Kumaha carana milih hapé kanggo murangkalih?

Barudak anu gaduh telepon sélulér

Urang hirup dina jaman téknologi, dinten ayeuna sadayana nyandak telepon sélulér kalayan konéksi Internét dina kantongna. éta janten langkung umum ningali barudak nganggo hp. Sareng sanaos sigana henteu perlu, aya seueur kasus anu diperlukeun pikeun nyandak ponsel anjeun sareng anjeun.

Hal kahiji anu anjeun kedah naroskeun ka diri sateuacan mésér telepon sélulér pikeun budak anjeun nyaéta naha anjeunna parantos cukup dewasa, henteu paduli umur na. Upami anjeun parantos masihan tugas-tugas tinangtu anu ngalibatkeun tanggung jawab, sapertos leumpang anjing tanpa déwasa atanapi badé nyandak roti. Éta panginten parantos waktosna gaduh hapé nyalira.

Sadaya murangkalih henteu ngagaduhan masalah anu sami, kitu anjeun kedah mikir ngeunaan kapribadian anak anjeun. Aya budak lalaki sareng budak awéwé anu panasaran pisan kana jejaring sosial, sareng anu sanés yuswa anu sami resep pikeun seneng-seneng sareng gim séjén.

Sateuacan diluncurkeun kana mésér smartphone, anjeun kedah tumut kana akun faktor penting tangtu. Penting pisan anjeun nyandak waktos pikeun ngabandingkeun sareng mastikeun yén sélulér ngagaduhan ciri anu dipikahoyong dina telepon sélulér pikeun murangkalih.

Sambungan ngalangkungan wi-fi

Upami ieu alat sélulér munggaran anu badé dianggo, panginten pilihan anu pangsaéna nyaéta upami telepon peryogi sambungan ngalangkungan wi-fi pikeun ngagaduhan Internét. Ku cara ieu anjeun bakal mastikeun yén aranjeunna moal tiasa ngaunduh sareng panggunaan sanés anu henteu cocog pikeun umur aranjeunna.

Ampir sadayana gaduh Internét di bumi, janten upami anak anjeun peryogi sambungan sabab anjeunna badé aya di bumi anu sanés milik anjeun, tong hariwang. Budak teu kedah gaduh Internét di jalan, janten hal anu paling merenah nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan data seluler.

Aplikasi kontrol parental

Penting pikeun tiasa ngendalikeun naon anu tiasa sareng teu tiasa dianggo ku barudak dina telepon sélulér. Pikeun ieu, panggunaan aplikasi kontrol parental pisan mangpaat. Aranjeunna nawiskeun anjeun kamungkinan monitor sabaraha lami aranjeunna parantos nyambung atanapi aplikasi mana anu paling sering dianggo.

Éta ogé penting pikeun ngawatesan panggunaan toko aplikasi. Sanaos seueur diantarana bébas, anu sanés henteu sareng murangkalih henteu kedah terang. Pikeun ngahindarkeun tagihan anu teu disangka-sangka, lebetkeun toko aplikasi sareng dina ménu, pilih pilihan pikeun kalebet sandi pikeun ngaunduh aplikasi naon waé.

Mobile pikeun barudak

Diantara seueur pilihan terminal sélulér anu anjeun tiasa mendakan, anjeun kedah milarian salah sahiji anu langsung dirancang jeung dianjurkeun pikeun barudak. Telepon ieu langkung gampil dianggo, intuitif pisan sareng cocog pikeun barudak.

Salaku tambahan, mobile pikeun barudak ngasupkeun ngan aplikasi sareng Utiliti sareng kamungkinan ngendalikeun panggunaan terminal. Bandingkeun antara pilihan anu aya di pasar sareng pilih anu paling cocog sareng kabutuhan budak.

Jantenkeun ekonomis

Telepon sélulér anu tiasa dianggo ku murangkalih kedah murah. Entong nanemkeun seueur artos dina telepon, sabab sigana bakal gancang pegat atanapi bahkan leungit. Upami aya kamungkinan yén teleponna kadua pangsaéna.

Barudak kedah ngartos yén ngagaduhan telepon sélulér sanés hadiah atanapi hadiah. Pikeun aranjeunna éta mangrupikeun cara kontak sareng sepuh atanapi dulur-dulurna dina kasus peryogi atanapi darurat.

Utiliti dasar

Aplikasi mobile

Fungsi-fungsi telepon sélulér pikeun barudak anu paling penting. Nelepon sareng nampi telepon, radio, kaméra sareng anu sanés. Anu penting nyaéta éta kalebet pilihan lokalisasi. Alat penting pikeun terang dimana budak anjeun dimana.

Naon waé modél anu anjeun pilih, anu penting nyaéta anjeun nyarios heula sareng putra atanapi putri. Aranjeunna kedah terang éta hapé lain cocooan sanés kagungan. Janten anjeun henteu kedah masihan ka anu dipikahoyong.

Budak awéwé leutik kalayan telepon sélulér

Ngagaduhan paguneman ngeunaan tanggung jawab gaduh telepon hapé. Sareng anu paling penting, janten conto pikeun barudak anjeun. Upami anjeun cicing dihijikeun kana ponsel anjeun, éta bakal sami. Éta panggunaan téknologi henteu janten panyabab isolasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.