Kumaha cara ngadamel kuéh popok

Kueh popok

Mungkin salah sahiji babaturan anjeun parantos hamil sareng anjeun hoyong masihan kado istiméwa, naha anjeun henteu tiasa mikir nanaon? Teu aya anu langkung saé tibatan kuéh popok! Kue popok mangrupikeun ideu kado anu saé ka ibu hamil sabab sadayana anu anjeun tambahkeun kana jajan téh dianggo sadidinten pikeun indung sareng bayi na. Dina kuéh popok, protagonis mangrupikeun popok anu, sakali digulung sareng diamankeun ku karét karét, bakal janten anu masihan hadiah anu khas na ciri ciri.

Upami anjeun mikirkeun masihan kuéh popok, éta pasti pisan yén anjeun bakal émut kalayan sumanget kumargi sadayana ibu-ibu resep pisan aranjeunna berkat mangpaatna. Anu panghadéna nyaéta éta muih popok gampang pisan didamel sareng anjeun tiasa nganggo sadayana kreativitas anjeun pikeun ngadamel kuéh popok anu dipersonalisasi total pikeun sobat anjeun atanapi anggota kulawarga. Anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan sagala cinta anjeun!

Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamel kuéh popok, anjeun henteu kedah sangsara sabab dinten ayeuna anjeun bade diajar kumaha ngalaksanakeunana. Sareng anu paling saé, upami anjeun parantos diajar téknik pikeun tiasa ngadamel kuéh popok, éta bakal janten hal anu anjeun tiasa lakukeun iraha waé kasempetan anjeun. Anjeun malah tiasa ngicalna pikeun ngicalna sareng ngasilkeun artos tambahan! Naha anjeun siap diajar?

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel kuéh popok?

Bahan pikeun ngadamel kuéh popok

Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta balanja pikeun ngawangun kuéh popok anu megah ieu. Pilih ukuran dua popok kanggo jajan anjeun (orok anu nembé lahir sering ngarobah ukuran popok kalayan gancang). Janten kuéh anjeun warna-warni pisan ku milih kaén sareng simbut tina nada sareng pola anu bénten-bénten. Anjeun tiasa nganggo cocooan sato khusus atanapi sato boneka kanggo ngahias jajan sareng ngajantenkeun langkung saé na. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun raheut, teét, botol sampo, minyak orok atanapi naon waé anu anjeun anggap pikeun ngahias dina luhur jajan.

Di dieu kuring badé ngawartosan daptar anu cukup lengkep sahingga anjeun tiasa milih anu anjeun anggap pangsaéna:

  • 60 popok (sakitar)
  • Tabung karton kandel tina gulung kertas
  • 7 anduk téa atanapi simbut
  • 100 karét leutik sareng sedeng
  • Kardus kandel dina bentuk bunderan pikeun dasarna
  • Pencil
  • Pita pikeun ngahias
  • gunting
  • Dolanan atanapi barang pikeun hiasan.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun kéngingkeun kuéh popok

Pikeun ningali kumaha gampangna ngadamel kuéh popok anjeun, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah ieu.

Ngagulung popok

Anjeun kedah mimitian ku ngagulung unggal popok pageuh kana silinder mimitian ti palangkakan popok sareng turun kana pingping. Anjeun bakal kedah mastikeun yén anjeun ngabungkus sadayana ku cara anu samiMaka anjeun kedah nempatkeun karét karét di tengah popok anu digulung pikeun nyegah tina muka sareng pastikeun tetep sapertos éta.

Mimitian kalayan tingkat

Tingkat kahiji atanapi basa

Pikeun ngawangun tingkat mimiti popok anjeun kedah nempatkeun gulung kertas (nganggo atanapi aya kertas) pas di tengah karton buleud anu anjeun badé gaduh salaku dasar. Teras anjeunna mimiti ngurilingan gulung nganggo popok, sakedik-sakedik éta bakal mimiti siga menara alit. Teras nempatkeun bunderan popok anu sanés sareng angkatan katilu popok di sakitar tingkat mimiti basa. Sangkan popok henteu ngalih anjeun kedah nahan aranjeunna ku pita elastis anu langkung ageung sareng bungkusna di sakitar tingkat. Anjeun panginten parantos nganggo sakitar 36 popok.

