Kumaha carana ngadamel garland buatan pikeun ngahias pesta barudak

Hiasan pésta barudak

Dékorasina a pesta barudak éta henteu kedah didasarkeun kana balon warna. Aya seueur ideu hiasan kreatif ogé, anjeun tiasa nyayogikeun diri di bumi ku bantosan murangkalih anjeun. Pésta murangkalih ngondang warna, musik, kaulinan sareng hiburan. Janten anjeun tiasa senang sareng nyéépkeun waktos anu hébat sareng murangkalih nalika anjeun ngatur sareng nyiapkeun pésta pikeun ngahormat aranjeunna.

Garland hiasan sampurna pikeun ngahias pésta naon waé. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna parantos didamel sareng seueur rupa-rupa. Tapi éta bakal langkung istiméwa ngajantenkeun aranjeunna di bumi, sajaba ti éta, anjeun tiasa nganggo bahan naon waé anu anjeun parantos gaduh, ngajar barudak anjeun pentingna daur ulang. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel karangan bunga kalayan jumlah bahan sareng bentuk anu teu aya watesna, ieu mangrupikeun pilihan urang.

Garland DIY pikeun pesta barudak

Garland tiasa didamel tina bahan naon waé, bahkan ku unsur-unsur anu parantos anjeun gaduh di bumi. Anjeun ngan ukur peryogi tali atanapi pita, kanggo jalan ngalebetkeun hiasan sahingga nyiptakeun karangan bunga.

Garland kertas tradisional

Karangan kembang kertas

Ieu modél pangbasajanna sareng paling tradisional, pastina dina budak anjeun anjeun parantos ngadamel éta sareng anjeun émut kumaha saderhana éta. Anjeun ngan ukur peryogi cadar sareng kasét warna, sareng, anjeun tiasa nganggo kertas majalah sareng ngarah ngadaur ulang kertas. Potong daun kana strip sakitar 4 sentimeter kandel. Gabung sareng dua tungtungna nganggo pita perekat sareng gabung sareng cingir tina warna anu béda.

Karangan kembang garing

Karangan kembang garing

Alam nawiskeun seueur bahan gratis, sampurna pikeun ngahias pésta naon waé. Ngatur wisata kulawarga pikeun kumpulkeun daun anu béda di leuweung. Di bumi, anjeun ngan ukur kedah milari tali tali pikeun ngabeungkeutna, sabab anjeun kedah misahkeun untaian supados gampang ngagantungkeun daun. Upami anjeun henteu gaduh, anjeun tiasa nganggo dua untaian wol sareng gulungkeun sasarengan.

Karangan haté

Karangan haté

Pasti di bumi anjeun gaduh cetakan lami ti nalika anjeun diajar atanapi tina kursus-kursus murangkalih anjeun nyalira. Éta gambar sareng catetan condong ngumpulkeun sakitar bumi salami mangtaun-taun, tapi ieu mangrupikeun ide anu hadé pikeun didaur ulang. Potong kertas kana strip sakitar 3 séntiméter. Gabung sareng dua kasét dina hiji tungtung teras lebetkeun pita perekat, tungtung anu sanés anjeun kedah melu deui pikeun kéngingkeun bentuk jantung.

Tetep tetep kitu masangkeun pokok sareng bentuk ku ramo. Unggal haté dikaitkeun, ngawangun karangan bunga éndah ieu.

Karangan kembang karangan daun

Karangan kembang karangan daun

Kalayan lawon anu dirasa anjeun tiasa ngadamel bentuk anu béda pikeun nyiptakeun karangan bunga anu saé. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyimpen kanggo waktos anu lami sareng nganggo deui di pihak séjén. Anjeun ngan ukur meryogikeun lawon anu dirasa tina warna anu béda, ngagambar lambaran tipena sareng motong ati-ati. Kalayan sababaraha jahitan benang anjeun tiasa nambihan jero sareng réalisme kana daun anu saé ieu.

Karangan kembang karangan daun

Ieu ideu anu sanés kanggo karangan bunga karajaan, ogé dina bentuk daun tapi langkung saderhana. Pikeun ngiringan lambaranana anjeun bakal kedah wol kandel sareng jarum wol. Balikkeun ngenalkeun wol liwat jero lambaranana sareng di tungtung na, gabung sareng lambar salajengna pikeun ngawangun ranténa.

Wol pom pom garland

Wol pom pom garland

Ngadamel pompoms wol seueur pikaresepeun, ogé padamelan anu saé pikeun ngerjakeun katerampilan motor anu hadé pikeun barudak. Anjeun ngan peryogi sababaraha bal tina wol sareng pajarkeun budak leutik anjeun pikeun nyieun pompoms. Aya sababaraha téhnik, tapi ku garpu éta saderhana pisan.

Garland tina lambaran kertas

Garland tina lambaran kertas

Kalayan karton atanapi folios warna anjeun ogé tiasa ngadamel karangan bunga anu saé sareng narik ati ieu. Bentukna nyaéta daun saderhana, anjeun ngan ukur kedah ngadamel kapang karton supados barudak tiasa ngagambar aranjeunna Aranjeunna nyalira. Potong taliti sareng lengket aranjeunna sasarengan dina tungtung handap. Anjeun tiasa nganggo lem bodas, janten murangkalih tiasa nganggona aman kusabab perekatna.

Garland garland

Garland garland

Jubin sampurna pikeun ngahias asesoris sareng ngahias sagala kamar di bumi anjeun. Upami anjeun nganggo elemen anu pikaresepeun sapertos makalah warna ieu, anjeun tiasa ngadamel garland anu pikaresepeun pikeun ngahias pesta barudak. Anjeun ngan ukur kedah tilepkeun kertas kana satengah sareng diteukteukan bari teu jalan-jalan tina lambaranana. Melu pikeun kéngingkeun bentuk rumbai sareng pasang salembar pita masking.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   naomi cenahna

    Abdi hoyong ngadamel garland nganggo tali kanggo Natal, aya ideu?