Kumaha carana milih perédam boks anu saé

pangurangan Lawu

Pasti anjeun milari pangurangan boks anu hadé sareng mamang tina sagala rupa anu ditawarkeun di pasar. Perédaan boks pikaresep kusabab éta ngajadikeun orok ngaraos langkung raoseun nalika bobo, Nyiptakeun area napel dina awak anjeun sareng ngajantenkeun anjeun langkung seueur dikumpulkeun sareng dijagaan. Sareng éta urang resep ningali yén aranjeunna bobo saé, janten urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna supados anjeun raoseun raoseun.

Lawu ageung sareng henteu nganggo rohangan pikeun bobo anu raoseun. Éta sababna aranjeunna mimiti nyiptakeun trik sareng ukuran sahingga anjeunna tiasa bobo langkung seueur dikumpulkeun. Tina jenis ukuran ieu jenis girboks ieu diciptakeun, anu aranjeunna resep di luhur sadayana kusabab éta terjangkau pikeun saku sareng kusabab sababaraha tiasa masihan langkung seueur tibatan utiliti anu sanés.

Kumaha carana milih perédam boks anu saé

Ampir kabéh pangurangan buayan didesain di pasar salaku koleksi mini-cradle., kalayan dasar anu pageuh, atanapi henteu, kanggo orok ngagolér, sareng roller empuk di sakitar dasar éta supados tiasa adaptasi sareng anatomi ukuran orok.

Ku komposisina

Ku jinis matéri: jinis matéri anu didamel na kedah diperhatoskeun. Ideally, éta kedah a lawon alami sapertos katun sareng upami tiasa katun organik. Janten organik éta bakal masihan résolusi beberesih anu langkung saé, seger sareng kesang pikeun kulit orok. Keusikan kudu hypoallergenic na breathable. Idéalna, sadaya bahan ieu kedahna cekap kuat supados tiasa dikumbah bahkan dina 30 ° atanapi 40 °, supados langkung gampang dibersihkeun.

Pangaturan: Sarang ieu dicirikeun disaluyukeun sareng ukuran anak, kalayan bagéan lemes di sakurilingna. Idéalna nyaéta pilih anu nganggo pita atanapi dasi anu tiasa dibuka sareng ditutup dina sisina pikeun masihan ukuran panutupan anu anjeun peryogikeun.

Ciri sanés anu kedah diperhatoskeun

Bagian téknis sareng penting nyaéta seueur asesoris anu urang mésér kanggo murangkalih orok urang tiasa janten dicuci tanpa aya kasusah. Éta sababna ide anu pangsaéna nyaéta reducer tiasa janten tiasa dicabut sareng sadaya bagian na tiasa dikumbah sacara mandiri.

Éta sababna penting pisan anjeun tiasa sumping kalayan kamungkinan cabut roller tina dasar anu ngawangun kasur, janten anjeun teu kedah ngempelkeun sadayana dina unit anu sami. Penting pikeun mendakan kamungkinan ieu, sabab seueur panurun ieu henteu ngagaduhan kamampuan ieu sareng seueur ibu-ibu tétéla mangrupikeun gagasan anu goréng.

Idéal nalika mésér reducer éta ngagaduhan ciri anu cukup lega pikeun orok tiasa nganggo sahenteuna dugi ka umur 6 bulan.

Utiliti sanés anu tiasa disayogikeun ku panurun ranjang oray

Bentuk sareng komposisina tiasa masihan urang langkung ti hiji utiliti. Sakumaha bentukna siga sayang Kami tiasa nganggona salaku méja parobihan, nempatkeun kana luhur ranjang, salaku ranjang sasarengan atanapi salaku ranjang perjalanan portabel.

Perédit sanésna ngagaduhan kamungkinan anggo rol anu janten sakitar bantal asuhan. Hal anu raoseun pisan sareng serbaguna pikeun seueur ibu nalika nyusuan atanapi botol nyusu orokna.

guling bantal

Gulung bantal

Jinis réduksi Lawu

Sadayana praktis, terjangkau sareng henteu kedah mahal pisan, anjeun ngan ukur kedah milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, ngémutan sadaya ciri anu ditawarkeun masing-masing.

Modél sayang kalayan kasur bawaan

Éta anu paling dipésér ku konsumén. Éta pangaruh réduksi sareng sumping sakumaha anu kami parantos jelaskeun nganggo atanapi henteu nganggo kasur supados orok raoseun na ku roller padded sakurilingna anu bakal masihan anjeun panangtayungan sareng kaamanan nalika bobo.

pangurangan Lawu

 

Bantal bemper atanapi bobo bemper

Bantal ieu Éta ngagaduhan bentuk anu manjang sapertos ngagulung atanapi dikepang. Bentuk bujur na hartosna anjeun tiasa nganggo atanapi masihan panyumputan kanggo orok anjeun jantenkeun rohangan anjeun langkung raoseun atanapi salaku bemper buaian. Jenis bantal ieu pas pikeun masihan langkung seueur manpaat kusabab éta tiasa dianggo salami seueur bulan deui ku orok.

bantal bemper

 

Gulung bantal

Éta diwangun ku dua bantal anu disimpen dina sisi orok jadi anjeun ngarasa dijaga nalika anjeun bobo, sareng éta ogé berfungsi salaku sistem anti tip atanapi nyegah orok tina ngagulung. (Tingali poto di luhur)

Tulisan anu aya hubunganana:
Botol wisata: pilih anu anjeun paling resep

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.