimata cicing dina panon, nyababkeun cacadna ngabentuk.

Alesan sanés naha orok tiasa gaduh legañas nyaéta kaserang konjunktivitis. Legañas mangrupikeun salah sahiji gejala tina jenis inféksi ieu anu mangaruhan kana daérah panon. Dina hal ieu, disarankeun pikeun indit ka dokter pediatrik sahingga anjeunna tiasa ngabantosan ngubaran kaayaan sapertos kitu ku administrasi antibiotik.

Tip pikeun Ngaleungitkeun Legañas di Orok

  • Upami orok ceurik, kade ulah dibuka panonna garing sabab aranjeunna tiasa sangsara sababaraha jinis masalah panon. Langkung saé pikeun ngabersihan panon anjeun sababaraha kali sapoé.
  • Saatos ngabersihkeun panon orok, kolot kedah leres-leres meresihan leungeun pikeun nyingkahan kamungkinan inféksi.
  • Nalika ngabersihkeun lega, pangsaéna ngalaksanakeunana kalayan bantuan kasaéan sareng leyuran uyah sakedik. Reresihan ieu kedah dilakukeun ku orok dina tonggongna sareng mastikeun yén sérum anu diterapkeun henteu sumebar ka panon anu sanés.
  • Penting pikeun nganggo kasa steril sareng ulah aya produk anu teu tiasa dituju sapertos katun.
  • Nalika ngabersihkeun lega, langkung saé anjeun nganggo kasa pikeun unggal panon na nyingkahan kamungkinan inféksi ku cara kieu.
  • Pilihan séjén anu paling disarankeun nyaéta panggunaan usap khusus pikeun beberesih panon.
  • Seueur indung milih ngagunakeun susu ibu dina waktos ngaleungitkeun legañas tina panon orok.

LEGAÑAS

Pangubaran bumi pikeun nyingkirkeun blues orok

Aya sababaraha ubar bumi anu épéktip nalika ngaleungitkeun cacad tina panon orok:

Salah sahiji anu pang populerna nyaéta panggunaan chamomile. Mangrupikeun pepelakan ubar anu kasohor ku sipat anti radang sareng antiseptik. Sanaos mangrupikeun ubar sadidinten, para ahli mamatahan ngalawan éta pisan, kusabab kamungkinan inféksi anu tiasa disababkeun dina panon orok. Ieu kusabab cai anu diinfus tiasa ngandung lacak chamomile, nyababkeun sakedik inféksi.

Pondokna, éta mangrupikeun hal anu normal pisan sareng umum pikeun orok hudang ti waktos ka waktos ku panonna ditutup pinuh ku cacad. Upami ieu kajantenan anjeun henteu kedah hariwang sareng ngabersihkeun aranjeunna saatos runtuyan tips. Hal pangsaéna anu kedah dilakukeun nalika nyabut éta nyaéta ngalakukeun éta kalayan bantuan kasa kasa steril sareng leyuran asin saeutik. Sanaos janten ubar bumi saumur hirup, para ahli mamatahan ulah ngagunakeun chamomile nalika ngaleungitkeun cacad tina panon orok. Upami anjeun perhatoskeun yén orok sering turun-tumerap sareng sering, disarankeun angkat ka dokter anak pikeun ningali orok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.