Kumaha ngadeukeutan kurungan bumi sareng murangkalih

cinta kulawarga

Lima belas dinten tanpa ninggalkeun bumi tiasa janten impian anu urang sadayana pikahoyong atanapi, sabalikna, ngimpina anu sesah kanggo diatasi. Tapi teu aya sanés, sabab ari di bumi ayeuna mah kalakuan tanggung jawab. Tanpa sakola, tanpa badé damel, atanapi damel telepon, tanpa nampi tamu sareng gaduh ideu yén masih seueur dinten payun, kami hoyong masihan anjeun sababaraha naséhat sareng sumbangan.

Masing-masing kasus bénten, sabab henteu sami cicing di apartemen opat puluh méter pasagi tibatan di bumi anu gaduh kebon, atanapi sareng murangkalih alit tibatan barudak rumaja. Kami masihan anjeun ideu ngeunaan kumaha ngadeukeutan kurungan sabab nyéépkeun waktos 100% di jero rohangan tiasa gaduh akibat négatif dina kaséhatan méntal sareng karaharjaan.

Kumaha ngajelaskeun ka barudak yén aranjeunna moal tiasa kaluar ti bumi

Pikeun barudak éta mangrupikeun alesan pikeun kabungah henteu angkat ka sakola sareng ogé éta sadayana jalma anu dipikacinta aya di imah. Seueur diantara aranjeunna parantos nyandak kurungan ieu kalayan kabagjaan anu luar biasa, dugi ka aranjeunna mimiti ngartos éta aranjeunna henteu tiasa kaluar atanapi ningali réréncanganana ogé.

Éta sababna penting pikeun terang ngajelaskeun naon anu kajantenan, naon coronavirus na kunaon kurungan lumangsung. Sanaos carita sareng pidéo beredar online pikeun ngajelaskeun ka murangkalih anjeun naon wabah, pandemi, atanapi panyakit nular. Salamina éta langkung saé pikeun ngalakukeun éta pisan, Éta asalna ti jalma anu aranjeunna percanten, tapi video ieu tiasa ngabimbing anjeun.

Entong nyumputkeun inpormasi ti aranjeunna, utamina ka nonoman. Barudak tiasa nganggo bantosan lamunan, hasil imajinasi aranjeunna, pikeun ngimbangan kurangna inpormasi. Tapi hindarkeun nonton berita, janten anjeun anu ngalirkeun inpormasi ka aranjeunna kalayan tenang.

Éta ogé disarankeun nganggap koeksistensi sareng janten proaktif, bagikeun padamelan sareng tanggung jawab di bumi, yén kolot gaduh kasempetan pikeun ngendalikeun. Ieu waktos kanggo nunjukkeun kasabaran, hubungan sareng silih kenal.

Urutan sareng rutin nalika dikurung

Para ahli nyarioskeun ngeunaan ngamangpaatkeun dinten-dinten ieu pikeun nyiptakeun lingkungan anu ngajantenkeun urang raos raos. Urang sadayana terang kumaha jaba mangaruhan émosi, kaséhatan komo hubungan kulawarga sareng pasangan. Pikeun padamel anu tiasa dianggo, parobihanna kedah radikal sareng panginten ieu mangrupikeun kasempetan bersejarah pikeun merenahkeun bumi.

Hayu unggal anggota bumi ngabersihan sareng ngatur rohanganana. Sakumaha saur anjeun barudak leutik teuing, aranjeunna ogé sanggup ngajalankeun maraton sorangan sareng kami sareng pengawasan kami. Ieu bakal ningkatkeun harga diri anjeun sareng bakal janten latihan anu pikaresepeun sareng efektif.

Éta penting salami kurungan ngajaga rutinitas anu tangtu boh pikeun murangkalih boh pikeun anu ngurus anu ogé ngagaduhan tanggung jawab nyalira. Nyetél jadwal bakal seueur ngabantosan. Cara anu saé nyaéta ngalakukeun éta dinten-dinten, wengi-wengi ngajadwalkeun masing-masing kanggo énjing.

Sababaraha usulan pikeun jadwal

Ngerjakeun PR

Éta ngeunaan ngadegkeun a jadwal fléksibel, dimana sababaraha tujuan tiasa dicumponan, tibatan perasaan padoman anu mantep. Salaku conto, bangun énjing nganggo jam alarm dina waktos anu disawalakeun, nyeuseuh sareng ngaos baju anu raoseun kanggo di bumi. Piyama henteu disarankeun sapopoé. Nyiapkeun sarapan sareng ngalaksanakeun padamelan padamelan, di mana sadaya anggota rumah tangga tiasa masihan sumbangan. Mangrupikeun waktos anu saé pikeun diajar ngadamel PR.

Netepkeun jadwal pikeun tugas akademik éta ti pusat pendidikan anu parantos dipasihkeun. Panilitian tiasa mendakan dukungan sareng dulur-dulurna anu sanés, atanapi kolotna nyalira.

Sareng ayeuna datang anu paling hese, éta rineh saatos tuang sareng di tengah siang dimana putra sareng putri urang bakal naroskeun waktos langkung seueur ku tipi, video game, tablet, telepon. Anjeun kedah fleksibel, bejaan aranjeunna yén ieu kaayaan anu luar biasa. Langkung saé pikeun ngusulkeun kagiatan sapertos karajinan, musik, jogét, permainan dewan, jst.

Sareng kanggo ngeureunkeun dinten mandi anu saé dina tungtung poé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)