Kumaha ngahibur orok umur 3 bulan

Kumaha ngahibur orok umur 3 bulan

orok 3-bulan-lami masih pisan ngora, tapi aya kolotna anu kudu jeung aranjeunna sarta manggihan cara ngahibur aranjeunna. Sacara umum, aranjeunna henteu peryogi seueur waktos pikeun nyiptakeun deui diri, tapi pikeun merangsang diri ku cara alami. Aranjeunna geus mimiti boga hubungan sabab-akibat, naha loba kolot nanya kumaha ngahibur orok 3 bulan heubeul.

Kaahlian ngahibur orok Éta bakal saluyu sareng umur anjeun, umumna di 3 bulan anjeun geus cukup kuat ngagunakeun otot Anjeun leuwih mandiri. Malahan panon anjeun bakal langkung seukeut, ngabédakeun warna anu kuat sareng tiasa hoyong masihan wengkuan ka sagalana nu nyekel perhatian Anjeun.

Latihan anu tiasa dilakukeun dina 3 bulan

Latihan ieu mangrupikeun kagiatan anu tiasa didamel deui unggal dinten, salaku bentuk ulin sareng hiburan sareng dimana aranjeunna tiasa. Nyetél laju anjeun sorangan dina pangwangunan. Anjeun teu kudu mikir yén éta téh hiji kawajiban, tapi unggal indungna urang resep méakkeun fun kali jeung barudak urang.

con orok nyanghareupan up anjeun tiasa merangsang gerakan sareng kakuatanana ku panangan anjeun. Anjeun tiasa nempatkeun Toys tina kelir geulis tur sora nongkrong tina leungeun Anjeun pikeun anjeun nyobian ngahontal. Ieu bakal cukup kuat pikeun anjeun nyokot rattle sarta nyieun sora.

Dina posisi anu sarua anjeun tiasa ulin sukunaGerakan puteran atanapi ngaleutikan aranjeunna ti jero ka luar bakal pikaresepeun anjeun. Lamun nyekel pigeulang-Na anjeun bisa nanya ka manéhna atawa nyorong manéhna gently ambéh manéhna bisa nangtung jeung diuk turun.

Bisa oge ngagolér beungeut ku kituna manéhna mimitian mangtaun kakuatan kalayan dorongan leungeun-Na pikeun coba gugah. Anjeun tiasa ngajar anjeunna ngagulung, nahan anjeunna di sisina sareng ngajantenkeun anjeunna malik nyalira, anjeun tiasa nyanyi atanapi ngobrol sareng anjeunna nalika latihan babarengan.

Kumaha ngahibur orok umur 3 bulan

Waktu mandi ogé ngahibur pisanMalah keur sababaraha orok éta salah sahiji moments favorit maranéhanana. Cai mandi ngarangsang sareng santai anjeun dina waktos anu sami. Anjeunna bakal tiasa Santika jeung mindahkeun leungeun jeung suku-Na, anjeun ogé tiasa nawiskeun anjeunna Toys diadaptasi kana umur na ku kituna manéhna bisa maénkeun kalayan cai.

Saatos mandi éta tiasa janten waktos santai anu sanés anjeun tiasa urut awak sakabéh, ti sirah nepi ka toe kalayan minyak orok hampang. Alus-alus ngusap beungeut sareng pipina sabab resep waktos ieu ogé.

kaulinan atawa kagiatan indrawi séjén

Henteu janten masalah sabaraha umur budak, muhun anjeun tiasa ngobrol sareng anjeunna ti mimiti pisan. Upami orok anjeun ngahibur kalayan sora anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng anjeunna ku nempatkeun nada sora anu béda. Malah tiruan sato bakal pikaresepeun, bahkan nunjukkeun gambar. Whispering ogé dianggo saé pisan sareng upami anjeun nyanyikeun lagu éta, aranjeunna bakal resep.

Nalika anjeun jalan-jalan sareng orok anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun mariksa bentang. Upami anjeun nangtung handapeun tangkal anu pinuh ku daun, anjeun tiasa ngajantenkeun anjeunna terang kumaha sora sareng gerakanna. Ieu bakal ngabantosan ngarangsang visi sareng dédéngéan anjeun.

Kumaha ngahibur orok umur 3 bulan

Dina cara nu sarua anjeun bisa ngalakukeun hal nu sarua nalika anjeunna ngagolér dina ranjang orok na. A ranjang orok mobile bisa ditempatkeun dina ranjang na ku kituna manéhna bisa manggihan inohong nu gerak atawa bisa niténan lampu sarta musik aranjeunna ngandung.

Entong rurusuhan upami anjeun kedah nyandak anjeunna dina leungeunSeueur kolot yakin yén éta kurang ajar aranjeunna, tapi anjeun ogé tiasa ngarangsang aranjeunna ku cara ieu. Ku cara ieu anjeun bakal ngarasa langkung aman sareng bakal nguatkeun posisi sirah anjeun. Nangkeup anjeunna, ngobrol sareng anjeunna, nyanyi sareng masihan anjeunna seueur cinta.

Hiji kanyataan penting uninga nyaeta urang teu bisa eureun ngarangsang jeung ngobrol barudak urang. Ti umur 45 poé anjeun bisa maénkeun kalayan orok saprak sambungan saraf maranéhanana geus ngadegkeun dina uteuk maranéhanana. Sakur kagiatan tiasa janten kaulinan sareng murangkalih, gumantung kana kamampuanna, bakal mekar sacara decisively nalika kolotna milu dina prosés ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)