Kumaha ngajaga anak anjeun tina kacilakaan rumah tangga

Kumaha ngajaga anak anjeun tina kacilakaan

Barudak mimiti ngorondang antara umur 6 sareng 10 bulan sareng ti dinya sababaraha bulan nangtoskeun kumaha gancangna aranjeunna mimiti jalan. Ieu sami sareng barudak anu langkung aktif sareng mandiri sareng nyiptakeun langkung kakurangan sareng kacilakaan.. Panasaran ngeunaan sagala rupa anu aya di sakuriling aranjeunna nyerang kaparigelan hoyong némpél naon waé, ngajalajah tempat sareng juru anu anyar, nganggo hal anu sami anu disentuh ku kolot, muka laci ... sareng anu pasti nyaéta sababaraha kali urang henteu teras-terasan waspada pikeun terang naon anu leres-leres dilakukeunana sacara hadé atanapi parah dina milidetik.

Pendakan lingkungan anu ngurilingan aranjeunna Sarua sareng kedah ngalakukeunana sacara aman sareng aya dina panangan kolot tanpa akibat atanapi kacilakaan. Aranjeunna kedah ngantisipasi sagala jinis kacilakaan sporadis sareng kadang-kadang sareng nempatkeun sadaya kajadian anu teu disangka-sangka ieu ti saprak kahontal.

Éta merenah pikeun ngenalkeun seueur Anu dipasihkeun Naon anu aya pikeun seueur kolot anu ngamungkinkeun murangkalihna ngajajah lingkunganana kalayan aman sareng mandiri lengkep. Pikeun ngahindarkeun seueur kacilakaan ieu anjeun tiasa maca sababaraha kacilakaan anu kami usulkeun dina tulisan ieu, tapi, kami ngagaduhan tautan anu sanés anu ogé tiasa ngalengkepan sakedik bantosan éta di bumi, klik di dieu.

Ngajaga anak anjeun tina kacilakaan rumah tangga

Kumaha ngajaga anak anjeun tina kacilakaan

Ngawaskeun sadaya lawang ka bumi

Penting pisan yén sadaya lawang sareng jalan kaluar ka situs anu anjeun tiasa ngajajah katutup. Teras, aksés kana tangga, lawang ka garasi, kamar mandi, dapur ... sadayana tempat ieu tiasa nempatkeun sababaraha jinis elemen anu tiasa ngadamel sareng janten bagian tina résiko.

Karpét anu kekerot aranjeunna henteu konduktor anu saé supados murangkalih tiasa jalan-jalan tanpa titajong atanapi jati anu teu diamankeun ogé sareng aranjeunna tip langkung henteu aman teuing, upami tiasa, aranjeunna kedah dipiceun sakedap.

Aya pager pikeun nempatkeun dina jenis lawang ieu, Éta biasana ditingali seueur dina léngkah-léngkah tanggah atanapi aksés kana sababaraha kamar. Windows salaku aturan biasana henteu ngagaduhan jangkungna janten kuat, sanaos kedah dijauhkeun tina éta teu aya korsi atanapi jati tempat anjeun tiasa naék.

Ati-ati kana objék sareng ubar

Kusabab parantos aya aksés gratis kana laci sareng panto kabinét, kapinteranana mimiti tunduh kana karep pikeun ngajalajah jauh ngalangkungan lingkungan anu biasa ditingali ku anjeunna. Aya kolot anu Aranjeunna milari bala anu ngarah teu tiasa muka lomari sareng laci, tapi anu sanésna henteu nempatkeunana ku lepat atanapi kusabab aranjeunna kedah ngantepkeun éta kabuka pikeun aksés barudak anu langkung ageung, nanging bagian kaamanan ieu masihan hasil anu saé.

Kumaha ngajaga anak anjeun tina kacilakaan

Nanging, teu kedah aya kotak anu aya benang sareng jarum, kantong plastik pikeun kamungkinan sesek, aki-aki, korék api, korek, koin atanapi objék alit anu tiasa dilebetkeun dina sungut. Obat-ubatan ogé bahaya, pakakas seukeut leutik komo objék dapur anu tiasa bahaya. Ati-ati nalika masak entong ngantepkeun gagangna katingali kaluar tina seuneu, teu aya korsi dimana aranjeunna tiasa tumpak sareng némpél barang-barang anu asak.

Plugs mangrupikeun bahaya anu paling umum Sareng kalayan aksés anu saé, aya pelindung pikeun nutupan aksés ieu ku cara anu tetep atanapi pelindung sareng sistem péngkolan supados aranjeunna nutupan sareng dina waktos anu sami tiasa dianggo ku déwasa. Aya ogé pelindung sudut jati Éta pisan umum yén dina ragrag aranjeunna tiasa pencét daérah anu seukeut ieu.

Kumaha ngajaga anak anjeun tina kacilakaan

Kacilakaan kacilakaan anu paling umum kajadian ku panto, sakapeung pisan ningali barudak anu ramo dicekel. Pikeun ieu aya sababaraha halteu anu disimpen dina panto supados aranjeunna henteu pernah nutupna. Sababaraha halaman wéb parantos ngajual seueur sadaya bagian penting pikeun kaamanan bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.