Kumaha ngadidik imut ka murangkalih

ngadidik barudak seuri

Seuri urang mangrupikeun kartu nama kamiMangrupikeun jubah urang pikeun nyanghareupan dunya, éta sikep anu nyanghareupan masalah sareng éta mangrupikeun tanda hormat sareng pendidikan. Hayu urang ulah nganggap enteng seuri sabab di tukangeunana aya langkung ti ngan ukur panonjeung. Kolot dina padamelan salaku pendidik, urang ogé kedah ngamajukeun sanés ngan ukur diajar, tapi ogé nilai-nilai ka barudak urang. Kami ngantunkeun anjeun tips ngeunaan cara ngadidik barudak seuri.

Kolot ogé pendidik

Nalika urang ngémutan pendidik, guru janten émutan, tapi sadayana anu caket ka anakna ngagaduhan peran pendidik ka tingkat anu langkung ageung atanapi kirang gumantung kana waktos anu dihasilkeun ku sia. Barudak diajar seueur ku conto sareng ajaran urang, Janten aya dina panangan urang yen urang ngalakukeun kalungguhan urang kalayan hade.

Kulawarga sareng sakola kedah gabung kana kakuatan dina pendidikan, pikeun jalan anu sami. Tujuanana nya éta pikeun ngadidik barudak anu bageur ku alat anu diperyogikeun supados aranjeunna tiasa nyanghareupan dunya. Nilai-nilai anu ngajantenkeun aranjeunna caket, marahmay, aman, dididik, kuat, rendah haté sareng bahagia.

Seuri, hal anu langkung ti sapuan

Imutna lain ukur kalakuan jalma. Éta ngahijikeun urang, ngadeukeutkeun urang ka batur, nyebarkeun inpormasi, nyantai urang, ngarobah parasaan urang… Éta seueur kagunaan pikeun pangguna boh anu nampi. Éta ningkatkeun karaharjaan émosional sareng kamekaran psikologis ku cara anu gampang yén éta pantes dididik ka barudak anu langkung seuri.

Urang sadayana terang kumaha seuri. Sababaraha urang seuri langkung alami sedengkeun jalma sanés langkung serius. Éta pisan pangaruhna boh genetika sareng lingkungan dimana urang dewasa. Nyaéta, urang tiasa ngadidik imut. Hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngadidik murangkalih seuri.

barudak seuri

Kumaha ngadidik imut ka murangkalih

  • Didik ku conto. Barudak diajar seueur ngalangkungan panutan, pangulangan, sareng conto. Upami aranjeunna ningali yén kolotna seueur seuri, aranjeunna ogé bakal ngalakukeunana ku cara niron. Seuri langkung, anjeun bakal ningali kumaha paripolah anjeun kana hal-hal anu robih, réaksi batur di sakuriling anjeun atanapi anu mendakan anjeun, ningkatkeun suasana haté anjeun ... Sadayana mangrupikeun kaunggulan!
  • Ajak seuri kulawarga. Urang hirup di dunya anu gancang-gancang dimana waktos nyusup kana ramo, tapi urang kedah salawasna sisihkan waktos sapoé pikeun ajak seuri kulawarga. Dimana tiasa seuri, seuri, santai, ngiluan ... ngaluarkeun budak di anjeun, teu langkung isin deui!
  • Maénkeun sareng aranjeunna. Aya kaulinan anu pikaresepeun pisan sareng ngajantenkeun urang seuri dina lambey nalika sareng saatos pertandingan. Éta mangrupikeun kenangan anu tetep terukir dina rétina sareng éta moal pernah sirna. Salah sahiji Investasi anu pangsaéna tiasa dilakukeun ku barudak anjeun éta nyéépkeun waktos sareng aranjeunna sareng gaduh waktos anu saé.
  • Nyanghareupan masalah ku seuri. Masalahna bakal aya, urang moal tiasa ngendalikeunana. Tapi upami murangkalih anjeun ningali éta anjeun nyanghareupan masalah ku katerampilan anu alus sareng imutAranjeunna bakal diajar yén sadayana ngagaduhan solusi sareng yén henteu perlu pikeun nyieun musibah sagala hal. Mangrupikeun salah sahiji katerampilan panghadéna dina nyanghareupan kajadian anu teu disangka-sangka anu urang tiasa ngagaduhan supaya teu kabawa ku humor anu goréng.

kacindekan

Senyum langkung gaduh manpaat internal sareng eksternal anu urang kedah manfaatkeun. Éta henteu hartosna yén urang ngagaduhan dinten anu goréng sareng urang henteu hoyong seuri. Kami manusa, henteu aya kajadian. Urang kedah henteu maksakeun diri pikeun tetep senang ogé. (atanapi murangkalih urang), sabab upami henteu urang bakal tungtungna janten budak pikeun ideu kabagjaan anu sami. Kabagjaan mangrupikeun kapinteran pikeun kahirupan, henteu hartosna yén sadayana bakal lancar pikeun urang. Y seuri mangrupikeun bandéra pangsaéna pikeun nyanghareupan sagala anu bakal datang, sareng nunjukkeun ka barudak kumaha carana ngalakukeunana.

Kusabab émut ... teu aya anu langkung saé tibatan seuri budak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.