Conto muih popok

Tingkat kadua

Teras pasang tingkat salajengna di luhur sareng bunderkeun popok di sakitar karton gulung deui. Lakukeun hal anu sami deui, tapi tibatan tilu bunderan popok, ngadamel ngan ukur dua supados tonjolan popok katilu aya dina dasarna. Nyepetkeun ku band elastis. Dina hal ieu, anjeun panginten panginten nganggo 18 popok.

Tingkat kahiji

Di luhur popok anjeun tiasa nganggo popok atanapi warna ku kaén kalayan corak atanapi pola anu pikaresepeun. Bisi waé anjeun ngan ukur bakal nempatkeun bunderan popok atanapi kaén. Anggo kreativitas pikeun ngagentos warna kaén. Bungkus lawon atanapi popok nganggo karét anu sanésna supados tetep aman. Teras geser pensil ngalangkungan lapisan luhur ieu ka tingkat kadua pikeun mastikeun tahapanana dicekel. Kalayan 6 popok atanapi kaén bakal cekap.

Hiasan Final

Sangkan éta katingalina sapertos kuéh anu saé anjeun kedah ngahias éta. Bungkus karét ku pita hiasan janten teu katingali sareng ngalereskeun nganggo pita dua sisi, lakukeun di unggal tingkat. Tempatkeun sato boneka dina luhur jajan sareng mimitian nempatkeun asesoris dina luhur jajan anu anjeun parantos anggap pantes sapertos cocooan, barang kabersihan atanapi hal-hal sanés.

Tungtungna bungkus kuéh popok nganggo bungkus plastik anu jelas atanapi warna Pikeun hiasan, dasi busur anu geulis di luhur ku pita hiasan, sareng anjeun ngagaduhan kuéh popok anu saé pisan didamel ku panangan anjeun nyalira! Kumaha upami? Gampang teuing!

Kueh popok asli

Pidéo ngeunaan cara ngadamel kuéh popok

Upami anjeun hoyong ningali sababaraha conto video pikeun tiasa visualisasi langkung jelas kumaha jajan popok didamel entong kantun pilihan anu kuring atos di handap ieu, anjeun badé janten ahli jajan popok!

Kue popok dihias ku kembang kertas

Dina pidéo anu praktis sareng gampang ieu anjeun bakal tiasa mendakan kumaha ngadamel kuéh popok tanpa cocooan atanapi asesoris, ngan kuéh popok dihias ku kembang kertas, tanpa diragukeun éta ogé anu paling pikaresepeun.

Kue Popok pikeun Pancuran Orok Gadis dina Téma Putri

Dina pidéo ieu anjeun bakal ningali cara anyar ngadamel kuéh popok. Kue popok ieu ogé henteu ngagaduhan unsur sapertos bonéka atanapi unsur kabersihan, tapi kuring pikaresepeun pisan sabab éta cocog pikeun awéwé hamil anu ngarepkeun budak awéwé. Téma putri idéal sareng bakal lucu pisan pikeun dijantenkeun kado. Salaku tambahan, cara ngabungkus popok bénten sareng anu kuring parantos ngajelaskeun dina tulisan ieu Sareng sigana praktis pisan anjeun ogé diajar ngalaksanakeunana ku cara ieu anjeun tiasa ngagaduhan seueur pilihan.

Tapi ogé sareng akhirna, kuring nyéépkeun anjeun pidéo sanés anu kuring resep ku anjeun supaya anjeun tiasa diajar kumaha ngadamel kuéh popok anu langkung khusus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nuria cenahna

    Kue popok anu berharga, tanpa ragu kado idéal pikeun orok anu énggal. Aranjeunna parantos saé, ucapan salamet, asli pisan